ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Rómovia z Cukrovarskej ulice dlhodobo znečisťujú aj verejné priestranstvo okolo obývaného objektu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Na základe množstva častých upozornení od občanov na stále veľký neporiadok a množstvo hlodavcov v objekte obývanom rómskymi spoluobčanmi na Cukrovarskej ulici,  zasielaných fotografií z plného kontajnera a odpadkov povaľujúcich sa nielen v objekte ale aj v okolí, sme sa pozreli na verejne dostupné priestranstvo bližšie.

Občania denne vidia aj nákupné vozíky vo veľkom množstve v objekte, kde sa nemajú nachádzať.

Iba nedávno sme písali o asi 30 kusoch nákupných vozíkov odvezených do objektu a vyhodených pri veľko objemovom kontajneri na odpadky. Nielen tam sa ale vozíky nachádzajú, s najväčšou pravdepodobnosťou nezodpovední Rómovia vozíky na ktorých si dovezú nákup až k objektu nechávajú už aj na ulici, teda aj na verejnom priestranstve viditeľnom aj pri bežnej jazde autom po vstupnej komunikácii do mesta.

Fotografia z prvej polovice apríla tohto roku.

Čakali sme po dlhé týždne či niekomu bude tento viditeľne na verejnom priestranstve „zabudnutý“ vozík chýbať a či ho niekto sprace.

Nespratal.

Dnes je celý nákupný vozík vrastený do buriny pred objektom a okoloidúcim signalizuje, okolo akého objektu ide. Keďže ide o verejne dostupné priestranstvo pri hlavnej ceste aj to svedčí o tom, na akej úrovni je údržba verejných priestranstiev v meste.

Fotografie z uplynulého týždňa, teda po viac ako mesiaci.

Obdobná a často kritizovaná situácia je aj v Mestských sociálnych bytoch na Trnavskej ulici. Množstvo odpadkov, prakticky nulová starostlivosť o poriadok zo strany obyvateľov predmetnej mestskej nehnuteľnosti. Rovnako mimoriadne nízka starostlivosť o mestskú nehnuteľnosť zo strany vlastníka – Mesta Sereď a  správcu.

Dlhodobé a systematické dokumentovanie verejného priestranstva na miestach, ktoré obýva Rómska minorita nasvedčuje skutočnosti, že minimálne s niektorými týmito občanmi je problém. Ich správanie, konanie a spolužitie s okolím je problematické. Mimoriadna hlučnosť, arogantné parkovanie áut na chodníkoch, znečisťovanie verejných priestranstiev, dlhy na nájomnom v sociálnych bytoch, vybývanie pridelených bytov, či dokonca nezákonné bývanie v mestskej nehnuteľnosti po dobu niekoľkých rokov. Všade, kde sú, kopa odpadkov…

Dokedy bude takýto stav na úkor ostatnej spoločnosti tolerovaný?

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Načo by išli do Anglicka. Tu budú doma všetci fety predávať. Špako im ich navarí nech majú čo pradavat. Aj mne varil

  2. pre velo,tam treba ist na to sofistikovanejsie,ziadne nasilie,vyhrazky,to sa vzdy zvrhne proti bielej majorite,uz su vo svete ucinnejsie sposoby ako cloveka dostat do stavu neplodnosti alebo……………………………….

  3. Ale sa k nám chováte čvarga zbabelá! Čo keby sa radšej chytíte lopaty a miešačky a postavíte nám nové bývanie?

  4. Marek rodinné prídavky sú viazané na zopár vecí, ktoré tam pretlačili aj kotlebovci, napr. na pravidelné navštevovanie školy, daňový bónus samozrejme len pre zamestnaných a krúžkovné je na návštevu krúžkov, zuš, športových aktivít a podobne. Teda nič pre hnilých darebákov. A keď závidíš vyššie prídavky poctivým mladým ľuďom s deťmi, napríklad mojim dvom vnúčikom, tak si úbožiak.

  5. RŐMOVIA ????????!??!?! 🤣🤣🤣🤣💀💀💀🐖🐖💀🦛🦛🦛🦛🦛🦛🦛🦛🦛🦛 nerozumiem tomuto ,,názvu ,, to sú živočíchy

  6. dakedy, keď ešte na váhu mleli mlyni, v tom dvore žili dobrý a čestný ľudia. Dnes tam žiju len dobrý a čestný cigány

  7. PRE: Pre toho nado mnou 29.mája 2022. 19.04

    Dalo by sa to riešiť ako na Luníku lX. Prísť tam s mestskou aj štátnou políciou, negrom mahlásiť že všetky domy majú silne poškodenú statiku, prasce vyhnať von a chatrče zbúrať.
    A bude vybavené!

  8. Kamery na zaznamenavanie priestupkov namontovat sem a nie do parku, kde tocia ludi co nenajdu funkcne mestske wc.

  9. CIGÁNI ZNEČISTUJU OKOLIE A SERED UŽ S ICH PRITOMNOSŤOU VÔBEC ŽE ŽIJU A SÚ NA TEJTO PLANÉTE 💀💀💀🙏🙏🙏😩😩😩😩😩🦛🦛🦛🦛

  10. Sčim to majú upratať keď nemajú náradie požičajte alebo sa poskladajťe a kúpte,a zbitocne nekomentuje stim nič neviriešiťe,a nevipisujte lebo zaspíte do roboty 🕠

  11. Chodte sa terazky pozrieť k činžiaku za Lidlom. Taký bordel čo tam nechali asi neodhrnie ani buldozér. Len keby to bieli urobili už by mali policajtov na krku

  12. A čo sa čudujete veď keď pracovníci robili Garbiarsku tak naplno pracovali 2 v šiltovke ten jeden čo mal dlhé vlasy iba sedel pluval a fajčil….za toto je platený česť tým dvom v šiltovkam parkovné spravili pekne

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img