ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

Štyri osoby zadržané pri policajnej akcii „NÁDEJ“ v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Včera v predvečerných hodinách elitní policajti Národnej kriminálnej agentúry vykonali v meste Sereď niekoľko policajných akcií, výsledkom ktorých bolo zadržanie niekoľkých ľudí podozrivých z páchania trestnej činnosti.

Policajná akcia niesla príznačný názov „NÁDEJ“, v ktorej množstvo obyvateľov mesta Sereď žije po dlhé roky, keďže najmä drogová kriminalita v tomto meste bola kompetentnými orgánmi dlhodobo minimálne tolerovaná, ak priamo nad ňou neboli „zatvárané oči“.

Až mimoriadne intenzívne poukazovanie na predaj drog médiami došlo k významným pokrokom v odhaľovaní tejto trestnej činnosti a organizovaných zločineckých skupín na tomto biznise mimoriadne profitujúcich.

 

Prezídium policajného zboru SR k včerajším akciám NAKA poskytlo nasledujúce vyjadrenie:

Príslušníci NAKA dňa 20. 5. 2022 vykonali v meste Sereď a na iných miestach okresu Galanta zaisťovacie úkony v rámci policajnej akcie Nádej, počas ktorej boli zadržané štyri osoby, podozrivé z drogovej trestnej činnosti. Vzhľadom na prvotné štádium v tejto chvíli nie je možné poskytnúť bližšie informácie, urobíme tak hneď, ako to procesná situácia dovolí.

Pri niektorých z policajných akcií sme boli s fotoaparátom a kamerou a bližšie informácie nájdete v týchto článkoch:

 

PRÁVE TERAZ: “Kukláči” zasahujú na Slnečnej ulici v Seredi – VIDEO

PRÁVE TERAZ: NAKA vykonáva raziu na Cukrovarskej ulici v Seredi – VIDEO

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Len cibuľa matyaš a šemelak? A čo Toračko Fararka oximo aj s bratom slza breptavy a spol? Tu je ešte viac ludi ako bolo😁

  2. Ak už píšete mohli by ste normálne vypísať mená?Keď sa bojíte tak radčej nevypisujte nič…to nám nepomôže….kto je dzanus a kto oximo?

  3. Pane bože
    Ty musíš tiež robiť s drogami ked poznáš ludi, alebo ti nejde biznis??
    Len aby sa to neobratilo proti tebe trubica

  4. Hlavne breptavy toho napredaval 😂😂😂😂😂 bože ľudia sú tu popísané fakt bludy … v týchto komentároch je dokopy tak 10% pravdy a nerozumiem tomu ako moze toto redakcia dovoliť

  5. Polícia má určite všetky mená tých, čo majú s distribúciou a spotrebou do činenia. Aj tých s pravopisnými chybami. Éra Golisa a novodobých developerov skončila. Skončia ako Jánošík na Hrachu. Majú pod palcom všetkých. Otázkou je kde je koridor a kto to organizuje. Určite to nie je ten róm, ktorý sa tu chvastá. A focus je zameraný na „biele goliere“, ktoré sa chcú zaradiť medzi podnikateľov ale ich povesť ich predchádza.

  6. Vediet tak kto je kto,ked pisete komentare to by bola parádička.kazdy jeden by ste dostali facky za tie reci co tu pisete.takto tu ste vsetci frajery.anonimny frajery asi takto ľudia.

