ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Dvaja členovia zločineckej skupiny zo Serede sú už na Slovensku

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Z RUMUNSKA SME DOVIEZLI DVOCH SLOVÁKOV NA ÚTEKU, HROZIA IM VYSOKÉ TRESTY

Medzinárodne hľadaní Roman Č. (36) a Roman K. (47) sú už na Slovensku. Dnes boli vydaní na trestné stíhanie z Rumunska. O ich vypátraní sme vás informovali prednedávnom.

Na úteku boli od roku 2019. Špecializovaný trestný súd v Pezinku preto na nich vydal Európsky zatykač pre zločin založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a obzvlášť závažný zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Obaja mali dlhodobo páchať drogovú a násilnú trestnú činnosť ako členovia zločineckej skupiny zo Serede. Ich revírom mali byť najmä Trnavský a Bratislavský kraj.

Po svojom úteku zo Slovenska sa dlhodobo zdržiavali na Ukrajine. Pohybovali sa pod falošnou identitou, mali pri sebe viaceré falošné doklady totožnosti. Navyše boli veľmi opatrní a podozrievaví. Preto ich bolo veľmi náročné monitorovať.

Cieľoví pátrači z prezídia Policajného zboru zistili, že sa kvôli vojnovému konfliktu na Ukrajine chystajú do niektorej z krajín Európskej únie. Pre rýchlu výmenu operatívnych poznatkov preto policajti slovenského cieľového pátrania prezídia Policajného zboru bezodkladne nadviazali spoluprácu s partnerským útvarom cieľového pátrania v Rumunsku. Vzájomná spolupráca na prípade vyvrcholila 13. apríla o 23.30 hod. v rumunskom meste Satu Mare, kde oboch zatkli.

Bez pomoci rumunských kolegov z cieľového pátrania by sme takýto úspech neboli schopní dosiahnuť. Rumunský súd vzal hľadaných 15. apríla do väzby a začalo rozhodovanie o ďalšom postupe v súvislosti s ich vydaním na Slovensko. Dnes boli z Rumunska dopravení na územie Slovenskej republiky pre účely trestného konania.
Na extradičnom procese participovali policajti z Národnej ústredne SIRENE a Útvaru osobitného určenia (Lynx Commando).

 

zdroj: Polícia SR

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Kolko penazi danovych poplatnikov sa minulo na ich prepravu a kolko sa minie este na sudy, prevozy, vazenie….

  2. A tá homokláda Patrik Kovác ten co? Kde sa to decko uplakané schováva? Len nech sa mu schovávacka este darí takých na súde odjebú najviac 😂😂😂😂

  3. Weissova skupina a tyto dvaja zmrdi dostali vsetci od 20 rokov hore a preco gecove huby valencinovci grosman a ostatny dostali len po 10 rokov? To ze udavali to by nemalo mat nic spolocne stym ze dostali take nizke tresty kedze robili vsetci roky a roky to iste a niektory dostali nad 20. Polocigani kolotocarsky vyjebany.

  4. Palerma netreba hľadať.Trebárs dnes bol vypovedať na špecializovanom súde v Pezinku.Bolo to verejné pojednávanie.Kludne si sa mohol zúčastniť.Možno by si večer kludnejšie zaspal,keby si ho videl

  5. Ten potkan je vonku lebo je svedok na xy ludi. Geroj co repoval o tom jaky je diler 😂 a pekne sa zosral .. kripel.. pekne mu chodia pozvanky na sudy s bude to tym ludom hovorit do oci

  6. bol sud 😉 ale to nic nemeni na veci, ze vonku sekal machra a ked prislo lamanie chleba utopil koho mohol. Hanba hanbuca cely zubaty palko . Ale sak on ma myslim papiere na hlavicku..

  7. Asi nie si moc v obraze.
    Dnes súd v Pezinku na špecializovanom veru bol.
    Paľo,Ceco,Marcinkech,Kučera Miloš,Doležej a spol.
    Takže debilko asi trepeš ty.😄

  8. ano určite ste tam boli v prvej rade a mali celý proces pred nosom a je jedno čo bol sud dnes alebo bude za mesac neverim tomu že by všetkých potopil

  9. Niekto spomenul ml.Kováča,rok bolo o nom ticho,určite sa najde,možno aj na dialku spolupracuje…ale veď na každého príde…a k včerajšiemu pojednávaniu v Pezinku: chlapcov už odsúdili? Čo Ceco,M.Kučera,Marcinkech? Vieme niečo?

  10. Co viem tak ked boli este hladany davali ho v krimi a tam povedali ze hladaju odsudeneho na 21 rokov a nejak tak podobne aj Kucera dostal. Sudili ich ako v ich nepritomnosti a zato im nedali ziadnu dohodu tak im dali trest v akom rozmedzí mali cize 20-25-dozivotie

  11. Ten Horský co píše pod článkom je riadny debil, skorumpovaných mestský poliš, ale veď on zato nemôže, že mu prepína! Zastáva si červíka, je to jeho synovec, chudák zdegenerovany, honí si ego na ľuďoch, rád by som sa s ním stretol a vysvetlím mu to,

  12. Parada ..koniec velkych prazdnin hosi…pekne do basy pojdete…weisovci a ich kontakty…kde su tie kontakty…naivni chlapci ktori sa zivili obchodom drog..v base pekne 20r,,,stat vam zoberie majetok..vyjdete vonku s igelitkou…a nebude ani na kavy..hrdinovia..

  13. Čo si vi trúbky hnilé hniloby beriete Patrika do huby, keď boli všetci títo doma vonku ste držali pič.u doradu ,najl je sa schovať za notebook a vypisovať kokotiny .bože jak ste úbohý ,trúbky čo si do dnešného dňa honia cicinu na porne tu idú vyprávať kto je aký.Paťko drž sa , ❤✊☀️

  14. Pre CHOJDOPICE SI CHUDÁK ALEBO CHUDERA AK SI ŽENA TAK TA PSYCHOPAT. JEBAVAL AK SI CHLAP TAK SI VRIŤOLEZEC A POTKAN KAZDY ALE ÚPLNE KAŽDY VIE ČO BOL A CO BOLY ZAČ TÝ NETVORY ZKOKAÍNOVANÝ A ,, PAŤKO ,, BOL NÁČELNÍK KOKAÍNISTOV . A SYPAL TO DO SEBA A NA KYLÁ . TY CHUDAK. ZÁKERNÝ ,, CHUDERA ,!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img