ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Motoristi tvrdo zaplačú nad rozhodnutím ministra financií

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Tlačová správa UNAS a Asociácia Žltý Anjel Asistance24 /

ÚNIA Dopravcov Slovenska – UNAS a Asociácia Žltý Anjel Asistance24 je znepokojená a rozhorčená nad rozhodnutím Ministra financií Igora Matoviča , kde podľa neho dohodol s generálnym riaditeľom Slovnaftu výborné podmienky pre motoristov.

Igor Matovič ide zdaniť Slovnaft z dovozu ropy o 30% čo činí za rok asi 270 mil. EUR. Za túto daň sľúbil šéf Slovnaftu, že nebude zdvíhať ceny PHM pre slovenských motoristov.

To znamená , že PHM sa nebude ZNIŽOVAŤ, ale je garancia , že nebude stúpať. Čo dostane slovenský motorista? Absolútne nič.

Na tomto famóznom obchode Igora Matoviča zarobí riaditeľ Slovnaftu, pretože z predmetnej dani dostane späť veľkú časť  na jeho futbalovú akadémiu. Tak sa pýtame komu Igor Matovič vlastne pomohol motoristom určite nie.

Do rozpočtu dostane 270 mil. EUR a polovicu dá na akadémiu. To znamená, že štát bude mať v čistom 135 mil. EUR, ktoré nevieme kde skončia  potom motoristom zrušme cestnú daň  hlavne že poukazujete na mýtny systém.

Na zaplakanie je to, že toto všetko zaplatia motoristi na pumpách , kde palivo musia tankovať. Super pomoc pre občanov SR.

Pán Matovič, ďakujeme ako sa staráte o blaho oligarchov , kde nadávate na Sulíka, že on je ten človek, ktorý chráni oligarchov. Pýtame sa, aký je rozdiel medzi Vami?

Najväčšia motoristická skupina má zas oči pre plač. Starosť o motoristov je na poslednom mieste. Máme len jednu povinnosť  a to všetko platiť.

Pán Matovič , motoristi Vám úprimne pri voľbách potom poďakujú.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ked Fico zaviedol v roku 2019 dodatocny danovy odvod pre nenazrane banky na slovensku tak tento trulo matovic vyskakoval dva metre do vzduchu a hned ako vyhral volby tak ho zrusil. Je to neuveritelny pokrytec.

  2. Volici Olajno, dakujeme vam za tuto pozitivnu zmenu. Svet nam skutocne moze zavidiet, lebo mame totalne najsprostejsiu vladu aka kedy uzrela svetlo sveta. Na bud., ak budete mat v umysle volit opat rovnakych dementov, chodte radsej do p..e.a nie k volebnym urnam. Za 2 roky totalne zdecimovali krajinu a do dalsich volieb tu padne na hubu asi aj ten zvysok.

  3. Zvyšok Európy sa snaží zmierňovať dopad zdražovania phm tým, že znižuje DPH alebo spotrebnú daň na palivá, aby ľudia nepokapali hladom, nakoľko všetko je závislé od dovozu, prepravy..
    Len naši sku*venci, miesto toho, aby sa tešili, že máme určitú výhodu v spracovaní ruskej ropy, tak idú zavádzať mimoriadnu daň! Hlavne treba podporovať nespoluobčanov iného etnického názoru a Ukrajincov, aby si mohli z Európy dovážať autá a znova ucpať hraničný prechod, keď sa budú pred vojnou vracať nabalení späť do vlasti..
    Šak oni nám to ochotne vrátia zvýšením tranzitu alebo odstavením plynu za ktorý sme si zaplatili.

  4. vlado,je plno kokotov co volili tohoto imbecila,vela jeho volicov uz pochopilo,ze spravili velku chybu a hnbia sa za ten certovsky krok,len co je najhorsie stale je este dost cvokov vysinutych ktory ho vynasaju do nebies a nedbali by toho psychiatrickeho kretena volit.

  5. Neurážajme sa, človek v dobrej viere volí politickú stranu v nádeji ze bude lepšie. Nevolil som Matoviča, výsledok volieb treba rešpektovať. Momentálne máme vládu ktorú nikto nechcel.

  6. tato dohoda so slovnaftom bola uz davno este pred zdrazenim na 2€.
    Teraz akoze mozeme byt radi, ze cena je len 2€ – podla chmula Matovica.
    Fakt dakujeme.

  7. Aká je cena v okolitých krajinách, kde podľa vás znižujú dane? Okrem maďarov, tí horko zaplačú za pár týždňov. U nás je to stále lacnejšie ako napr. v Čechách, Rakúsku, atď. Tak čakám na tie lacné ceny, dávajte. A že tu ukrajinci nakupujú, je len dobre. Konečne aj u nás niekto míňa peniaze, nie iba my v Poľsku

  8. Prečo sa tvári, že urobil niečo pre občanov? Veď ti nižšiu cenu platiť nebudú, lebo namiesto zníženia ceny on zdaní Slovnaft.

  9. Anonym, práve pre vysoké ceny oproti ostatným štátom, ktoré si musia znižovať príjmi z daní, aby sa ceny palív ako tak udržali na znesitelnej hodnoty, my sme mali výhodu, že v Európe je Slovnaft jediný, ktorý vie spracovať ruskú ropu a nemusíme tak importovať palivá zo západu vyrobené z brentskej ropy..
    A čo urobil kktovič? Zadaní výhodu na úkor vlastného národa, aby mal čo rozdávať cigáňom a Ukrajincom..

  10. Toto je všetko umelo zdrazene ..Benzín
    ,Nafta.Tak isto potraviny.Pre boha toľko potravin co mame na SK nemusíme voziť preč,dajme Slovensku.Mame mäso,pečivo,zeleninu…atď.Hore sú jebnuty.Nase dáme preč a Poľské a Maďarské kupujeme. Ako u jednu tých…

  11. Máme mäso? Pečivo? Zeleninu??? Zeleninu???? Kde? Pil si? Fetuješ?
    Daj sem kde to máme, kde si to videl? My máme potraviny? Ten kamion potravin čo tu niekto za pol roka vyrobí kupia nemci za desaťnásobok.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img