ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Ruská federácia sa dnes už nemôže rozhodnúť, kedy a ako vojnu ukončí.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Zatiaľ čo sa deti vyslobodené z mariupoľského obkľúčenia opatrne opatrovateliek pýtajú, či môžu miniatúrny keksík zjesť celý, alebo sa majú s niekým podeliť, naši slovenskí Kremľomaznáčikovia, zdieľajú a šíria mapu, ktorá ukazuje ako bude vyzerať rozdelený svet po veľkom ruZskom víťazstve. Krpaté fliačiky západnej Európy, USA, Kanady a Japonska budú vystrnadené do vyhnanstva za červenú čiaru obklopujúcu obrovské územia víťazného rusko-čínsko-indického impéria, ku ktorému sa pridá celá Latinská Amerika a samozrejme aj Slovensko. Pravdepodobne ide len o ďalšiu vtipnú návnadu recesistu, ale na proruský postoj Číny sa slovenskí Putlerofašisti spoliehajú celkom vážne.
Bude teda užitočné pripomenúť si informáciu, ktorú prednedávnom stihol z čínskeho internetu okopírovať a preložiť David Cowhig. Od neho ju potom prevzal ruský matematik a politický analytik Andrej Piontkovskij. Autorom správy je dlhoročný čínsky diplomat Gao Yusheng, uznávaný odborník na krajiny bývalého ZSSR.
Zo správy vyberám: „Prichádzajúca porážka Ruska je už zrejmá. Úpadok Ruskej federácie je evidentný v ekonomickej, vojenskej, technologickej, politickej a sociálnej sfére a má vážny negatívny dopad na ruskú armádu a jej bojové schopnosti. Ruská federácia sa dnes už nemôže rozhodnúť, kedy a ako vojnu ukončí. Počas konfliktu stratila strategické vedenie a iniciatívu.
Ešte dôležitejšie je, že priame zapojenie USA a Británie do vojny sa prehlbuje a rozširuje. To všetko naznačuje, že vojna bude pokračovať, kým nebude Rusko porazené a potrestané.“
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Prvý odstavec je tvoj názor na základe neviem čoho.
    Gao Yusheng je bývalý diplomat teraz na dôchodku.
    Posledný odstavec je jeho názor.

  2. „hrdinovia“ vyliezajúci ako potkani z Azovstalu sú potetovaní fašistickými symbolmi a to našim politikom nevadí, hákové kríže, lepky číslo za ktoré odsúdili Kokotlebu je u nich úplne samozrejmé …. Zabíjali rusky hovoriacich civilistov, tak sú HRDINOVIA ….

  3. A čo majú byť potetovaní kosákom a kladivom po tých zverstvách ktoré rusi už od Stalina voči „bratskému“ národu páchali? Aj tak sa jedná o mizivé percento ak vôbec percento z celkového počtu ukrajincov ktorý bojujú proti horde.

  4. …jdi domu Ivane, čeká te Nataša…

    RGM-84L-4 Harpoon Block II Boeing Defense, Space & Security
    Naval Strike Missile (NSM) Kongsberg Defense & Aerospace

    sú už na ceste !!!

    …jdi domu Ivane, čeká te Nataša…

  5. Desim sa stavu, kedy Slovensko a Slovakov bude niekto posudzovat na zaklade jedincov ako je prepnuty Kotleba, dlazobne kocky do turistiek hadzajuci Mazurek, alebo niektori dalsi nedorobkovia vyvrhnuti do tohto sveta omylom.

    V kazdej spolocnosti, narode, komunite sa nachadzaju jedinci rozni – zial, aj fasisti a ini extremisti. Spravidla ich je uplna mensina a spravidla oni su ti, ktori su natolko odchyleni od vseobecne zauzivanych spolocenskych noriem, ze robia podstatne odlisne ciny, ake su schopni robit ostatni jedinci.

    Uprimne povedane, nezaujima ma to mizive percento populacie, vsadzam skor na tych normalnych…

  6. radsej nam porozpravaj ako si tu dlhu mrvku jebaval,alebo ako si sa najebany motal po korunke,ty kurevnik,ty ides politicke rozpravky rozpravat,uz ta nebavi 16tky opalovat.

