ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

AKTUÁLNE: NAKA zadržala a obvinila Š.H.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Polícia SR |DM| Vyšetrovateľ národnej kriminálnej agentúry zadržal osobu Š.H. a obvinil ju z trestného činu schvaľovania trestného činu a extrémistickeho trestného činu.

Momentálne vykonávame zaisťovacie úkony. Bližšie informácie poskytneme hneď ako to procesná situácia dovolí.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Milos, som zvedavy ci si teraz, ked ujo H bol obvineny, uvedomia ti proruski obdivovatelia putlera, ze aj na nich moze dojst.

  2. Miloš, pri tvojej často opakovanej banálnej vetičke, že ´´nikto na Slovensku nie je nedotknuteľný,“ uverím až vtedy, keď zatknú aj iného ´´BÝVALÉHO MINISTRA SPRAVODLIVOSTI´´. Nielen preto, že je sám nedotknuteľný, ale hlavne preto, že zo svojej silnej pozície aj niektorých iných jasných ZLOČINCOV urobil /KAJÚCNÍKOV/ tzv. NEDOTKNUTEĽNÝCH.

  3. „Za toto nebude ani podmienka, bude oslobodenie. A ešte vy, ako daňoví poplatníci, mi budete platiť odškodnenie,“ vyhlásil Harabin.

  4. A za co by ako mal chciet odskodnenie?
    Ved pokial z toho nebude nic? Za to, ze je tupy nebetycny ony, nech pyta prachy od rodicov. Pan pre zi dent.

  5. hlupaci,kolko ste sa tesili,harabin je sice sedlak,ale to ho akoze z coho chceli obvinit?riesia uplne picoviny tupe,zase sa prekryvaju nejake vladne sracky podvodnikov.

  6. Miloš si neuveriteľná studnica vedomostí a znalostí, kde si prosím študoval a praxoval? Máš obrovský záber do každej témy ktorá sa tu pretriasa. Rád by som bol keby sa aj na mňa niečo z toho co ovladas nalepí

  7. Redakorka TV JOJ dotiahla k dokonalosti svoje medzery v histórii, keď sa Štefana Harabina spôsobom majora Halušku (alias „Terazky“) z kultovej českej filmovej komédie Černí Baroni, spýtala, čo je podľa neho nacizmus.
    Elitní policajti Národnej kriminálnej agentúry zadržali bývalého predsedu Najvyššieho súdu Štefana Harabina. Vyšetrovateľ ho obvinil z extrémizmu a zo schvaľovania trestného činu. Ešte v marci naňho podali trestné oznámenie aj viacerí poslanci.
    Harabina po výsluchu pustili a z prezídia policajného zboru vyšiel so svojím advokátom.
    „Evidentne ide o politickú akciu kriminálnika Lipšica a kriminálnika Honza za to, že som si bol uctiť pamiatku vojakov a za to, že som povedal, že je banderovský režim na Ukrajine. Ja som odporca nacizmu a banderizmu,“ povedal Harabin.
    „Odsudzujem akékoľvek násilie, ale treba skúmať, kto začal násilie, kto začal vraždiť na Donbase. Ja odsudzujem násilie a nacistické symboly,“ vyjadril sa Harabin.
    Bývalý šéf Najvyššieho súdu povedal, že elitní policajti si chceli len overiť jeho status na sociálnej sieti. Vyšetrovateľovi odovzdal počítač a mobil. „Lebo z toho robím Facebook,“ povedal Harabin s tým, že si za svojím statusom stojí, pretože je to jeho názor a on odsudzuje vraždenie detí na Donbase.
    „Za toto nebude ani podmienka, bude oslobodenie. A ešte vy, ako daňoví poplatníci, mi budete platiť odškodnenie,“ vyhlásil Harabin
    Redaktorom korporátnych médií pripomenul, že Fritz von Scholz (starý otec súčasného nemeckého kancelára Olafa Scholza) ako SS – Gruppenführer nemeckého Wehrmachtu učil počas druhej svetovej vojny banderovcov vraždiť nielen Rusov, Ukrajincov a Židov, ale aj ženy a deti.
    Taktiež pripomenul, že starý otec súčasného poľského prezidenta Andrzeja Dudu (Alojzy Duda) bol osobným priateľom Stepana Banderu, vodcu Organizácie ukrajinských nacionalistov (OUN) spolupracujúcej s nacistickým Nemeckom, ktorá neskôr začlenila do svojich radov Ukrajinskú povstaleckú armádu. Títo militanti počas druhej svetovej vojny zabili najmenej milión ľudí vrátane takmer 200.000 Poliakov.
    Redakorka TV JOJ dotiahla k dokonalosti svoje medzery v histórii, keď ignorovaním historického kontextu súčasnej situácie opomenula historické súvislosti spred 80tich rokoch, ako aj fakt, že práve tie sú prameňom súčasnej situácie na Ukrajine. Namiesto toho neustále verklíkovala mantru o Putinovej invázii na Ukrajine.
    Spôsobom majora Halušku (alias „Terazky“) z kultovej českej filmová komedie Černí Baroni, sa Štefana Harabina ďalej spýtala, čo je podľa neho nacizmus. Na to jej Harabin odpovedal, že keď nevie čo je nacizmus, nemá s ňou dôvod na túto tému viac debatovať, pokiaľ si to nenaštuduje.
    Video zatiaľ na you
    https://www.youtube.com/watch?v=DbIdrU4jRW0

