ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

Chrániť v tejto dobe oligarchov a zbohatlíkov a nedopriať rodinám, je choré.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Jedno malé veľké tajomstvo … vo finálnom návrhu pomoci rodinám som urobil ešte jednu úpravu – Prídavok na dieťa zvýšime od januára nie na 40, ale 50€. S tým súvisí zníženie sumy na Služby deťom (krúžkovné) zo 60 tiež na 50€.
Zaujímavosť? Keďže Fico s Pellegrinim zvyšovali Prídavok na dieťa ročne len o smiešnych 0,23€ … im by skok o 93% voči súčasnej výške 25,88€ trval … hádajte koľko? … 104 rokov, čiže v ich protirodinnom štáte by Prídavok na dieťa dosiahol 50€ až v roku 2126,))
ps. Túto pomoc rodinám SaS blokuje … a ja verím, že rodiny nad nimi nakoniec vyhrajú. Chrániť v tejto dobe oligarchov a zbohatlíkov a nedopriať rodinám, je choré.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. V tej relácii RTVS bol igi totálne trápny!!! Absolútne nerozumie financiám, len sa chce robiť dobrým. Prirovnával sa k Ježišovi ukrižovanemu na Golgote.!!! Vrcholne trápny populista!!! Rodinám s deťmi sa má pomôcť, ale nie tak, ako si to on povymysla. Zakial bude vo vláde, pokoja tu nebude. Útočí na každého, kto má iný názor.

  2. Prirovnával sa k Ježišovi ukrižovanemu na Golgote. ????
    A toto si si vycucal z chvosta?
    Vies co slovo prirovnat sa znamena?
    A potom sa cudujes, ze ta maju za chruna.

  3. Miloš prepáč že do toho zasahujem ale Anonym z 6:43 má pravdu. Ty sám robíš všetko pre to aby tomu bláznovi z TT svietila svätožiara nad hlavou. Dokonca si ho aj volil,tak sa Anonymovi nečuduj

  4. pre Miloš Majko 16. mája 2022, 6:47, ved ho sem stale davate, co je toto humoristicka stranka? ked ano je to teda v poridku he he he

  5. Vláda sa chystá ujsť zo Slovenska!!!!????
    Dňa 27.4.2022 MZV pod vedením Korčoka uzatvorilo so spoločnosťou FLY Travel, zabezpečujúcu leteckú prepravu zmluvy 1210000140 až 45, teda 6 rámcových zmlúv na poskytnutie leteckej prepravy pre členov vlády a rodinných príslušníkov! Suma týchto zmlúv sa pohybuje v rozmedzí od cca 6 do 7 miliónov eur, spolu cca 40 miliónov eur!!!
    Dobre čítate priatelia, 40 miliónov eur!!!!
    Prečo????
    Prečo Korčok potrebuje letenky v takej sume pre vládu a ich rodinných príslušníkov????
    Potvrdzuje sa informácia, ktorú všetci označujú za blud; (pre poangličených neslovákov rozumej hoax), že sa vláda a prezidentka chystajú ujsť zo Slovenska na jeseň, keď splnia svoju úlohu zničiť Slovensko, alebo keď vypukne vojna?!
    Alebo je to príprava pre prípad, že tu v dôsledku sociálnych nepokojov vypukne povstanie, alebo občianska vojna?!
    Nech sú dôvody akékoľvek, výsledok je jasný!!
    Na Slovensku sa chystá niečo strašné a niečo veľké! Niečo, čo je dôvodom, aby nás táto vláda psychopatov a Zuza opustili a nechali napospas dôsledkom ich protislovenskej politiky!!
    Slováci, zobuďte sa!!!
    Zobuďte sa a bojujte, bojujte za svoje životy, za svoj štát, za svoj národ, za svoje rodiny, za svoje deti a vnúčatá!!!
    Ak vám doteraz nestačilo vidieť, aké záujmy a aké priority preferuje táto vláda a prezidentka, keď vám nestačil Covid-teror, ak vám nestačil ekonomický, sociálny a justičný rozklad štátu, ak vám nestačilo vidieť zneužívanie polície a armády, ak vám nestačilo vidieť zneužívanie štátnej moci, ak vám nestačila vojna na Ukrajine a to, ako sa ku konfliktu postavila táto vláda, ak vám nestačilo vidieť, že aj Zuza, aj táto vláda verejne obhajujú fašizmus a nacizmus, že vás urážajú, ponižujú, zastrašujú a okrádajú, tak toto vám snáď už všetkým otvorí oči!!!!
    Vyzývam aj armádu, políciu, súdy, štátnu správu a médiá, aby sa zobudili a pridali sa na stranu národa, pretože na vás vláda nemyslela priatelia a bratia Slováci!!! Vás tu nechá trpieť s nami, pre vás totiž letenky nezabezpečila!!
    Ak sa teraz spojíme a postavíme na obranu, možno ešte máme šancu zastaviť toto šialenstvo!!!
    To sa naozaj chcete pozerať, ako vám pred očami umierajú vaše deti od hladu a smädu, alebo ako sú vraždené vo vojnovom konflikte!!!??
    Za seba sa budem pýtať MZV EZ, z akého dôvodu boli tieto zmluvy podpísané!!! V zmysle zákona 211/2000 Z.z. o slobodnom prístupe k informáciám mám na to ako občan právo a ich povinnosťou je mojej žiadosti vyhovieť!! Aj keď v tomto štáte už dnes nič nefunguje tak, ako by malo fungovať v demokratickom a právnom štáte, na takúto oficiálnu žiadosť musia odpovedať!! V prípade, že na ňu nebudú reagovať, budem aspoň vedieť, že sa má stať niečo, čo zatiaľ potrebujú utajiť!
    Preto chcem poprosiť aj vás priatelia, aby ste na MZV EZ, posielali žiadosti o informácie k týmto zmluvám!!
    Čím viac žiadostí, tým väčší je predpoklad, že odpoveď príde, alebo aspoň spôsobia medzi politikmi paniku!!!
    Niekde urobia chybu!!!
    Pod príspevkom uvádzam zmluvu, ktorá je oficiálne zaregistrovana pod poradovým číslom a koncové čísla pokračujú až po číslo 45!!!!
    Zmluvy sú dostupné na internete a každý si ich môže overiť!!!
    Začnime niečo robiť priatelia, pretože na Facebooku to nevyriešime!! Nie je ťažké napísať žiadosť o informácie, kde stačí pár viet a hlavne, svoje údaje, číslo zmluvy a číslo zákona, na základe ktorého žiadosť píšete!! Za to sa vám nič stať nemôže!! Žiadosť môžete zaslať aj elektronicky, cez email, aj tak sú povinní podať vám informácie! Ale samozrejme, lepšie je to poslať ako doporučený list!
    Verím, že to dokážeme a že sa k nám pridajú aj tí, ktorých som k tomu vyššie vyzýval!! Týka sa to nás všetkých!!!
    Boh opatruj Slovensko!!!
    Ďakujem…..https://www.crz.gov.sk/zmluva/6376206/

  6. ACH TY DILINO
    jedna sa o RD, ktoru min.zahr. podpisalo so vsetkymi 6 vitazmi obstaravania. Takto sa to robilo a bude robit vzdy pri kupe leteniek . Ide o to, ze keby si si tie dohody precital nebol by si za blba.
    Boh Slovensko pred takymi blbmi ako ty neopatril.

  7. ja si myslim ze ti co volili sucastnu tzv.vladu vobec nemaju mat volebne pravo. ps: niesom ani za smer hlas republika ps lsns!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img