ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Mestská polícia prosí občanov o spoluprácu pri stotožnení osoby – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MsP Sereď / Mestská polícia prosí občanov o spoluprácu pri stotožnení osoby, ktorej podobizeň je na fotografiách.

Jedná sa o ženu, ktorá sa na ul. Nám.slobody dopustila priestupku.

– – –

AKTUALIZOVANÉ – 01.06.2022

Na základe informácie z Mestskej polície v Seredi bola osoba na fotografii vďaka občanom stotožnená, vypátraná a jej konanie bolo vyriešené v súlade s platnou legislatívou.

 

zdroj: Mestská polícia Sereď Fb

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ahoj kde bývaš? Co keby sa ti vykadí niekto pred dvere potom si zatelefonuje ? Bolo by to v pohode? Veď keď musiš tak musíš

  2. Ak to je pravda, ze sa tam vysrala, tak riadna humusacka…to aj bezdaci na stanici si najdu aspon odlahle miesto, tato sa vysere priamo pri preliezke

  3. Nech rozmiestnia TOI TOI po meste a možná že sa takýmto prípadom nikto nebude zaoberať Lebo sa bude aspoň niekam v““““t

  4. v Kabačovom parčíku pri detskom ihrisku ožralci chlastajú ,obsadia lavičky pre mamičky a potrebu vykonavajú 10m v hustých kríkoch

  5. Aj keby mám neviem ako na krajíčku (čo som samozrejme v takejto situácii zopár krát bol), tak nikdy by som sa neznížil k tomu, aby som potrebu vykonal priamo deťom na ihrisku. To sa nedá ospravedlniť ani nedostupnosťou verejného WC, to je proste chrapúňstvo.

  6. Ona tam nesRala vy mudrlanti ona si odomna kúpila ,vybráthor , umelý phenis , a vyskúšala ho tam ,to je všetko a asi tak vyrajcovala si pičisko a vymasturbovala

  7. AKTUALIZOVANÉ – Na základe informácie z Mestskej polície v Seredi bola osoba na fotografii vďaka občanom stotožnená, vypátraná a jej konanie bolo vyriešené v súlade s platnou legislatívou.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img