ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Vlastenectvo má mnoho podôb.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Niektoré aj ťažko pochopiteľné. Niektoré statusy zdielané na sociálnych sieťach ľuďmi ako Sergej znejú lákavo a verte, že je stále hodne ľudí, ktorí sa bez zdĺhavejšieho rozmýšľania namotajú aj na takéto nezmysly…

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ideme im odovzdavat hufnice Zuzana. S nimi nemaju, na rozdiel od S-300, ziadne skusenosti. Posadka jednej hufnice su 4 ludia. Je dost mozne, ze vycvik ukrajinskych posadok prebieha uz tu na Slovensku. Ako s tymi hufnicami prekrocia hranicu na Ukrajinu, bude ten transport pod neustalou hrozbou utoku. Tam uz cas na vycvik nebude. Ci maju na sebe slovenske uniformy a ci chodia medzi ludi, to neviem. Nebol som tam. Ale podla mna tam nejakych 200 ukrajinskych vojakov kludne moze byt. Tam pojdu okamzite do boja po prekroceni hranice. Nemozu ich tam poslat bez vycviku na novu zlozitu dalekonosnu zbran.

  2. Ano podpisali kontrakt na predaj prvych 8 Zuzan. Co si si myslel, ze ich Konstrukta vyraba len pre vystavy? A pojdu dalsie… Dufam. A vycvik ukrajincov, co si si myslel, ze kde ich vycvicia? V Groznom?

  3. pre 08:14 -Už nám chýba tam poslať aj našu najdôležitejšiu ZUZANU. To by bola sila, Rusáci by boli z nej paf …..

  4. Na tvojom meste by som drzal hubu. Podla legendy ina vladkyna musela poslat do golvacova rotu vojakov, aby pret.tkali degenerovanu krv vasim zenam. Raz golvac, furt golvac.

  5. Pre golvaca – hrame, aby vam nebolo uplne blbo.
    A pre posledneho- preco darovat, toto sa bude predavat. Vies, to je taky ukon- tovar za prachy.

  6. A v com teda spociva nezmyselnost informacie, ze ludia okolo vycvikoveho priestoru Lest zachytili pritomnost ukrajinskych vojakov? Preco to nemoze byt pravda? Mne to v kontexte sucasnej situacie pride ako nieco celkom mozne. V com to je nezmysel?

  7. Anonym 4. júna 2022, 12:17 – tak napriklad preto, ze okrem Sergeja by sa ohlasili aj ini ludia, napr. ti ktori ozaj zachytili tu pritomnost.

  8. Odpovedat na otazku protiotazkou je neslusne. Nesvedci to o dobrej voli tu otazku zodpovedat. Informaciu o pritomnosti ukrajinskych vojsk na uzemi SR za nezmysel nepovazujem. Bol by som rad, keby tomu tak bolo, ale v realite dnesnych dni mi to pride, bohuzial, viac nez logicke, ze tu su. To je sucast smeliny so zbranami, do ktorej nas zapojili.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img