ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

PRÁVE TERAZ: Policajná akcia v meste – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Kriminalisti OR PZ Galanta práve v týchto chvíľach vykonávajú policajnú akciu v centre mesta Sereď. Zadržaných je niekoľko osôb minimálne na dvoch miestach.

Bližšie informácie zisťujeme.

    

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ja už som dnu a pôjdete všetci so mnou. Temeraf. Nebudete sedieť v herňach a na terasách. Aj pavúk už vypovedal a pôjdu ďalší čestné slovo. Natriem aj taxikárov zo Seredi aj z Hlohovca.

  2. A Zuzu Čečovú spoza títeša kedy zoberú?
    Feťáci tam chodia jak na hodiny klavíra.
    Celé dni a celé noci sa tam točia autá s feťákmi.

  3. Hlapci z galanty vedia komu platiť v Galante som počul že od šéfa až OCTK majú dlho podchytené a aj v Trnave a udavač je ich sefko

  4. Presne , v Ga sa všetko dá , potom ,že sa chlapci hrajú na vagošov, Deno to všetko zaplatí ,na každého príde čo potom ? Budú revať a žmolíkať tam péra a čistiť zemáky , tak končia frajery s mokrými očkami potom…

  5. Aj nikomu pri poliklinike čo je v rod.dome nie v uličke cigánskej aké v tej vedľa zobrať.dilerku..chodi nonstop do 4ky do herne …a má 20gramov pika,trávy všetkého pri sebe

  6. V Ga nepredavajú fetaci teda aspon ti ktorych asi myslíte…nepredavajú sek takže nemajú nepriateľov…a každe 2 týždne menia čislo aj miesto….

  7. Galanta ma imunitu, dobre platia.
    Udajne nanich nemohla zacat robit ani Kovesova.
    Chcela ale dostala stopku.
    Denis č. Peter z. Tomas m. a dalsi.
    Pamatajte ze aj na vacsich panov doslo.

  8. sered bola odjakživa zdegenerovaná piko špajza,dementi na každom kroku a rakovinu z niklovky fúkali na celý okres.tož chemická sered.A že čo im tam tak jebe,zdegenerované gény sú príčina,ale oni za to nemožu,sú len obete,čest výnimkám. občan z abrahámu.

  9. Všetci pôjdu rad radom aj Galanta 🤣neboj nič mladí čuráci prestanú robiť zo seba vagabundof. Budú chodiť po kanáloch potom v Leopoldove ťahať cibule za kávu

  10. Ty chudák zakomplexovaný. Keby mi nepovedali že tu o mne píšete picoviny ani neviem. Ja nemám za potreby vás tu riešiť ako ostatní, ja vás mám ťažko v piči ty hrdina. Nápis svoje meno alebo mi dojdi zazvoniť, vieš kde bývam. Ty hrdina 💩🖕🏼

  11. Ten Vilo co byva stale u rodicov a na siete si dava aky je bojovnik a ako zdravo zije a ako posiluje? Ak ten tak tam je IQ nejakej hydiny ale skor sa mi to podoba podla ochlpenia co si strháva na dajakeho ludoopa.

  12. A čo ten Lubo Gašparík, schováva sa za taxi službu, ( predtým díloval pre Illiju Weissa ) a teraz len pokračuje v zabehnutom biznise, a Kali s ním ( rybárske náčinie vymenil za Fet, )

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img