ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Prezidentka pricestovala na Ukrajinu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezidentka Zuzana Čaputová v utorok 31. mája 2022 pricestovala na Ukrajinu. Počas krátkej návštevy sa prezidentka stretla s ukrajinským prezidentom Volodymyrom Zelenským a vystúpila s príhovorom pred poslancami v ukrajinskom parlamente.

Predpoludním navštívila aj mestá Boroďanka a Irpiň neďaleko Kyjeva, v ktorých ruské jednotky útočili na civilné ciele, školy, kultúrne centrá a obytné domy a boli značne zničené raketovými útokmi a ostreľovaním. „Vy ste naše oči v Európe, vy vidíte, čo sa tu stalo. Ďakujeme, že ste prišli,“ povedala prezidentke predstaviteľka zbombardovaného mesta Irpiň pri Kyjeve.

Že obrázky vojny na Ukrajine už neotvárajú správy podľa prezidentky neznamená, že utrpenie Ukrajincov je menšie. „V Boroďanke a Irpini som na vlastné oči videla stopy skazy, ktorú ruskí vojaci na Ukrajinu priniesli. Stovky kilometrov na východ a na juh aj dnes čelia rovnakej skaze tisíce ďalších ukrajinských civilistov – ženy, muži, deti. Verím, že keď pominie táto nočná mora, Ukrajina znovu rozkvitne. Tak, ako už dnes rozkvitli kvety medzi zruinovanými domami v Borodyanke alebo Irpini.“

 

zdroj: prezident.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. pica tupa,to si dostala prikazom ty krava, us ambasada ta aj do studne navlecie aby si skocila,je tam teda nebezpecne ked sa tam pretrcas hlupana.

  2. Anonym 31. mája 2022, 22:51 – Ty jeden chrapun, hulvat a nevychovane prasa, to aj s materou sa takto verejne bavis?

    Bud frajer, nepis cez anonymizer a podpis sa pod svoje texty ! Stoj si za svojim VEREJNE prezentovanym nazorom !

    Ak to nedokazes, najdi si ine medium, ktore Ti tvoje zvratene a primitivne chovanie bude tolerovat.

  3. V kazdej pici musi byt pichnuta a ukazovat sa, pre Slovensko nespravila za poslednu dobu co je na hlave štátu to co pre Ukrajinu za tyzden

  4. Vlado 31. mája 2022, 21:51
    Ako žijú? Musíme utekať pred vojnou do ostatných krajín? Takým čo závidia pomoc ukrajincom nepomôže ani svätená voda…

  5. tato chudina nikdy nic pre slovensko nespravi,valat sa po palaci ako taka tretotriedna kurvisko,to jej ide,davat ocenenia nackom,je schopna polozit zivot za ukrajincov ,fuj hnus opica na americkej gumicke.

  6. p.Majko, prosim, mazte take primitivne prispevky a hulvatske ohovaranie nasej prezidentky. Taketo tupela nemozu mat priestor na sproste ohovaranie. Dakujem.

  7. Pani prezidentka tam mala ostať aspoň by nerozdávala peniaze,občan SK môže
    skapať o toho sa nestará, je to ………….

  8. pre anonym 1,juna 18,28,pocuj uboziak posraty,v com je prispevok primitivny?
    valala sa prezidentka po koberci?valala,myslis si ,ze je to normalne chovanie najvyssieho cinitela?bez urazky takto sa prezentuju naliate kurviska,
    dala ocenenia nackom ?DALA,kritizoval a vysvetloval to aj chmelar.
    bola v centre bojov na ukrajine?bola, bola na americkej ambasade a prechadzala sa z americkou diplomatkou a hlboko sa jej klanala,bola.
    uboziaci neoliberalny nechcete sa pravde pozriet do oci,ta americka prasnica je pre vas modla,pre mna je len vojnova stvacka,bez hrdosti taka vycvicena fenka, ked pan zapiska tak zasteka.

  9. Preco si myslis, ze niekoho zaujima s kym a kde sa valala tvoja mater? Ty ubohe hovno. Ved aj chmelar to povedal.

  10. Celkom sranda je, ze prezidentka podporila Ukrajinu presne v ten isty den, ako premier hlasoval za pokracovanie nakupu ruskej ropy. Predpokladam, ze poslanci ukrajinskeho parlamentu „citlivo vnimali“, ze pred nimi stoji skutocne uprimna a principialna osoba, ktora skutocne uprimne a dosledne stoji na ich strane…

    V nej fakt nic nie je. Nie je v nej narod, nie je v nej viera, nie je v nej rodina. Nie je v nej nic, cim by nam ta zena mohla ist prikladom.

    PS Ako srandu, ze sa to tak zbehlo v jeden den, to mozem brat ja. Ukrajinskym muzom, ktorych na Donbase kompostuje ruske delostrelectvo, to srandovne urcite nepride, ze na jednej strane im nasa prezidentka priamo do oci tvrdi, ze sme na ich strane a pritom ruska ropa nadalej OK. Prestanme tym ludom klamat, ze tou vojnou nieco ziskaju. Ukrajina tym len straca.

  11. Slava Ukrajine a hrdinskym ukrajinskym vojakom! Putler, idi na chuj! PS: hahaha, Rusi dostavaju na frak, 30000 padlych vojakov, nevedeli dobit Kijev, mysleli si ze ho za 2-3 dni dobiju, totalne amateri a oni o sebe tvrdia ze druha najlepsia armada sveta – hahaha, vtip. Ak pride na Ukrajinu vsetka slubena vojenska technika zacne Ukrajina protiofenzivu a potom Rusi budu utekat…..tak ako z Kijeva a Charkova.

  12. Ja by som s protifenzivou este pockal. Ono totiz russku koncia „kontraktnici“ . To su vojaci, ktori podpisali kontrakt s cervenou armadou, ale len na tri mesiace. a tie vcera skoncili. A vyzera to tak, ze nechcu uz zomierat za nic.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img