ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Vysoko primitívna stránka zdieľa ďalšie klamstvo

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Hoaxy a podvody – Polícia SR |MM|   Stránka „ZSR – Železnice Socialistickej republiky“ sa síce snaží na prvý pohľad tváriť ako istá forma kritiky slovenských železníc, no v skutočnosti svojim odberateľom ponúka dlhodobo vysoko primitívny obsah založený na absolútnych výmysloch. Nie je to po prvýkrát, čo sa tejto stránke venujeme.
V poslednom prípade stránka zverejnila fotografiu z vlaku s opisom, že by malo ísť o vyčíňanie našich východných susedov, teda Ukrajincov.

ZDROJ: https://www.facebook.com/zeleznicnaspolocnostslovensko/posts/557317405814524

Je to krásne ľúbivá téma – „Pozrite sa na ten bordel. Toto po sebe zanechali Ukrajinci. Týmto akože utečencom, týmto nevďačníkom máme pomáhať? No že sa zamyslite nad tým, čí tí Rusi nakoniec nemajú pravdu…“

Uvedená stránka dlhodobo razí prokremeľskú, antiutečeneckú propagandu. Jej autor je klamár a manipulátor, ktorý vie, že dokáže osloviť množstvo ľudí neschopných kriticky myslieť a overovať si informácie z viacerých zdrojov.

Fotka v statuse dezinformačnej stránky pochádza z roku 2010. Neporiadok vo vlaku spôsobili českí futbaloví fanúšikovia: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/spina-vlaku-a-spina-sportu-kudy-jdeme.A080512_200850_nazory_mia?

Jeden z minulých statusov, kde sme sa venovali tejto vysoko primitívnej stránke: https://www.facebook.com/hoaxPZ/posts/1167185000776032

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Anonym 16. mája 2022, 13:40: čo si videl na vlastné oči? Zničený vlak? To všetci na Slovensku a dávno predtým ako ten škriatok napadol ukrajinu.

  2. Včera som vlakom cestoval do BA a späť, 50% väčšinou Ukrajinky s deťmi, slušne chovanie, pobavila ma hláška,keď mi mladá Ukrajinka sediaca vedľa mňa,po rusky povedala,že niektoré naše železničné stanice, vyzerajú horšie,ako ich stanice,kade sa prehnala vojna:))

  3. Anonym 16. mája 2022, 17:44 – zial, ta Ukrajinka ma pravdu. Nie niektore, ale vacsina.

    Pre objektivitu je potrebne uviest, ze na zeleznicnu infrastrukturu si potrpia aj v Rusku, na Kaukaze a vlastne vsade v byvalych post sovietskych statoch.

    My sme oproti nim co do zeleznic a konkretne zeleznicnych stanic v podstate rozvojova krajina.

  4. Nadomnou je byt ktory sused dlhodobo prenajima. Kazde 2-3 mesiace iny susedi samy hluk a nocne party. Teraz su tu uz niekolko mesiacov Ukrajinci a ani neviem ze su tam. Konecne normalny ludia.

  5. hm, já som videl článok, kde jeden písalek písal o stovkách mŕtvych pre divadlom v Mariupole. Týchto mŕtvych nevie dôverihodne dokázať !!! Bol to teda článok typu HOAX, alebo nebol ??? :):):):):):) Miloško zmažeš ???

  6. Vy dvaja nado mnou asi rovnakú mater máte. Keď raz niekto zverejní foto 12 rokov staré a vydáva to za súčasný vandalizmus Ukrajincov, tak čo to asi je

  7. Vysoko primitívna stránka a podobné bludy vám už nikto nežerie,občania to vidia na vlastné oči a oprávnene sa stažujú….

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img