ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

PRORODINNÁ REVOLÚCIA

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
PRORODINNÁ REVOLÚCIA
V r. 2022: Osamelá matka s 2 deťmi (7 a 9r.), mzda 900€ v hrubom, v čistom 704€ + 138,96€ na deti === 843€ mesačne
… ak tento týždeň vyhráme súboj s protirodinnou koalíciou (Smer, Hlas, SaS a Republika) … DOBRE BUDE:
V r. 2023: Osamelá matka s 2 deťmi (7 a 9r.), mzda 900€ v hrubom, v čistom 704€ + 400€ na deti === 1.104€ mesačne
+ 31% ✅ … držte palce, aby rodiny vyhrali✌️
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Najskôr nech si dokončí vzdelanie a potom nech mudruje. Tento sasek zatiaľ ožobracil slovákov tak ako nikto iný.
    Stačí pozrieť ako sa dnes ľudia majú

  2. Uvital by som ak by vlada namiesto riesenia skod z inflacie cez pridavky na deti (akoby ten co nema male deti netrpel inflaciou) riesila energetiku. Energia je zakladny vstup do vsetkeho a je predpoklad vyrazneho zvysovania cien. Tu miliardu mal dat radsej na tepelne cerpadla (u Sulika sa dotacie vycerpali za 7 minut). Takto si mamicky za miliardu kratkozrako daju urobit nechty alebo sadnu niekam na presicko..

  3. Takze nevydata nepracujuca zena s 8 nezaopatrenymi detmi bude mat od noveho roku prijem na urovni cca 2,000 eur v cistom mesacne?

  4. Kto už týmto Matovičovým análnym kolíkom vysvetlí, že takéto riešenie je krátkozraké. Krásne na papieri, no v realite bude tá matka na tom tak isto, ak nie horšie!
    Nebudem tu rozoberať príklad reálnej a nominálnej mzdy.., ale čo z toho, čo jej sa zvýši príjem, keď vďaka politike pomoci jednej skupine ľudí náklady na energie a teda aj ceny vystrelila raketovo nahor?
    Riešime „pomoc proti inflácí“ tým, že ideme infláciu prehlbovať??
    Ako fajn.., rok si bude tá matka žiť spokojne, zatiaľ čo ostatní budú pomaly živoriť alebo utekať z tejto ekonomiky.. A potom som zvedavý, kde na to ten populististický Kktovič zoberie..
    Zaslepte ľuďom oči číslami na papieri..

  5. Odkiaľ chce na to brať? Aby sa tu zviditeľňovať, aký je on ľudomil, spolčí sa aj s diablom, len aby obstál pri ďalších voľbách. Všetko robí na dlh a potom, čo prídu po ňom, budú mať problémy, lebo dlhy treba aj splácať. To už nechá na druhých, ktorých bude kritizovať a vykrikovať. Aj p.prezidentka urobila capa záhradníkom. Počína si, akoby to boli jeho peniaze.

  6. Majko z tej tvojej olajnovskej propagandy sa mi chce už pekne grcat. Hádam sa dožijem toho jak pôjdeš pekne dobytcaku na Sibír.

  7. Propaganda 22. mája 2022, 23:33 – nesnaz sa ma tahat s Tvojou rodinou a u Vas oblubenymi dopravnymi prostriedkami. Ja desatrocia po svete cestujem dopravnymi prostriedkami urcenymi pre ludi. A tak tomu bude aj pri mojej opatovnej ceste po RF, ked bude ten Tvoj klon Hitlera so Stalinom hore brkom, alebo vo zvieracej kazajke.

  8. To je zadlzovacia revolúcia!!! Toho trnavského debila treba z vlády odstrániť!!! Veď už sa spojil s fašistami!!! Tak sa zodpovedná politika nerobí. Na každého pluje jedovaté sliny, ale on je ,,majster sveta „!

  9. Statny dlh sa zvysil z cca 42% hdp na cca 63% a tu sa ide rozdavat – znamena zvysovat opatovne statny dlh…….Vydali sme sa greckou cestou, populizmus cisty. Ak budeme mat prebytkovy statny rozpocet, potom mozme pomahat, ale nie za cenu rastu dlhu. Uroky zo splatok dlhu budu rast, zle to dopadne. Tento rok sekera dalsich 4-5 miliard eur – pruser. Tento stat na pridavky na deti 200 eur/mesacne jednoducho nema…..

  10. nakoniec z toho nebude aj tak nič,dnes bolo v N-ku:

    I keď sa Igorovi Matovičovi (OĽaNO) tento týždeň podarí – zrejme aj s pomocou kotlebovcov či poslancov okolo Štefana Kuffu – presadiť takzvaný balík pomoci rodinám, ešte nemusí mať vyhraté.

    Po sporoch o to, čo je obsahom Matovičovho balíka, si totiž kritiku zaslúži aj proces, ako sa zmeny schvaľujú. Po prvé, daňový bonus či prídavok na dieťa sa idú zmeniť v jednom balíku cez novelu zákona o voľnočasových poukážkach pre deti.

    No a po druhé, zákon sa schvaľuje bez riadnej odbornej debaty, cez skrátené legislatívne konanie a s viac ako pozoruhodnými argumentmi. Ministerka spravodlivosti Mária Kolíková (klub SaS) v nedeľu povedala, že z týchto dôvodov môže skončiť na Ústavnom súde.

    Ešte predtým ho však môže zastaviť prezidentka Zuzana Čaputová. Ak minister financií a vládni politici posledné dva roky pozorne sledovali jej vystúpenia, musí im byť jasné, že Matovičov rodinný balík je zrelý na prezidentské veto.
    P.S.A ešte doplním môj názor:po tých odkazoch prezidentke by som sa nečudoval,keby si Matoviča teraz prezidentka trochu vychutnala…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img