  7. ukrajinska CHersonska oblast ododneska zavadza ako platbu rusky rubel,popri ukrajinskej hrivne,oznamil to sef chersonskej spravy volodymyr saldo.zdroj BBC
    vyborne putin 100 bodov.

  8. ruská federácia vyhladzovaciu vojnu na ukrajine neukončí, ruská federácia neukončí vojnu proti vyspelému západu jeho slobodám a hodnotám..mentalita ruskej federácie vraví: zničiť západnú demokraciu aj za cenu zničenia vlasti..rovnakú taktiku spálenej krajiny, Moskvy, rusi uplatnili aj v ´´boji´´ proti Napoleónovi..ruská vojna, ktorá ani nemala začať, skončí až zmenou autokracie, diktatúry Putina, jeho vymenou, jeho skonom..

  9. citatel
    pises „skončí až zmenou autokracie, diktatúry Putina, jeho vymenou, jeho skonom..“
    nie neskonci. kolko takychto putlerov sa uz u nich vymenilo za poslednych len 100 rokov?
    a zmenili rusi svoje postoje k ostatnemu svetu? nie nezmenili.
    rusko je uz raz take. sny o sirokej dusi, o sirokej domovine predkami a bohom im danymi ich nikdy neopustia.
    car ma vladnut a byt bohaty a svoloc ma byt chudobna, posluchat a nenavidiet kazedeho na koho car ukaze.
    a tak dolžno byt na vsegda.

  10. Toto síce s Ukrajinou nesúvisí, teda nie priamo ale zato sa jedná o človeka, ktorý sa previnil tým, že zverejnil kopec amerických svinstiev a div sa svete, hrozí mu zato vydanie do USA, kde nafasuje doživotie. Za nič. Áno, reč o Julianovi Assangeovi. To len na margo toho ako sa tu všetci bijú za Navaľného, Prataseviča a spol. Toto je rovnaký princíp, ibaže sa nejedná o Rusko. Je väznený protizákonne ale….keďže sa jedná o USA, rieši to niekto? Venovali tomu médiá nejakú reláciu? Nič. Hlavne, že cirkus Zelensky je v médiách non stop. Veľmi si vážim, že RTVS takéto video zverejnilo. Najmä dnes, keď frčí len a len kritika Ruska.

    https://www.facebook.com/ludskeprava/videos/735578791089888

  11. A Vlado zase plače aký je ten svet nespravodlivý a pritom by stačilo pamätať si viac ako to čo bolo včera na obed…. o Assangeovi boli mraky reportáži vo všetkých médiách, keď to vypuklo bol všade, sú o ňom napísané knihy, nátočeny film…všetko sa dá aj dohladať ….ty si si vsugeroval že nikto nič neriešil a sám si to potom vyvratiš reportážou z Rtvs….uplakany, ukrivdeny, všetci proti nemu, spiknutie židojašterov ale keby chcel tak dohlada tisíce článkov a reportáži…fuj zle médiá čo ukazujú súčasnú vojnu a pritom úplne kašlú na 12 rokov starú udalosť..

  12. Ruská federácia sa dnes už nemôže rozhodnúť, kedy a ako vojnu ukončí. Ak nie Rusi, tak kto teda? Veď všade dookola sa píše, že o ukončení vojny môžu rozhodnúť práve oni. Zelenskyj určite nie.

  13. pre Ratafak plachta 25. mája 2022, 7:38
    Ty si dobrý jebojašter. Film bol trošku mimo skutočnosť, čo skonštatovali aj Assangeovi najbližší. Ale ok. Bol. A áno, sú dokumenty, reportáže, ale…..nie vo verejnoprávnych či mainstreamových médiách. A toto je ten rozdiel, môj milý zlatý modro žlto americký. Je kopec vecí, ale nedostanú priestor. A keď sme už pri dokumentoch, Ukrajina v ohni od Olivera Stonea. Bol niekde odvysielaný? Je dostupný „zatiaľ“ iba na youtube. A prečo? Stone nie je Rus 🙂 Žeby rovnaký problém? Nespĺňa liberálne parametre? .

