ISSN 1337-8481

štvrtok, 18. apríla, 2024

Ani v Rakúsku nemenili smetné nádoby, turistické značky a erby dedín do modro žltej farby kvôli Ukrajine

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Po diskusii pod statusom odsudzujúcom žltú a modrú turistickú značku ako „ukrajinské farby“, ktoré v prírode nemajú čo hľadať, musí byť aj tým skutočne tolerantným ľuďom jasné, aké nevzdelané tupelá s absentujúcim všeobecným rozhľadom medzi nami žijú. Jediné, čo im k spokojnosti stačí, je prístup k internetu a smartfón…

Keď neviete kedy plakať a kedy sa smiať…

Vidíme, že označenie „dezoláti“ je úplne na mieste a u týchto indivíduí evidentne nezlyhala len škola, ale aj rodina a ich okolie. Ak ovšem nie je rovnaké…

Nie je potrebné takýchto jedincov odizolovať od tejto farebnej kombinácie? Ona sa totiž používala vždy a nielen na Ukrajine a Slovensku počas vojny.

Stačí si vyjsť toť vedľa za hranice smerom na západ, napríklad do prvého rakúskeho mesta Hainburg.

Obdobné turistické značky, obdobné značenie a dokonca aj výstražné označenie okraja perónu na železničnej stanici. Dokonca aj v erbe vedľajšej  obce je modrá a žltá…

Ubezpečujem všetkých ľudí z akýchkoľvek dôvodom alergických na modro žltú kombináciu farieb, že ani v Rakúsku nemaľovali turistické značky, nemenili smetné nádoby a erby dedín na začiatku vojenskej agresie Ruskej federácie voči Ukrajine.

Čo by asi tak urobili naši prepnutí prokremelskí dezoláti pri takto frekventovanom používaní modro žltej farebnej kombinácie?

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Vy dvaja nadomnou – mate tu za kybel faktov a v predchadzajucom clanku status polodebila a dezolata – ten este nebezpecny nie je, lebo jedinec ma pravo byt tupy, ale pod nim dalsich polodebilov a to uz svedci o riadnej prepnutosti casti naroda vo vztahu k modrej a zltej farbe.

    Napiste chlapci rozvinutu vetu, jeden o tom, kto a cim konkretne krmi citatelov hlupostou a Ty Dano, cim som trapny. Uvedenim faktov a fotografii?

  2. Miloš ale treba uznať, že odkedy sa rozbehla vojna na Ukrajine, aj inde než na Donbase tak sa tu solidarita preliala na niečo choré. Všade kde sa človek pozrie je nejaký bilboard s vlajkou Ukrajiny, modro žlté farby, to čo sa volalo predtým ruské je zrazu ukrajinské, pamätníky z čias II. svetovej vojny sú poškodzované alebo zamaľované modro žltou farbou, ako pardon, ale stačilo. To nie je naša vojna.

  3. Vlado 5. júna 2022, 11:49 – Vlado, nemusi mat rad Ukrajincov, mozes zboznovat Putina – je to Tvoja vec.

    Ale utocit na modru a zltu farbu a na vsetko, kde sa vyskytuje s tym, ze to niekto umyselne premalovava kvoli Ukrajine?

    To je na liecenie a ako som napisal – nie je nebezpecny jedinec, ale ti, ktori ho bezhlavo a bez rozmyslania kopiruju a komentuju.

    Nie noviny, media, ani samotni Ukrajinci v nas nevybudovali debilizmus a nedostali nasu spolocnost do stavu uplneho rozdelenia. To ludia, ako ten a ti v predchadzajucom clanku.

    To ludia, ktori dokonca aj pod clanok s viac ako patsto fotkami z Mariupolu pred jeho zrovnanim zo zemou Ruskou armadou napisali, ze to kludne moze byt fejk a mozno som tam ani nebol a pod. … Cista psychiatria a pre Slovensko to ma vazne nasledky – aj tito ludia totiz maju volebne pravo. A aj akto prepnuti ludia tak spolurozhoduju, ako budu zit nase deti. A Tvoje Vlado.

    Precitaj si prieskumy v EU – patrime medzi najpostihnutejsich (ak nie uplne najviac) obhajovanim vojny a zranim prokremelskej propagandy. Tu nieco vazne zlyhalo. Neviem, skola, vychova? Vysledky na spolocnost to ma ale neskutocne negativne.

    Tito ludia totiz „zozeru“ uplne cokolvek, co sa im dobre vstrebava myslou. Bud su teda uplne vymleti, alebo ani len necitaju obsah. Nasledky su ale rovnake…

  4. Vlado 5. júna 2022, 11:49 – co je zle, resp. co ti vadi na solidarite voci UA? Je to susedny stat, kulturne, jazykovo aj historicky blizky narod. Co ti vadi na bilborde s ukrajinskou vlajkou? Aky mas problem s modro-zltymi farbami?
    To co sa volalo predtym ruske je zrazu ukrajinske? Nemas na mysli skor co bolo SOVIETSKE? Lebo SSSR nebolo iba Rusko, bol to mnohonarodnostny federativny socialisticky stat.
    V poskodzovani pamatnikov modro-zltou farbou mas s casti pravdu, ale aj to sa da pochopit. Neviem sa rozhodnut co je horsie, ci napadnut susedny stat a zabijat nevinnych ludi, alebo pomalovany pamatnik? Ja to vnimam ako dalsi prejav solidarity s UA.