  7. Pre redakciu‼️‼️‼️
    S tymito a ani predoslymi akciami nemaju nic spolocne media‼️‼️Akoze co, tie trapne vstupy markizackej skraty pomohli?? Co si myslite, ze policajti nevedeli, co sa kde robi?? Boli az moc pohodlni a aj neschopni, aby nieco odhalili a potom prisiel na scenu velavazeny celozivotny podvodnik, najvacsi potkan, minulo-sucasno-buduci zlocinec Klokner a uz to islo!!! A prisli na rad dalsi a dalsi, ktori nechceli 20 rokov, tak posuvali informacie dalej. Vsetci, ktori robia, raz pojdu, lebo kazdou akciou sa obraz dotvara, na kazdeho pride. Velka vdaka patri vysetrovatelovi tejto akcie, kde prislo aj na ludi spojenych s Kloknerom a jeho bandou👍Este spaleny, chvalenkar, mimino atd atd. Poprosim koluznu pre berca a pojde to.👍To nie su len drogy, ale aj vydieracky, podvody rozneho smeru, predaj kradnuteho tovaru, podvody s bytmi, kde spaleny pripravil x ludi o strechu nad hlavou! A najvacsia ceresnicka na torte bude Klokner🙏🙏🙏Hlavne sa netreba bat a treba dat tieto spinavosti von, lebo len tak budu potrestani!

  8. Nech je vonku, ale len do sudu. A ak bude spievat, tak nielen to, komu predava, ale odkial to hlavne ma a tam sa kruh uzatvara, lebo tam su dlhorocni potkani, ktorych Klokner zatajil! Zato nemal dostat ani 218, ale treba len trpezlivost. Ono sa to vykristalizuje postupne a pride na kazdeho🙏🙏

  9. Nech je vonku, ale len do sudu. A ak bude spievat, tak nielen to, komu predava, ale odkial to hlavne ma a tam sa kruh uzatvara, lebo tam su dlhorocni potkani, ktorych Klokner zatajil! Zato nemal dostat ani 218, ale treba len trpezlivost. Ono sa to vykristalizuje postupne a pride na kazdeho🙏🙏

  10. Áno len ich dajte do late.Skurvena cigánska zgerba.Iba to berú a berú od nás.Nic nerobia,iba žerú,povaluju sa a kseftuju.Zatrhnut im všetko.Ziadne podpory,socialky na deti…atď.Je to spodina kseftarska s drogami.Fuj…Týmto zmrdom.A na nich idú naše peniaze.Na tuto Zgerbu.

  11. Zarbnut im socialku a príspevky.Kek to vedia cez Drogy.Maju na všetko.Ziazne.podpory,socialky…Celý život iba berú.Nech dávajú aj tomuto štátu

  12. Hovorí sa že seredsky majitelia stavebných firiem a developeri prali prachy zo zločineckou skupinou treba sa ich na to pýtať oni v base zaspievajú

  13. Nepredávam ani nič len si prežívam v Seredi ale sľubujem že raz z tejto databázy vytiahnem práve tu už spomínané ip adresy a budem komentovať rad za radom každý komentár z jakej adresy v Seredi prišiel
    a to iba pre moje potešenie aby som potom mohol sledovať jak sa vám dejú škody na majetku na základe blbych komentárov a budem sa na tom dobre baviť 🖕😛

  14. Ty odborník, cez wireshark nevytiahnes žiadnu databázu z tejto stránky 😀
    Ten slúži na odchytenie komunikácie, napr. Keby je niekto na verejnej wifi. Keby aj získaš IPcku tak je to IPcka routera a za routerom môžeš mat X dalších zariadení. Skus mi povedať kde k routerom sú vedené presne adresy 😀
    Lebo teraz sa bavím akurát ja na tejto tvojej utópii.

  15. Galanta je nesmrteĺná💪 Denis ,Filip,Lucia,Lukáš,David C,maly Alex týchto treba poštekliť a zaspievajú aj to kde sa to varí a komu Denis platí od Galanty,Trnavy až po Nitru.Zdochlaci

  16. Volám sa JANINO. Som tlstá bravčová sviňa a nedokážem prejsť ani 5 metrov. Tak celé dni sedím doma v svojej zrúcanine vo Váhovciach a beriem heroín, piko aj trávu. Mám toho doma dosť, kľudne si dojčíte kúpiť. Jebe mi z toho na hlavu, tak celé dni sedím doma pri PC a vypisujem na seredonline pičoviny na ľudí, lebo som chudák a mám stroskotaný zivot.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img