ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Ukrajinky sa bijú, Slováci zabíjajú …

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Od víkendu sa na sociálnych sieťach šíri video z bitiek dvoch žien z centra Bratislavy. V komentároch sa objavujú vyjadrenia, podľa ktorých malo ísť o Ukrajinky. Národnosť žien je samozrejme zdôrazňovaná z dôvodu potreby vytvorenia nenávisti voči ukrajinským utečencom, o čo sa dlhodobo snažia stúpenci a posluhovači prokremeľskej propagandy.

V spolupráci s Polícia SR – Bratislavský kraj uvádzame nasledovné:

1. V prvom rade je vyjadrenie blízkeho podniku klamstvom. Nikto políciu na miesto nevolal. Každý sa len prizeral. Tu sa treba zamyslieť, či takto sa majú riešiť vzniknuté konfliktné situácie…

2. Ženy nemajú nič spoločné s utečeneckou krízou. Dlhodobo nebývajú na Ukrajine, žijú v zahraničí.

Naši kolegovia z Hoaxy a podvody – Polícia SR krátko po vypuknutí vojny na Ukrajine varovali verejnosť predtým, že prokremeľská propaganda bude robiť všetko preto, aby utečencov z Ukrajiny vykreslila ako nebezpečných zločincov a ekonomických príživníkov – aby v konečnom dôsledku dosiahla sympatie voči ruskej armáde a prezidentovi Putinovi.

Je zrejmé, že keďže sa na Slovensku nachádza vyše 70 000 Ukrajincov v rámci dočasnej ochrany, tak sa medzi nimi môže nachádzať zopár jedincov, ktorí sú agresívni, ktorí spáchajú trestný čin a podobne. Štatistika nepustí.

Aj medzi Slovákmi sú ľudia, ktorí budú vraždiť. Avšak v prípade Ukrajincov sa akékoľvek zlyhanie jednotlivca bude automaticky generalizovať na celú skupinu. A preto verejnosti pripomíname, že zatiaľ čo Ukrajinky sa v Bratislave bijú, Slováci zabíjajú. Po konkrétny príklad nemusíme chodiť ďaleko. Generalizovanie v našom tvrdení je použité zámerne v kontexte celého statusu.

 

zdroj: Polícia SR

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Nesmie sa zdôrazňovať, že boli to ukrajinky. Potom sa nesmie hovoriť, že nejaký zločin urobili príslušníci nášho etnika ale ak by to bolo opačne, tak sú toho celé noviny. Takto sa vytvára chránená sorta občanov. Mimochodom, zabudli dodať, že napadli aj vyhadzovacov keď ich chceli oddeliť ale to už im asi nepasuje do toho.

  2. „Je zrejmé, že keďže sa na Slovensku nachádza vyše 70 000 Ukrajincov v rámci dočasnej ochrany, tak sa medzi nimi môže nachádzať zopár jedincov, ktorí sú agresívni, ktorí spáchajú trestný čin a podobne.“

    toto napíše polícia ? Toto je normálne ? Takže mesto NR čo má tiež cez 70 tisíc obyvateľov je v podstate rajom na zemi. Na pár jedincov ….
    Neskutočná masáž

  3. Ak to boli Ukrajinky, treba napísať, že to boli Ukrajinky, ak to boli Marťanky, treba napísať, že to boli Marťanky …. nech sa bijú, veď sa bijú dobrovoľne, aspoň sa ľudia zasmiali ….. :):):):):)

  4. Presne tak, boli to angličanky, ale tí, čo sa tu na tom ukájali, že sú to ukrajinky, tak teraz držia huby, to je pre nich také typické

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img