  14. tak ty sám sem dáš reportáž z RTVS a potom sa v dalšom príspevku sťažuješ že nie sú reportáže vo verejnoprávnych či mainstreamových médiach..čo je teda RTVS?..ale inak si zdravý a v pohode?
    a ešte ako čerešničku uvedieš že dokument vyrobený rusom na mieru Putinovým obdivovateľom si možeš pozrieť iba na americkom, liberálnom webe…gratulujem..
    v tom tvojom obdivovanom Rusku by si si určite mohol pozrieť všetko čo by si zachcel v objektívnej ruskej štátnej televízií…teda ak by si bol z tých štastnejších a vlastnil televízor…

  15. Ratafak plachta 25. mája 2022, 12:28
    Koľko sa kauza okolo Assangea ťahá? Koľko rokov trvalo kým Blair priznal že odrbali s USA celý svet čo sa Iraku týka? A áno, je to síce na emerickom webe, ale youtube nie je verejnoprávna ani súkromná tv. Bohužiaľ, ani 18 rokov po strčení sa do EU sú na SK tisíce ľudí bez prístupu nielen k internetu.

  16. Vlado…je jasné že ti putinovský propagandistický dokument plný nepresností (viz. koment Anonym 25. mája 2022, 12:23) nebude dávať žiadna verejnoprávna televizia….a súkromná si spočíta či jej to prinesie sledovanosť – napríkla Prima dávala iný podobný výtvor od Olivera Stona – Svet podľa Putina, v ktorom si všetci diváci v Česku a na Slovensku mohli pozrieť aký je Putin úžasný…to nejak nezapadá do tvojho vzorca že nic proruské sa do mainstreamu nedostane….žiješ v krajine kde ak chceš tak sa úplne lahko dostaneš k hocijakému dokumentu, či už to v TV alebo na internete (ktorý je dostupný asi 85% občanom) a ty aj tak obdivuješ štát v ktorom zďaleka taký prístup k informáciám nemáš a ak povieš že nesúhlasiš s vojnou (vlastne ani nemusíš nesúhlasiť stačí vysloviť „vojna“) tak si zadržaný….čím to je že máš tak neuveriteľne dvojitý meter?….v čom je to že si u Ruska schopný prehliadať veci ktoré sú x-krát horšie ako u nás alebo v celom západnom svete…či už to je tá cenzúra, alebo možnosť vyjadriť svoj názor, prípadne chudoba…

  17. Rusi ukončia vojnu, keď na Ukrajine porazia fašistov ….. Zajatci z Azova sú fašisti, stačí si iba pozrieť ich tetovania …

  18. a to si pozri tetovania niektorých členov LSNS…podla tvojej logiky by sme asi tiež mali byť denacifikoví….
    https://kotleba-lsns.github.io/lsns/

    a keď chcú rusi denacifikovať tak by možno mali začať u seba…:
    https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-neonaciste-rusko-vojaci-donecko-separatiste-krajni-pravice-valka-mariupol.A220406_101543_zahranicni_jhr

    https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3483362-rusko-ma-nejvetsi-neonacistickou-komunitu-na-svete-rika-padevet-plachy-vyzyva-k

    https://sport.aktualne.cz/motorismus/artom-severjuchin-hajlovani/r~dd6cf4c0b9a311ecb13cac1f6b220ee8/

    Takže ak chceš vybombardovať národ kvoli pár tetovaniam tak gratulujem. Mali by ale rusi začať najprv u seba, lebo tých fašistov majú asi viac než ukrajinci a následne si dávaj bacha aby ti ruská „denacifikačná“ bomba nepristala aj v tvojej obývačke.

