ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Dobrovoľnícke činnosti na MsÚ v Seredi pre odídencov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mestský úrad / Miroslav Račák /

Mesto Sereď cez program na podporu integrácie štátneho príslušníka tretej krajiny ktorému sa poskytlo dočasné útočisko s cieľom uľahčiť jeho sociálne začlenenie a integráciu na trh práce poskytovaním nástrojov a služieb podporujúcich zlepšenie jeho zamestnateľnosti a uplatnenia sa na trhu práce, ponúka

 

Dobrovoľnícke činnosti na mestskom úrade v Seredi

 

V oblasti pomoci pri poskytovaní verejnoprospešných služieb s cieľom uľahčiť osobám z cieľovej skupiny sociálne začlenenie a integráciu na trh práce v SR poskytovaním nástrojov a služieb podporujúcich zlepšenie ich zamestnateľnosti a uplatnenia sa na trhu práce.

Cieľovou skupinou sú odídenci, t. j. osoby, ktoré majú v SR udelené dočasné útočisko (vydaný doklad o tolerovanom pobyte na území Slovenskej republiky s označením „ODÍDENEC“) a ktoré prejavia záujem o poskytnutie podporných opatrení v rámci tohto projektu.

Dobrovoľnícku činnosť vykonáva odídenec v odporúčanom rozsahu max. 80 hodín mesačne, nepretržite najviac počas 6 kalendárnych mesiacov s možnosťou opakovania max. 6 mesiacov u iného/ďalšieho oprávneného subjektu.

Účasť na vykonávaní dobrovoľníckej služby je dobrovoľná.

 

Výška príspevkov:

Paušálny príspevok účastníkovi dobrovoľníckej služby (odídencovi) je vo výške ŽM 218,06 €.
V prípade, že sa odídenec nezúčastní dobrovoľníckej činnosti v maximálnom stanovenom čase (maximálne 80 hod. mesačne), príspevok sa bude alikvotne krátiť hodinovou sadzbou 2,72575 EUR/hod. na základe evidencie dochádzky odídenca.

Záujemcovia o túto činnosť sa môžu prihlásiť na mestskom úrade v Seredi u p. Račáka

 

zdroj: Mesto Sereď

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img