ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Najvyšší súd SR zamietol odvolania obžalovaných členov zločineckej skupiny „DUNČOVCI“ – „KOLOTOČÁRI“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Úrad špeciálnej prokuratúry GP SR |MM|  Najvyšší súd SR na verejnom zasadnutí dňa 17. 5. 2022 zamietol odvolania obžalovaných členov zločineckej skupiny zvanej Dunčovci alebo Kolotočári pôsobiacej najmä v meste Sereď podaných voči rozsudku Špecializovaného trestného súdu z 1. 10. 2021.

6 obžalovaní boli právoplatne uznaní vinnými zo spáchania trestného činu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny podľa § 296 Trestného zákona (ako členovia zločineckej skupiny) a z trestného činu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie alebo obchodovanie s nimi podľa § 172 Trestného zákona a boli im uložené tresty odňatia slobody v trvaní 9 rokov až 13 rokov a 4 mesiace, trest prepadnutia majetku a ochranný dohľad v trvaní 3 roky .

Ďalší 2 obžalovaní – bývalý vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry a bývalý príslušník Kriminálneho úradu Finančnej správy boli právoplatne uznaní vinnými zo spáchania trestného činu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny podľa § 296 Trestného zákona (ako osoby činné pre zločineckú skupinu), resp. z trestného činu zneužívania právomoci verejného činiteľa činiteľa podľa § 326 Trestného zákona a boli im uložené tresty odňatia slobody v trvaní 6 rokov až 7 rokov a trest prepadnutia majetku.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Za presne to iste Weissová skupina dostali kazdy jeden nad 20 rokov. A tyto polocigani do 13 rokov. Pri tychto odpadoch by nemali vziat do uvahy ze sa udavali navzajom ale kazdy jeden rozmedzie 20 25

  2. Guľky ich budú čakať po návrate z kriminálu. Ich špinavý biznis medzičasom prebrali Jugoši a negri. Srbi ich uvítajú ako sa patrí- nie chlebom a soľou ale spŕškou guliek!

  3. Pre: Ford
    Vôbec neospevujem Srbov ani tulene- hnusia sa mi jedni aj druhí.
    Budem rád keď sa navzájom medzi sebou vysrieľajú, svine!

  4. DUNČOVCI NEBOLI LUDIA A NIKDY NEBUDU LUĎMI ! BOLI TO PSYCHOPATI KTORÍ DO SEBA SYPALI KILÁ COCAÍNU — KOKAÍNU. A POTOM TERORIZOVALI CELU SEREĎ ,, CELÚ ,, A KAŽDÉHO PRESNE TAK AKO TO ROBIL AJ ICH ,, OTECKO ,, GLADIÁTÓV ,, ,, SOM ,,GLADIÁTÓV ,, INÉ NEVEDEL VYKRIKOVAT IBA SOM GLADIÁTÓV ! KED SA OŽRAL . A KED HO NÁHODOU NIEKTO UPOZORNIL TAK TELEFONOVAL DVOM PSYCHOŠOM MIŠKOVI A. MAROŠKOVI A TÝTO DVAJA PSYCHOPATI DOBEHLI AJ S DRUŽINOU ZÁKERÁKOV A CHUDAKA CHLAPA DOBYLI . BASTARDI , NETVORY , A PSYCHOPATI PRIMITÝVY A DOBRE IM TAK A AJ TAK ZLE DOPADNÚ AJ KED VYLEZÚ .! VERTE ŽE ÚPLNE CELÁ ALE CELÁ SERED A OKOLIE SA TEŠÎ
    ŽE SÚ NA DLHO V BASE ,, UDAVAČI SKURVENY.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img