  19. Ratafak plachta 26. mája 2022, 8:27
    Pan Vlado bude asi senior nostalgik. Neotvori oci ani zaboha, aj ked si myslim, ze z toho, co tie prasce ruske vyvadzaju musi mat v sebe zmatok aj on… Rusi uz na obsadenych donbasskych uzemiach zavadzaju do skolskych osnov rusky jazyk. Az mi trpko zostalo, ked som si spomenul, ako sme sa ju povinne ucili od 5. tr. ZS a ako sme z nej povinne maturovali. Dufam, ze uz sa to nikdy nevrati.

  20. Prave som docital rozhovor s ukrajinskou klimatologickou Svitlanou Krakovskou, kde tvrdi, ze Rusom vobec nejde nejakych ludi na Donbase, ale o urodnu ukrajinsku cernozem a o zasoby vody v Dnepri. Argumenty, ktore uvadza zneju logicky. Konanie okupantov by tomu koniec koncov aj nasvedcovalo. Ludske zivoty, infrastruktura, historicke pamiatky, mestska zastavba pre nich nic neznamena. Vsetko chcu zrovnat zo zemou, vid pristav Mariupol.

  21. je jasné, že to posledné na čom Putinovi záleží sú ľudské životy….už len z toho ako sa správa k vlastným vojakom, ktorých tam posiela jak do mlynčeka na maso a ani nepozbiera telá aby sa s nimi mohli matky rozlúčiť, či ako sa správa k vlastnému obyvatelstvu kde zatýka tisíce ľudí len za prejav iného názoru musí byť každému jasné že na nejakú ruskojazyčnú menšinu na Ukrajine mu určite nejde….to by im v rámci svojej pomoci nebombardoval ich mestá…

  22. Anonym 26. mája 2022, 10:45
    Čítal som to jeho silácke vyjadrenie. Veď nech len príde, dostane valaškou po kotrbe a bude.

  23. oni sa už bez hanby vyhrážajú každému…Polsku, Finsku, Švedsku…v ruskej TV vidíš ako sú schopní do pár minút zrovnať so zemou Berlín, Paríž či Velkú Britániu…celému svetu sa vyhrážajú jadrovou vojnou….Vlado nám vysvetlí že je to bežné, a nemali by sme sa Rusov obávať či ich nebodaj nejak sankcionovať..a ešte aj američania boli v Iraku a tiež to tak robili…alebo že by nie?…

  24. Ratafak plachta 26. mája 2022, 11:08
    Tie vyhazky maju mozno svoju vaznost, to nemozno popriet, ale castym opakovanim zacinaju byt trapno-zabavne. Ako chlapci sme sa na ulici takymto stylom obcas hrozili jeden druhemu. Ved pockaj zajtra dostanes…Rusky kolaborant a zradca svoho hrdeho cecenskeho naroda Kadyrov brani svoj idol, aj ked sa im az tak strategicky nedari. Kazopadne sa takto vyhrazat suverennym narodom v 21. storoci ako v stredoveku nema svoje miesto. Ale ked chce prist, nech pride a dostane svoje.

  25. pre Ratafak plachta 26. mája 2022, 11:08
    Presne Buratino, aj amíci boli v Iraku, ojebali celý svet o ZHM. A kkti im to zožrali aj s navijakom. A keď sa to prevalilo a Blair kápol božskú, stalo sa čo? No hovno. Všetci držali aj naďalej huby a krok. Vrátane novinárov, či ako sa tí pisálkovci nazývajú. Voilá. Keď sa nedávno prevalila info, žeby Šalamúnove ostrovy umožnili Číne zriadiť základňu, USA im okamžite hrozila zásahom. Také férové a demokratické, že 😀 Ale chápem, kope sa len a len do Ruska, ľudí a ich športovcov. A len pre zaujímavosť, kedy a ktorým športovcom sa zakázalo zúčastniť sa akéhokoľvek podujatia? Či zase sme u toho istého? Čo bolo to bolo, USA môžu, druhý nesmie. Nech žije dvojaký meter. Dobre, a teraz si kopte ďalej smer východ. Treba aj naďalej podporovať cirkus Zelensky a spol. A možno príde aj kúzelník 😀

