ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Náročný štvrtok nielen pre policajtov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  V rámci Trnavského kraja evidujeme za včerajší deň 3 dopravné nehody, 9 škodových udalostí a 3 vodičov, ktorí nafúkali nad 1 promile.

OPANTALA HO VÔŇA MÄSA ALEBO 2,5 ‰

Hneď ráno boli trnavskí policajti privolaní na sídlisko Na Hlinách, kde 59 ročný vodič na aute Suzuki SX4 vrazil do vchodu miestneho mäsiarstva. Muž sa pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu vozidla, prešiel cez obrubník a zastavili ho až otvorené dvere. Našťastie tadiaľ v tom čase nikto neprechádzal, a tak sa nehoda zaobišla bez zranení. Policajti muža podrobili dychovej skúške, ktorej hodnota sa vyšplhala na viac ako 2,5 promile. Hliadka ho na mieste obmedzila na osobnej slobode a previezla na policajné oddelenie.

Policajti vodiča obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za ktorý mu v zmysle zákona môže hroziť až ročný pobyt vo väzení. Muža riešime v tzv. superrýchlom konaní a až do súdneho pojednávania bude umiestnený v policajnej cele.

CYKLISTKA ODIGNOROVALA „STOPKU“

Policajti riešili, krátko pred obedom, aj dopravnú nehodu osobného auta a staršej pani na bicykli, v meste Piešťany. Podľa prvotných informácií mala ísť 68 ročná cyklistka po vedľajšej ceste a pri prejazde priamo cez križovatku nerešpektovala dopravné značenie „Stoj! Daj prednosť v jazde“. V tej chvíli sprava prichádzal 46 ročný vodič na aute Kia Rio a došlo k zrážke. Policajti dychovými skúškami alkohol ani u jedného z účastníkov nehody nezistili. Zranenú dôchodkyňu musela privolaná RZP previesť do piešťanskej nemocnice.

 

 

OPITÝ MOTORKÁR SKONČIL V PRIEKOPE

Galantskí policajti podvečer zasahovali v obci Čierny Brod, kvôli 29 ročnému vodičovi motocykla Kawasaki. Motorkár sa pravdepodobne dostatočne nevenoval jazde a po zastavení na krajnici sa mu motorka prevrátila do priekopy. Privolaným policajtom pri kontrole nafúkal takmer 1,5 promile. Muž nakoniec skončil so zraneniami v galantskej nemocnici. Polícia ho rieši v súvislosti s prečinom ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Vodiči motorových, ale aj tých nemotorových vozidiel, dávajte si na cestách pozor, rešpektujte dopravné značenie a nikdy nesadajte za volant a riadidlá opití. JAZDITE JEDNODUCHO ZODPOVEDNE!

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img