ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

PRÁVE TERAZ: NAKA vykonáva raziu na Cukrovarskej ulici v Seredi – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / NAKA za asistencie špeciálneho policajného útvaru vykonáva policajnú raziu na Cukrovarskej ulici v Seredi.

Zásah sa koná priamo pred vchodom do objektu obývanom rómskymi spoluobčanmi, na čo sú obyvatelia mesta už zvyknutí.

Je smutné a mimoriadne opovrhnutia hodné, že ani niekoľko policajných razií neodrádza týchto občanov konať nezákonne aj na zamyslenie kompetentných, aké opatrenia najmä pre ochranu detí a mládeže v tejto komunite je nevyhnutné prijať.

V blízkosti policajnej razie sú desiatky maloletých detí, ktoré sú vychovávané evidentne v nevhodnom prostredí a za nevhodných podmienok.

Bližšie informácie prinesieme po ich získaní od kompetentných orgánov.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Nemá ich čo odrádzať, veď takto sa stávajú populárni. A na koniec – môžu si to dovoliť, veď sú chránení, diskriminovaní. Tak čo by sme chceli, napr. aby išli pracovať. No to tak, ešteže čo?

  2. MOV TERAZ TERAZ NAM UZ NIC NESTOJI V CESTE ! IDEME DOTEHO NAPLNO ! TOLKO DROG KOLKO PREDAME SERED ESCE NEVIDELA ! KOVESOVA KRISTINA NAS NEZASTAVI LEBO MI NEJSME TRUPKI JAK CO DNES POBRALI !

  3. Akože to čo robí druhí mna osobne nezaujíma a nemalo by to zaujímať nikoho. Nech si predávajú predsa skončíme všetci na jednom mieste. Nech si užijú tie prachy ľudia nezávidte im. Je to ich život vybrali sa touto cestou ale nech nechajú normálnych ľudí na pokoji, nech si robia čo chcú, ich svet je len plata o plomo nič viac. Bežný človek je bežný človek čiže aj na tom ML zo Z vzadu chod aspoň ako človek na tom aute už každý vie čo si zač a nie hrať tu geroja, jebnes niekoho dole a si tam znova kde si bol. Maj prachy kľudne ale aspoň buďte ako normálny ľudia 60 po meste a nie 130 bez zábran a nech si ten druhy rozsekne koleso aby sa ti uhol. Čiže trocha rozumu poprosím. Čiže robte si čo chcete ale človek a dieťa nechajte tam kde sú majú tiež vlastný život.
    Amen len toľko k tomuto komentáru hore.

  4. Pre tri bodky – písal, že nech si robia čo
    Chcú a nech si užívajú prachy, ale nech sú k tebe ohľaduplni … Však si robia čo chcú a ty ich nezaujimas. A robia to len preto lebo majú len práva ale žiadne povinnosti

  5. Dufam , že sa ten brav dovozil na tom S – ku . Držim panom z NAKA úspešnú policajnú raziu. Nech si každý zaslúži to čo mu patrí .

  6. preto tak teraz vyzera slovensko aj cast europy,lebo taketo nazory ako ma tento trojbodkovy magor nado mnou,povoluju cokolvek vselijakej podradnej chranenej cvarge,dokonca sa vsetci cez dane skladame na takyto ludsky odpad ktory len vyciciava system,bohuzial je to podporovane vselijakymi mimovladkami,proliberalnymi vladami.
    biely slovak je najdiskriminovanejsi narod na svete.

  7. Treba pobrat tie hadice. Len to je v herni a na terase na káve. Aj špako už sa vrátil z Anglicka aj toho treba zobrať

  8. Cigani predavaju vo velkom rozvažaju sa na drahých autách vracaju sa z anglicka ale ked sedliaci maju!!! zlato auta vysedavaju na kavickach to maju vsetko nasetrene z roboty lebo chrapac nepredava…sedliakov netreba pobrat

  9. Každý kto bude robiť s drogami, dopadne rovnako a ešte horšie! Nájdem a prídem si pre každého, ako ZUBATÁ. AMEN.

  10. Bercinko si myslel keď ma pri sebe spaleneho a ten robí kona klofakovi že je nesmrtelny
    Hnoj
    Peniaze ste chodili pýtať,
    Aj na ďalších príde rada

  11. A pre týchto ľudí OLANO ide dávať peniaze na ich 9,10,11 až 12 dieťa. OLANO vie že toto sú ich voliči.
    necudoval by som sa keby ich teraz zastupoval Lipšic

  12. A pre týchto ľudí OLANO ide dávať peniaze na ich 9,10,11 až 12 dieťa. OLANO vie že toto sú ich voliči.
    necudoval by som sa keby ich teraz zastupoval Lipšic

  13. Prízemné až primitívne komentáre , je v poriadku že sa vykonáva akcie proti drogám ! Koľko rodín to zničilo a ničí naďalej .Každému treba dať čo si zaslúži bez rozdielu rasy .