  5. pre Anonym 5. júna 2022, 12:24
    Prečo nebol svet taký solidárny aj s Irakom, Srbskom, Jemenom, Arménskom, Líbyou, Sýriou? Toto mi vadí. Prašivé farizejstvo a dvojitý meter. A tým, že čo bolo ruské je teraz ukrajinské nemyslím ZSSR ale to drblé prelepovanie etikiet ako ruské vajce, ruská zmrzlina a pod.

  6. pre Miloš Majko 5. júna 2022, 12:24
    Miloš, ruku na srdce, koľko bilboardov, vlajok a vecí pod. sa zrazu vyrojilo? Však toho bolo behom týždňa ako húb po daždi. Ako aj bilboard pri Lidli. Načo je to dobré? Však ok, bojuje sa tam. Vedia to už všetci, aj indiáni v Amazónii, lebo Zelensky a spol. frčia v tv non stop. Zlatý Irak, o tom držali všetci huby. Že Miloš? 😀 Keby sa naši papaláši aspoň z polovice starali o Slovákov tak ako o Ukrajinu, to by bolo terno.

  7. Vlado 5. júna 2022, 13:23 – neodpovedal si mi ani na jednu otazku, resp. odpovedal otazkou, ale som trpezlivy clovek.

    Za cely svet neviem odpovedat, ale za seba som ti odpovedal v prvom prispevku – kulturne, jazykovo a historicky blizky narod na ktorom sa momentalne pacha krivda.

    Poďme poporiadku:

    Irak – ktoru vojnu myslis Britsko-Iransku (r.1941), Iransko-Iracku(r.1980-1988), druhu v iranskom zalive(r.1990-1991), tretiu(r.2003), obciansku?

    Srbsko – asi mas na mysli byvalu Juhoslaviu(r.1991-2001)

    S dalsimi tebou menovanými štátmi sa mi pokracovat nechce. Ako iste sam uznas v tej dobe este nebol internet pristupny masam a facebook nebol ani v zarodkoch. Asi len poslednych 5 rokov sa internet a FB dostal aj k starsej populacii, takze len preto ze si nepostrehol solidaritu s tymito statmi, neznamena ze tu nebola.

    Prelepovanie etikiet – tiez iba prejav solidarity.

    Co ti na tom vadi?

  8. pre Anonym 5. júna 2022, 13:45
    Už som sa k tomu vyjadril xkrát. A áno, myslím 2003 tretiu vojnu, a každý trošku sčítaný človek vie o čom to bolo. A preto keď svet mlčal pri tejto špinavosti, nech mlčí aj teraz. Alebo zahoďme dvojitý meter. Ale to zrejme nehrozí.

  9. Zdroj wikipedia (https://sk.m.wikipedia.org/wiki/Tretia_vojna_v_Perzskom_zálive)

    Názory na Slovensku

    Pred začiatkom vojny sa na Slovensku uskutočnilo niekoľko protivojnových pochodov, ktorých rozsah však bol neporovnateľný s inými v európskych metropolách. Na protivojnových pochodoch sa zvyčajne zúčastnilo pár desiatok až stoviek ľudí. Podľa prieskumov verejnej mienky slovenská verejnosť vojnu odmietala: výrazná väčšina populácie ju považovala za nesprávnu.

    Zdroj youtube:
    https://youtu.be/tAjqGnQpVks

    Zvlast si pozri to video, zda sa ti ze svet mlcal?

  10. Vlado –
    Zdroj YouTube:
    https://youtu.be/tAjqGnQpVks

    Zdroj wiki:
    https://sk.m.wikipedia.org/wiki/Tretia_vojna_v_Perzskom_zálive

    Názory na Slovensku

    Pred začiatkom vojny sa na Slovensku uskutočnilo niekoľko protivojnových pochodov, ktorých rozsah však bol neporovnateľný s inými v európskych metropolách. Na protivojnových pochodoch sa zvyčajne zúčastnilo pár desiatok až stoviek ľudí. Podľa prieskumov verejnej mienky slovenská verejnosť vojnu odmietala: výrazná väčšina populácie ju považovala za nesprávnu.

  11. Vlado – zda sa ti ze svet mlcal?
    Ja tvrdim, ze nie a prikladam par podporujucich faktov.
    Zdroj YouTube:

    youtu.be/tAjqGnQpVks

    Zdroj wiki:

    sk.m.wikipedia.org/wiki/Tretia_vojna_v_Perzskom_zálive

    Názory na Slovensku
    Upraviť
    Pred začiatkom vojny sa na Slovensku uskutočnilo niekoľko protivojnových pochodov, ktorých rozsah však bol neporovnateľný s inými v európskych metropolách. Na protivojnových pochodoch sa zvyčajne zúčastnilo pár desiatok až stoviek ľudí. Podľa prieskumov verejnej mienky slovenská verejnosť vojnu odmietala: výrazná väčšina populácie ju považovala za nesprávnu.

  12. Akože jedna vec sú modro-žlté značenia a vlajočky a iná vec je konkrétne správanie a mentalita Rakúšanov. Vieme ako povýšenecky sa správajú k nám Slovákom, tak si viem predstaviť ako sa budú správať k Ukrajincom. Rakúska hrdosť je v nich hlboko zakorenená.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img