ISSN 1337-8481

utorok, 16. apríla, 2024

Policajti riešia viaceré bitky v meste Hlohovec, padlo aj obvinenie a väzba – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
KR PZ Trnava |MM| Polícia v Hlohovci obvinila z výtržníctva a ublíženia na zdraví 21 ročného muža z okr. Hlohovec.
Muž je obvinený z napadnutia 40 ročného muža, ktorého mal kopať do hlavy. V konaní mal pokračovať aj potom, čo muž stratil vedomie. Policajti ho zadržali a okrem obvinenia spracovali návrh, aby bol muž stíhaný väzobne.
Priťažujúcou okolnosťou bol aj fakt, že trnavský vyšetrovateľ obvinil túto osobu aj vo februári tohto roku a v polovici mája podal návrh na podanie obžaloby. Aj v tomto prípade je osoba stíhaná pre podozrenie z ublíženia na zdraví s následkom ťažkej ujmy a výtržníctva. Na základe príkazu súdu ho policajti eskortovali do výkonu väzby a mladý muž bude stíhaný väzobne.
RIEŠIME AJ INÉ BITKY V HLOHOVCI
Počas tejto bitky, ktorá sa stala v piatok, 27. 5. v meste Hlohovec, sa prizerali aj ďalší mládežníci do 18 rokov. Navyše, hlohoveckí policajti majú na stole ďalšie dve trestné oznámenia pre výtržnosti. Oba prípady vyšetrujeme.
Po sociálnych sieťach sa za posledný mesiac šíria videá, kde skupina mladých napáda ďalšie osoby. Polícia preto prijala vlastné opatrenia a v najbližších dňoch vykonáme aj v spolupráci s mestom akcie zamerané na aktivity mládeže v meste Hlohovec. Z taktických dôvodov zatiaľ nebudeme konkretizovať bližšie informácie.
MLÁDEŽNÍCI, MYSLITE AJ NA BUDÚCNOSŤ
Pripomíname aj mládežníkom, že bitky, ruvačky a skutky násilnej povahy môžu byť podľa závažnosti klasifikované ako trestný čin.
Ak je mladistvá osoba odsúdená za úmyselný trestný čin, už nie je bezúhonná a to môže mať do budúcna rozhodujúce slovo aj pri výbere budúceho povolania.
Zároveň pripomíname, že bitky môžu mať aj fatálne zranenia, ktoré budú mať pre obe strany doživotné následky.
Video je z bitky v Hlohovci, ktoré sa šírilo po sociálnych sieťach.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Za starých dobrých čias by ich esenbáci vydrbali s pelendrekmi a bol by klud. Toto po uliciach nebehalo. Ale kedže máme režim, čo stojí za hovno tak to tak aj vyzerá.

  2. Anonym máš pravdu,voľakedy sa po Galante špacírovali policajti Škuly a Rybánský ,cigáň si dovolili ísť po ích strane
    ,dostal perendrekom,keď sa opýtal,že za čo odpoveď bola preventývne

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img