  26. mne príde že viac ako to že na ukrajine umierajú ľudia ti vadí to že sa proti Rusku uplatňujú sankcie….skús porozmýšlať prečo sú také tvrdé teraz a neboli také keď sa Rusi rozhodli vojensky zasiahnúť v Moldavsku, Gruzínsku, Čečensku či naposledy na Kryme….napadá ťa nejaký dovod?…ja ťa skúsim naviesť pár otázkami…možno sa ti rozvieti:
    – kedy naposledy si USA utrhli časť cudzieho územia a za pár rokov sa vrátili a chceli si utrhnúť ďalšie časti a nikto netušil kde sa zastavia?
    – kedy naposledy sa USA vyhrážali svojím susedom alebo aj iným štátom nejakou denacifikáciou tak ako sa rusi vyhrážajú Poliakom, Fínom, Švédom..
    – kedy naposledy sa USA vyhrážali svetu jadrovými zbraňami?
    – kedy naposledy v USA či iných krajinách ukazovali ako do pár minút zničia Moskvu, Petrohrad, Kazaň tak ako to robili v ruskej tv pri Paríži, Berlíne a Velkej Británií
    – kedy naposledy USA ostrelovali mesto v ktorom sa nachádzal generálny tajomník OSN (a to den po tom čo si potriasal v Moskve ruky s Lavrovom)
    – kedy naposledy USA bombardovali humanitárne koridory
    – kedy naposledy si USA prizvali na pomoc moslimských hrdlorezov typu Kadyrovci
    – kedy naposledy dochádzalo k takej miere rabovania, kradnutia a znásilňovania aké predvádza ruská armáda
    – v ktorej vojne USA armáda kradla či zadržovala pšenicu/obilia s cielom vyvolať hlad v afrike a chudobných častiach sveta
    – pri ktorom konflikte zaviedli v USA takú cenzúru že si sa okrem štátom kontrolovaných médií nedostal k žiadným iným informáciám, aby sa obyvatelstvo náhodou nedozvedelo čo ich armáda pácha v susednom štáte.
    – kedy američania zatýkali tisíce vlastných občanov za to že si len dovolili vysloviť slovo vojna či nebodaj kritizovať kroky americkej vlády?…
    už máš aspoň predstavu v čom sa líši táto agresia do tých minulých ktoré armády USA či aj Ruska viedli?….keby aspoň tí Rusi konkrétne pomenovali o čo im ide a aký majú cieľ…ani srnky netušia kde sa ten starý magor z Kremľa zastaví, či to bude Donbass, Cherson, Odesa, Moldavsko, Polsko alebo to potiahne až do Lisabonu ako o tom sníva napríklad Medvedev….rozumieš tomu že je v záujme celého sveta to zastaviť už na Ukrajine?….že jedným z možných dalších cielov može byť aj Slovensko……alebo budeš stále vyplakávať aký je svet k tým dobrým rusom zlý…..už sa zobuď konečne….

  27. pre Ratafak plachta 26. mája 2022, 19:24
    Ukrajina ma nezaujíma. A čo sa tých akože otázok k USA týka, tak to snáď nemyslíš vážne 😀 Rok 2003, ďalej asi nemusím písať 😀 Všetko čo si vymenoval už majú dávno za sebou. Jediný rozdiel medzi nimi je, že ich a nimi kúpené médiá a novinári nazývajú americké vojny Vojnami proti terorizmu alebo Oslobodenie od zlého diktátora, či prínos demokracie. Ideálne formou náletov z B-52, alebo strelami s plochou dráhou letu ako Tomahawk a pod. Volanie si na pomoc moslimských hrdlorezov? V Sýrii vyzbrojovali a operačný dôstojníci priamo riadili sýrskych rebelov a opozíciu, začlenenú v IS. A sranda je, že kým akože s Islamským štátom na území Iraku a Sýrii bojovalo NATO tak IS bol mocnejší a lepšie vybavený. Asi triafali vedľa 😀 Humanitárne koridory a budovy ako školy či nemocnice boli denné terče amerických bombardérov v Srbsku. Apropo zatýkanie vlastných občanov, myslíš, že v USA neboli protesty proti vojnám v Iraku, či v Afganistane? Tak to by si sa divil. Lenže, čo v tv neukáže akoby sa nestalo. Veď kto by si dovolil kritizovať USA 🙂 Buratino buratino, zlý príklad si si vybral.

