ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Športové hry CDR

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

CDR Sereď /  Dňa 11.5.2022  Centrum pre deti a rodiny Sereď zorganizovalo  v  Trnave 32. ročník Krajských športových hier Trnavského a Bratislavského kraja v atletike pre deti z centier pre deti a rodiny . Zúčastnilo sa ich  celkovo 9 centier a 84 detí.  Deti prišli súťažiť o postup na celoslovenské finále, ktoré sa bude konať v Čilistove.  CDR Sereď podujatie organizovalo spoločne s CDR Trnava pod záštitou OZ Úsmev ako dar a Fóra riaditeľov a zamestnancov detských domovov. Hry boli zahájené  zapálením symbolického olympijského ohňa , príhovorom riaditeľky, predsedu Úsmevu ako dar – Jozefa Mikloška a Emila Malárika – dlhoročného organizátora športových hier pre deti z detských domovov. Deti si pripravili krátky program. Po úvodnom programe sa presunuli na štadión  AŠK Slávia  Trnava , kde prebiehalo zápolenie v rôznych atletických disciplínach,  v rôznych vekových kategóriách. Deti predviedli skvelé výkony , na štadióne panovala súťaživá atmosféra.

Deti z CDR Sereď deti boli veľmi úspešné , priniesli veľa medailí. Tánička získala striebro a bronz  v behu , Danka sa môže pochváliť zlatom v behu a v skoku do diaľky a do výšky, Katka má zlato vo vrhu guľou. Ani chlapci neprišli naprázdno. Šimon získal striebro v behu a bronz vo vrhu guľou, Rodrigó   sa môže  pochváliť  zlatom v skoku do diaľky a  striebrom vo vrhu guľou. Alan získal zlato vo vrhu guľou. Nikolas získal bronz v behu. Po náročných výkonoch deti čakal výborný guláš, slané a sladké dobroty a výborné ovocné limonády.

Po občerstvení prebehlo vyhlasovanie a oceňovanie najlepších športovcov. Riaditeľ CDR Sereď Mgr. Ján Jankulár ocenil dobrú spoluprácu s CDR Trnava pri príprave a organizovaní športových hier. Bol hrdý na deti, že dosiahli také dobré výsledky a poprial im veľa úspechov na celoslovenských športových hrách v Čilistove. Taktiež poďakoval sponzorom a kolegom   za ich ochotu a pomoc pri príprave týchto hier.

zdroj: Mesto Sereď

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img