ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

XXI. Seredský hodový jarmok bude tento rok spojený s historickým jarmokom

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Po dvoch rokoch pandemickej prestávky do Serede opäť prichádza SEREDSKÝ HODOVÝ JARMOK. Uskutoční sa v termíne od 24. do 26. júna 2022. Dom kultúry spoločne s mestom Sereď pripravili bohatý program. Súčasťou bude historický jarmok, koncerty, predajné stánky, zábavné atrakcie aj možnosť občerstvenia.

PIATOK 24.6. 2022

15.00 h FANFÁRA – slávnostné otvorenie jarmoku

úvodné vystúpenie – DH ŠINTAVANKA

17.00 h DFS KVETOŇKA ZUŠ J. F. Kvetoňa 19.00 h HS CELASKON

08.00 – 12.00 h v Dome kultúry Vám RÚVZ Galanta bezplatne odmerania hladiny cholesterolu a cukru v krvi

Amfiteáter:

24.6. 2022 o 21.00 h TUBLATANKA

SOBOTA 25. 6. 2022

10.00 h DH BOROVIENKA

15.00 h ZENIT

19.00 h KABÁT REVIVAL

NEDEĽA  26. 6. 2022

10.00 h TOMÁŠ BIHÁRI BAND

15.00 h HS FOUR

Amfiteáter:

20.30 h Radošinské naivné divadlo: Spev kohúta

Program DKaffe Sereď

24. 6. – 26. 6. 2022 od 11.00 h do 22.00 h Výstava obrazov Pavla Zelmana a fotografií Stanislava Klačanského : SEREĎ – OBRAZY STRATENÉHO SVETA
9.00 – 23.00 h predajné trhy, zábavné atrakcie

Program v mestskom parku

24. 6. a 25. 6. 2022 HISTORICKÝ JARMOK

Šermiarske vystúpenia, sokoliarske vystúpenia, lovecké turnaje na koňoch, stredoveká kuchyňa, rytierske turnaje na koňoch, lukostrelecké vystúpenia, remeselný jarmok, ohňová show, výstava chovateľov domácich zvierat.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img