  28. máš tam 11 bodov, kludne k ním priraď presne dátumy a ideálne nejaké zdroje, lebo zatial to máš len také že jedna babka povedala……tak kedy bombardovali dohodnuté koridory, vyhrážali sa vybombardovaním Moskvy, zaviedli kompletnú cenzúru, chceli denacifikovať susedov, anektovali časť územia, zastrašovali tajomníka OSN?…poď, neboj sa na konkrétne otázky použiť konkrétne odpovede….
    a asi tá hlavná otázka: vadia ti viac sankcie proti Rusku, alebo to že na Ukrajine umierajú ľudia?….pretože v každej diskusií plačeš nad sankciami ale ešte som nečítal že by si prejavil nejakú lutost nad ukrajincami…iba že Zelensky je šašo, predpokladám že Putin asi šašo nie je…či?

  29. pre Anonym 26. mája 2022, 20:37
    Načo by ho prehlasovali? Stačí zlikvidovať vládu a dosadiť svojich tajtrlíkov, ako v Iraku, či v Líbyi. Rusi nato išli moc moc špatne. A k tým buratinovým 11 bodom – kde sú neskutočne presné údaje – hold to by bol za posledných 50 rokov dlhý zoznam. A odpoveď na „hlavnú otázku“ je prvá v poradí. A prečo? Lebo kvôli debilným sankciám ide celá krajina do sračiek. Ľudia umierajú v každej vojne. Akurát nemajú taký mediálny priestor. A o Zelenskom škoda reči. Herec sa nezaprie. Ale 2003 je taký príznačný a svedčí o tom, čo za ksindl amíci sú. Len bohužiaľ, im to všetci žerú. Aj tí naši udrbanci. Ale kludne si velebte Ameriku. Nikto vám to neberie. Ja osobne by som im doprial poriadnu vojnu na vlastnom území, ako to robia už celé desaťročia oni iným.

  30. Vlado neodpovedal si, zahováraš. Kedy a kde obsadili američania územie a prehlásili ho za USA, čo tu trepeš o nejakých dosadebých tajtrlíkoch, takí sú napr. aj v Bielorusku.

  31. Pre 26. mája 2022, 21:28
    Precitaj si este raz co som napisal. Ked si dosadis spravnu vladu, nepotrebujes nic zaberat. Presne to sa v Iraku stalo. Aj v Afgane ale tam im nakoniec nevyslo a zopakovali si rychly a zbesily utek ako kedysi zo Saigonu 🙂 Ak to nechapes, tvoj problem. Komu neni vzhura dano, v apotece nekoupis.

  32. Jeden mysel otvara, druhy z tej otvorenej chrli pixoviny. Skuste poprosit MM a zaplatit mu a nech vam vytvori rubriku len pre vas s otvorenou myslou. A tam si mozte lestit ega do kriza. A priberte aj nacka a toho co kujvi priezviska.

  33. Presne ako som napisal. Ten kto ma v hlave lajno nevidi podstatu tohoho dokumentu ale bude tu trepat hluposti. Ja viem ono to sa tomu tazko verí ked mate v hlavach lajno, ze kolíska demokracie je defakto nic viac len jeden velky podvod ktory sa ale bude chciet implementovať aj tu.