  14. Priatelia ale aj nepriatelia , tešme sa že policajti berú hlavne tých odpornych cigánov veď sú arogantný a drzi a opovrhuje s nami každý jeden a sú k nám rasovo zameraný majú nás za odpad títo tučný prasomroži tulenovity 🦛🦛🦛🦛🦛🐖🐖🐷🐷🦭🦭🦭🦭

  15. mov mna nikdi nezeberu pockajte kokoti ked kupim bentli a budete sa namna pozerat jak jazdim dvasto s koveskov

  16. Mali by tie čierne opice vyhnať z barov a reštaurácií. Nič to nerobí len celé dni vysedáva kade tade na terase. Mesto by im malo dat trhať zelenu

  17. A Blasko co bercovi predá 10 kilov za týždeň a chodí a hra to pešo po Seredi na fetaka ten co akože nebol doma alebo co ? Ten narkoman pojebany

  18. Tak toto už je na smiech celá polícia..pane bože dokolečka tam budete chodit..🤦‍♂️treba kapustniska v cepeni pozret..😀

  19. Vážený diskutujúci . Buďte presnejší a uvádzajte presnejšie adresy , mená prípadne vozidlá osôb , kde sa pácha alebo kde by sa mohla páchať drogová trestná činnosť . Bude to lepšie a rýchlejšie pri odhaľovaní danej trestnej činnosti . Iba spolu môžeme zastaviť páchateľov …..

  20. Chod do roboty a vyšetruj keď to chceš vedieť a nečítaj nezmysli z internetu … toto je na políciu brať ľudí zato že jedna babka povedala. (Nehovorím že to je tento prípad)

  21. Napalm…jedine napalm. Sup na Cukrovarsku…Potom buldozéry a dat pozemok do realitky….A ďalší krásny deň za nami. Mŕtvy cigán,dobrý cigán..

  22. Smradľavý gádže čo hádžete všetko do rohu na jednu kopu?aj medzi vami sa nájdu potkani a veskera háveď! zdraví vás pojak!

  23. Zavrite tu zgerbu.Iba to vyziera pracujúcich Slovákov.Iba samé povalanie ako tulene,nič nerobenie..kseftuju…A ešte sa rorkrikuju.Kek príde policia.Nechodi len tak.Tato Zgerba Seredska treba im zatrhnut všetko.Idem sa prejsť po Seredi a v café sedí asi 10ciganov.Mercedesi,anglické znacky a ako tulene a kávičke atď…

  24. Sk Ministerstvo by malo preskúmať občanov v Seredi.Maju pohodu.Ako dlho môžu mať Anglické auta na SK.Asi 2roky sa tu pohybujú.Ako to je možné.Ano uvedú nemožné.

  25. Podporujem Ukrajinu.Rusko Je vrah.A seredska zgerba není mimo.Nepracuju a furt majú viac než človek co pracuje.Nech idú do piče.Rodicia prežívajú a cigánska zgerba sa vozí na Mercedoch.Sice Angl.znacky.To tu nemôžte mat…3roky a furt tu behajú….

  26. A za títešom kedy zoberiete tú zgerbu feťácku ?Zuzu Čečovú a spol?
    Autá s feťákmi sa tam točia jak na hodinu klavíra.

  27. PRE ,, POJÁK , PÚRO POJÁK ,, OČUJ TUČNÝ CIGÁN , PRED CCA DVOMA ROKMI STE NADAVALI NOVINÁRKE KÖVEŠOVEJ A TO PRED POLICAJTAMI MESTSKÝMI TY BACHRATÉ PRASA CIGÁNSKE SMRADLAVÉ ALE JA SOM ZVEDAVY AKO BUDEŠ TERAZ NADAVAT A ČI BUDEŠ TERAZ NADAVAT NA NÁS BIELICH ALEBO KÖVEŠOVEJ TY SPUCHNUTY PRASOMROŽ TULEŇOVITÝ MUSÍTE TAM VYKAPAT .

  28. Zrovnajte to tam uz konecne zo zemou a bude pokoj.Isto to niesu ich pozemky aj tak a nech idu kade lahsie.
    ZAse platime vsetci vyjazd Naka a bude zase o chvilu dalsii a dalsi.NAco.
    CAterpilar alebo JCBcko.

  29. Treba si ísť pre ne keď ti dlží peniaze on peniaze ma stačí sa pozrieť na akom aute chodí a nič nerobí

  30. Je to čudné vidieť Róma vyberať peniaze z bankomatu. Nepracujú a vyberajú peniaze. Určite vyberajú viac ako dostanú od štátu.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img