ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Keď neviete kedy plakať a kedy sa smiať…

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

„Neviem prečo sa ukrajinské farby derú ešte aj na tie naše turistické chodníky!!!“ – si pravdepodobne povedal ďalší hlupák prepnutý z farieb Ukrajinskej zástavy.

Presne, ako uvádza diskutujúci: Chudák strom, keby vedel, čo ho čaká, ani by nevyrástol.

Smutné, alebo komické?

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Toto sú len trápne vyjadrenia ľudí, ktorí nemajú ani páru o turistike…keby mali, tak by vedeli, že takto sa už dlhé roky značia turistické chodníky…ale tak „lidi jsou různí a mají různé koníčky“

  2. pre ffdf: áno, keď niekde vedú dve rôzne farby turistického chodníka. Treba si zájsť občas do prírody.

  3. Pre fddf – takto pred víkendom mi urobiť náladičku, ďakujem, dávno som sa tak nezasmial. Ale smutné je, že aj takí tupci ako ty existujú na Slovensku. Vylez prosím ťa od mobilu z detskej izby a choď niekde na túru, nemusíš ďaleko, stačí toť do Smoleníc, tam takú kombináciu nájdeš a neboj sa, nenamaľovali to tam teraz Ukrajinci, je to tam už asi 70 rokov😀

  4. Dnes som bol na mestskom úrade, kde sa prišli sťažovať dvaja Ukrajinci, že ich sused fajčí na balkóne. Pýtali sa aké tu platia zákony, aby sa tomuto fajčeniu dalo zabrániť , lebo sused im neotvára dvere ……. hm, nestačí Ukrajincom, že sme ich prichýlil, ešte si tu budú klásť aj podmienky ???

  5. tvn24.pl
    Niektoré poľské mesta zastavujú bezplatné cestovanie pre uprchlíkov z Ukrajiny. V Česku sprísnili finančnú pomoc uprchlíkom,ktorá je 5000 korún,tí,ktorí majú ubytovanie a jedlo zdarma,nedostanú nič ,takisto je tiež skrátenie hradeného poistného zo strany štátu na 180 dni a je podmienená trvalým pobytom,pretože niektorí uprchlíci zobrali podporu a odišli a o mesiac sa zase vrátili,v Bulharsku 31.maja skončil vládny program,podľa ktorého boli uprchlíci ubytovavaní v hoteloch na pobreží Čierneho mora dostávali 40 leva na deň, od júna dostávajú 15 leva..

  6. Dobre urobili, slovák bude držať hubu a trpieť smradľavé prádlo na balkóne. Je vidieť, že ako civilizácia sú vo viac veciach ďaleko pred nami.

  7. 19:37 vidieť, že nesleduješ dianie u nás, aj my sprísňujeme podmienky, napr. zo zadarmo cestovania sú vylúčení takí, ktorí chodia cez hranice hore-dole

  8. My sme asi blby lebo nedokážeme zarobit na hentych cocotoch. Toľko hlúpych idiotov na Slovensku a my nevieme vyžiť ich tupost a zarábať love bože môj cítim sa byť väčší kar ako oni

  9. To skôr voliči olano sa stretli na FB. Kde 24 hodín sa modlia k Matovicovi aby ich dostal na vyššiu úroveň bytia

  10. Anonymovia, blbečkové, po lesoch som sa nachodil veru dosť…ale za hubami a tie popri turistických chodníkoch nerastú! :-), Nie som ofca, aby som chodil po chodníkoch.

  11. Typický Slovák, nachabrať húb, veď sú zadarmo. Potom sa čuduje ako vyzerajú turistické značky. Treba vyjsť občas z lesa aj do civilizácie.

  12. nypost.com
    3.6.2022
    Biden says Ukraine might háve to give Russia land in ‚negotiated settlement‘
    Biden hovori,že Ukrajina možno bude musieť poskytnúť Rusku pôdu v rámci
    ,,vyjednanej dohody,,
    Neviem si to predstaviť, žeby tisíce zbytočne zmarených životov

  13. Anonym 5. júna 2022, 18:48 – akekolvek „dohody“ tohto typu v 21. storoci ja osobne povazujem za obchodovanie s narodnou hrdostou statu, ktory sa ma vzdat svojho legitimneho uzemia.

    Tvrdim, ze nemalo byt Kosovo, Krym, Donbas ani ine anektovania uzemi inych statov.

    Ak bude velmocami urobeny takyto „obchod“ mam obavy, ze to bude dalsi precedens a idealna predohra k dalsiemu „osamostatnovaniu sa“, resp. deleniu dalsich statov. Zvacsa militantne zalozeni nacionalisticki politici si pridu na svoje, ziskaju koryta, no bezni ludia budu znovu a stale nepodstatni.

    Svet evidentne smeruje do rianych sra*iek – niekto to tu napisal dobre – svet sa v rit obracia.

    Dobre a klud uz boli…

  14. Je to pravda..dobre a kľud už boli..
    Začína napätie medzi Tureckom a Greckom,
    Sýria,Asad posiela iránske a sýrske sily proti Turecku
    Potencionálny konflikt Čína a Taiwan

  15. Anonym 5. júna 2022, 19:28 – pri konflikte Turecka a Grecka si to odnesie Cyprus. Nikozia je velmi citliva hranica…

    Cina je navonok v konflikte a narokoch na uzemie Ukrajiny Ruskom, resp. v otvorenom odsudeni vojny vedenej Putinom zdrzanliva prave pre svoje naroky na Taiwan.

    Obdobne aj India.

    Ak svet ukaze, ze sa to da a stacia „dohody“, tak skutocne z konfliktov vytazia iba ti, ktori su od nich tisice kilometrov daleko a bezni ludia budu smutni. Velmi smutni…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img