  34. aha…takže je toho toľko, že radšej nenapíšeš konkrétne nič..tých vyhrážok jadrovými zbraňami a plánovanými útokmi na Moskvu, či zastrašovanie OSN bolo tolko že sa to sem nevojde…..to dáva zmysel….asi ako nadávať na verejnoprávne média že ti nedávajú informácie ktoré by si chcel a potom sem dať odkaz na reportáž z RTVS…na tieto mozgové kotrmelce máte nejaké špeciálne školenia alebo ste sa tak už narodili?
    Píšeš že všetko to má už amerika za sebou – vrátane prísnej cenzúry a zatýkania za vyjadrenie názoru proti vojne….no takže, ked sa v roku 2003 chystala invázia do Iraku písalo sa o tom všade, po celom svete milionové protesty…ludom sa vojny nepáčia…. a dočítať si sa o tom mohol napríklad aj v tom liberálnom zkazenom SME (https://www.sme.sk/c/815505/proti-vojne-v-iraku-demonstrovali-na-celom-svete-miliony-osob.html)..jak si vysvetlíš to že o tom tie zapredané média písali keď ako píšeš všade bola rovnaká cenzúra ako v rusku, ako si vlastne mohli dovoliť písať o americkej invázií a o protestoch? ako sa o tom tí protestujúci dozvedeli?ako si vysvetluješ tie milionové protesty keď podľa teba aj na západe ľudí zatýkajú za to že prejavia názor proti vojne?…
    zatial čo po celom svete protetestovali miliony ludí proti vojne v Iraku, Rusi dnes nemajú šajnu o tom čo ich armáda na Ukrajine stvára, Putin im do hláv tlačil že na nich Ukrajina zaútočí, že má laboratoria na bioagentov, nacistov atd….pravdu sa dozvedia ak nejaká odvážna novinárka vystúpi s transparentom v TV (za čo ju samozrejme neskor sudia), a ak sa nejaký odvážny jednotlivec rozhodne protestovať tak to dopadne nejak takto:
    https://www.youtube.com/watch?v=mG3Z1iiynRc
    https://www.youtube.com/watch?v=Fobv91xXWWY
    je to proste „úplne rovnaké“ ako pri tých milionových protestoch a informovanosti na západe…len úplne iné…to len aby bolo vidieť jak moc klameš….

  35. aha..takže je toho vlastne tolko že konkrétne nenapíšeš radšej nič…to dáva zmysel…asi ako nadávať na verejnoprávne televízie že neinformujú tak ako by sa ti páčilo a potom se dať link na RTVS…
    na tieto mozgové kotrmelce máte nejaký špeciálny trening alebo ste sa s tým už narodili?
    píšeš že všetko z toho zoznamu už Američania v minulosti spravili, tzn vrátane absolútnej cenzúry a zatýkania obyvateľstva za iný názor….vieš čo je divné, keď sa chystala invázia do Iraku v roku 2003, tak si sa o tom písalo všade (podobne ako o Assangeovi ked to bolo aktuálne)…asi si to už nepamatáš ale po celom svete boli milionové demonštrácie…ludom sa proste vojny nepáčia…a informoval o tom napríklad aj liberálne a skazené SME..to je šok čo? o invázií a protestoch proti USA informuje SME, to ti musí explodovať hlava..(https://www.sme.sk/c/815505/proti-vojne-v-iraku-demonstrovali-na-celom-svete-miliony-osob.html)….ludia o tom vedeli, protestovali, mali na to právo….ale ako sa o tom tí ľudia dozvedeli keď bola taká cenzúra ako v rusku? ako si vobec o tom tie zapradané media dovolili informovat? a ako to že tých ludí všetkých nepozatýkali….veď píšeš že to robili presne ako dnes v Rusku….to len aby som ti ukázal jak strašne klameš…
    no a teraz si to porovnaj s tým ako to prebieha tam v tvojej milovanej krajine, kde okrem oficiálnej štátnej doktríny o nacistoch, chystanom útoku NATO a laboratoriach s bioagentami vobec nemáš šancu zistiť čo tá tvoja slávna armáda v susednom štáte vystrája…jedine že sa nájde nejaký odvážny novinár a ukončí svoju karieru v priamom prenose s upozornením aby ste neverili všetkému čo vám v tej televízií hovoria…a keď sa už nejaký odvážny jedinec dovolí protestovať dopadne takto:
    https://www.youtube.com/watch?v=Fobv91xXWWY
    https://www.youtube.com/watch?v=mG3Z1iiynRc
    proste rovnako ako na tom skazenom západe…len úplne inák…teda ten rozdiel je v detaile….v milionoch demokraticky protestujúcich občanoch a cenzúre…a takto nejak je to s každým z tých bodov, ktoré som ti napísal….

