ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Tragická krádež: Polícia vyšetruje smrť 19 ročného mladíka, ktorý kradol káble

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Policajti zo Zavara oznámili matke tu najhoršiu správu. Pri krádeži káblov prišiel o život jej 19 ročný syn. Na všetko sa prizeral jeho brat.

K nešťastnej udalosti došlo včera podvečer na bývalom družstve v obci Bučany. Mladík vyliezol na strechu jednej z maštalí asi do výšky dvoch metrov, kde sa za pomoci červených klieští chcel zmocniť elektrických káblov. Káble boli stále pod prúdom a po zásahu prepadol cez zábradlie a skončil na zemi. Padol tak nešťastne, že si zlomil väzy.
Aj napriek rýchlemu zásahu posádky RZP vážnym zraneniam na mieste podľahol.

Policajný výjazd na miesto prizval aj elektrikára, ktorý musel najskôr miesto udalosti zabezpečiť. Policajti potom vykonali obhliadku miesta činu, vyrozumeli matku a okolnosti úmrtia sú naďalej predmetom vyšetrovania. Za účelom stanovenia presnej príčiny smrti bolo telo mladého muža prevezené na súdnu pitvu. Až do vylúčenia cudzieho zavinenia, polícia vykoná potrebné úkony vo veci trestného činu usmrtenia.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Stal sa obeťou červeného moru. Keby použil modré kliešte, mohol tu nami ešte byť a prinášať svetu hromady vypálených káblov.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img