ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

„Bola tu mafia, ktorá prerástla do štátnych orgánov“. Tri dni pred príchodom Troch kráľov roku 2021.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
„Ten člověk je prostě debil. Malej, nenápadnej, ale snaživej debil.“
„Generálny prokurátor Slovenskej republiky v zastúpení prvým námestníkom generálneho prokurátora SR Jozefom Kanderom dňa 16. mája 2022 vyhovel návrhu obvinených Z. S. P. a R. S. a zrušil uznesenie o vznesení obvinenia za drogovú trestnú činnosť a iné, a to z dôvodu, že neboli splnení podmienky na vznesenie obvinenia.
Celebrite, Zuzane Plačkovej a jej manželovi. 9 kilogramov pervitínu našla polícia pri policajnej akcií.
Vtipy stratili moc, žijeme v post-žartovnej dobe. Autor cituje Hegla, podľa ktorého humor je umožnený iba dobrej nálade. Z veľkej výšky dobrej nálady možno pozorovať nekonečnú hlúposť ľudí a smiať sa tomu. A kľúčom k dobrej nálade je bezvýznamnosť.
Milan Kundera v knihe „Sviatok bezvýznamnosti“, ktorá ako prvá vyšla v slovenčine po 30 rokoch od Novembra ´89.
Vyrábal liečivé mastičky z výťažkov konope. Okresný súd v Trnave ho za to poslal do najprísnejšieho väzenia na 20 rokov a vzal mu aj rodinný dom. 6.12.2021. Matičky nepredával a nezískal ani cent.
Neverte nikomu. Ty, čo čítaš text, ja čo ho píšem, pretože patríme k tým, pre Jozefa Kanderu z GP bezvýznamným od Milana Kunderu, pretože to je jediná radosť, ktorá nám zostala.
Nikto sa nebude smiať !
Trojgeneračná absurdita Milana Kunderu pred príchodom Pražskej jari a Okupantov zo ZSSR, o pozorne sledujúcich súdruhoch a súdružkách ožíva aj pre generácie súčasné.
Jozef Kandera, námestník Maroša Žilinku pred nástupom do funkcie ochraňujúcej Zákon a spravodlivosť :
„Bola tu mafia, ktorá prerástla do štátnych orgánov“. Tri dni pred príchodom Troch kráľov roku 2021.
O rok na to Slovensko má nových „troch kráľov“. Boris Kollár, Maroš Žilinka a Jozef kandera.
A mafia si zasluhuje ochranu a úctu k tradícií. Po povestnom Dušanovi Kováčikov, dnes vo väzení, preberá po ochrannej rúk tlupy „Náš človek“, námestník GP, Jozef Kandera.
„Zmyslom života je nechať sa baviť životom a keď je život na to príliš lenivý, neostáva nám, než ho trochu postrčiť.“ (Milan Kundera)
Áno, postrčiť, toho človeka, ktorý má tvár a morálku paragrafu 363.
„Ten člověk je prostě debil. Malej, nenápadnej, ale snaživej debil.“
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img