  36. 22:45 – áno, aj Amerike samozrejme škodia sankcie, lepšie si to naštuduj, aj tam ceny všetkého zdraželi. A čo sa týka firiem, tak najznámejší prípad: napr. McDonald a podobné firmy, ktoré odišli z Ruska, samozrejme že tým mimoriadne stratili, sú európske alebo americké?
    Iba energiami platí Európa Rusom jednu miliardu EUR DENNE. Čo myslíš, čo s tým tí ruskí okupanti robia? Investujú do výroby rakiet. Len aby jedna nepristála za chvíľu aj tebe v záhrade.

  37. WELCOME USA, sloboda, demokracia. V škole po streľbe minimálne 20 obetí. U nás „zatiaľ posratá žel. stanica“.

  38. Ratafak plachta 26. mája 2022, 23:42
    Ty si asi fakt nechápavý. Veď preto, že sa o tom všade písalo, čo sa kde chystá a následne sa prevalili informácie, že to bol ojeb zo strany amíkov aj britov, len kvôli rope, sa mali okamžite prijať sankcie a vyvodiť voči nim dôsledky. A nie zraziť opätky a držať pi.e a tváriť sa, že ok však to bol iba Irak a Saddám aj tak ležal všetkým v žalúdku. Teda sa nič závažné nestalo. Dva miliony ľudí zahulákalo ale to je ok, v tv nefrčalo americké bombardovanie non stop, striktne sa mlčalo o civilných stratách a vojenských omyloch – veľmi častých. A keď to došlo aj američanom tým bežným, tak boli protesty a kapku iné než u nás. Lenže to už v našich médiách nie je. Mám tam rodinu, viem o čom píšem. Budem sa opakovať po 100x, nemožno odsudzovať jednu špinavosť, ak sa druhá kryje a svet sa tvári, že je to snáď premlčané, alebo to boli tí, tak ok môžete, ale tamtí nie. Zničiť, trestať, zadupať pod zem. Buď bude rovný meter alebo žiadny. To je to, čo tvrdím a budem tvrdiť stále. Ak je to nepochopiteľné, tak potom smola. Raz na túto dvojtvárnosť svet škaredo doplatí. Teda už dopláca.

  39. Vlado 27. mája 2022, 11:28 – Vlado, Ty si sa vazne zacyklil niekde v minulosti, zijes s nou a myslis v jej intenciach.

    Vidis Vlado, co vsetko demokracia a sloboda umoznuje? V RF be si za takto slobodne myslenie a vyjadrovanie nazorov sedel patnast rokov v base…

  40. Kapitalisti, kajúcnici, komunisti, konšpirátori, liberáli a ďalší, o čom to tu točíte? Osočujete, obviňujete jeden druhého, pričom každý si trvá na svojom názore ohľadom vojny na UA. Tvrdím, že RF je agresorom na UA. Tvrdím, že USA bola agresorom v Srbsku, Iraku, Afganistane ap. Súhlasím s Vladom, že nemožno odsudzovať len jednu špinavosť, ak sa druhá kryje. Agresor zostane vždy agresorom, to je jedno, či sa jedná o RF resp. USA. Mňa dojíma, ak jeden agresor agresor obviňuje iného agresora, ak mafia poukazuje na inú mafiu. Agresor zostane vždy len agresorom, mafián mafiánom.

  41. Miloš Majko 27. mája 2022, 11:51
    Nie Miloš, len ma vytáča ten váš úžasný liberálny dvojitý meter. Nič viac. A ako si to párkrát povedal? S minulosťou sa treba tiež vysporiadať? Tak prečo si všetci pred ňou zakrývajú oči a robia sa radšej hluchí a slepí? Žeby museli? Alebo robiť blbého lepšie vynáša?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img