  8. he he he , za par dni je vonku ako vsetci zo smeru a bude ziadat od statu odskodne. tato vlada uz fakt nevie co robit, hruza cisty komunizmus 50tych rokov

  9. Ďalší Áno nym 17. mája 2022, 0:44 – videl som to video uz vcera a mam na neho iny nazor.

    Pan Ha ra bin sa spraval ako obycajne – ciste, arogantne prasa. Zvysoval hlas na novinarov napriek tomu, ze on ma problem so zakonom, on je verejne cinna osoba a redaktorka spolu s ostatnymi novinarmi „ulyhali“ len v momente, kedy ho dostatocne razantne „neuzemnili“ v momente, ked bol arogantny.

    Pan Ha ra bin ma problem a predpokladam, ze sa neudrzi a budu dalsie videa, kde ako obycajne pritvrdi. Ak nie, bude vidiet, ze o svojom probleme vie.

    Ono aj Ha ra bin ova „guma v trenkach“ pri prilisnom natahovani, raz proste povoli…

  10. Smutné je, že väčšina slovákov si žije v tom svojom malom svete… každý iba šomre, že všetko zdraželo, akí blbci nám vládnu, hádame sa medzi sebou kvôli vakcínam, testom, respirátorom, Amerike, Ukrajine a Rusku …ale prehliadame, ako sa postupne nechávame zotročovať, ako nám naši páni likvidujú Slovensko, našu demokraciu, slobodu slova ba aj myšlienky.

  11. Ja to vidím tak, že už dávno si nezarobili na vyhratých súdoch, tak sa mu zažiadalo. Je si istý, čo aj tvrdí, že z toho profituje. Takto si zarábať, to každý nedokáže, na to musí mať bunky. A že by to bolo teraz inak ako doteraz sa mi nechce veriť. Bárs by to bol omyl.

  12. Ja vnimam podprahovy nacizmus v nemecku uz od roku 2010, a kazdy komu sa to nepaci ma smolu! Ja tiez neznesiem nacistov, neznesiem a na facebooku to dokladujem ze ukrajina je nacisticky stat a dnes zazivame revanz od nemcov a EU. My sme pro-slovenski, nie pro-ruski. Toto uz konecne pochopte! Zacnite sa zaujima o Slovensko a nie o EU, ved EU vsade vo vsetkych postkomunistickych statoch ziadala staty aby si zlikvidovali banky tak ja nemozem velebit EU ktora Vas zivi, nemozem, lebo ak oni nam zlikviduju banky a podniky len aby nemali konkurenciu, tak to nie je proruske, nie nie je, lebo to je na zamyslenie sa uz o vystupeni z EU.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img