ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Igor Matovič: RÉBUS VYRIEŠENÝ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
RÉBUS VYRIEŠENÝ
Práve som sa z … dozvedel, že ak zvýšime pomoc rodinám o 1,3 miliardy eur ročne, tak im vlastne ublížime. Tvrdia, že pomoc rodinám je inflačná, zvýši ceny a tak rodinám vlastne ublížime.
Hmm, tak touto “logikou”, by sme urobili zrejme najlepšie, aby sme rodinám nič nedávali … a práve naopak … asi by sme im mali zobrať, aby advokáti bohatých boli spokojní.
Trápkovia. Rodina pre nich nie je hodnotou, deti sú len na príťaž … a solidarita je nechať núdzneho v štichu … veď je slobodný, sám sa rozhodol! Nechutné. Asociálne. S EQ=0.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Najväčší trapko je igi. Miliarda sem, miliarda tam. Ale raz to bude treba splatiť. Zadlži aj naše vnúčatá. Podľa jeho návrhu dostane najviac peňazí Boris Kollár!!!

  2. Najhoršie na tom je že takýto podvodník ma naše spoločné peniaze. Máme najhoršie ukazovatele v EU a ideme stále do priepasti. A jediné čo stále čítam od toho magora je LEBO SULÍK.
    Ten človek už ani nemôže ísť bez ochranky v TT na nákup.

  3. Sedí na peniazoch ako žaba na prameni. Uvoľní ich len na to, na čo on sám chce. Ani sa s tým netají. A čo robia tam tí ostatní? Len mu pritakávajú? Prečo sa to nerieši, ako v ostatných štátoch, že znížili DPH aby mali z toho všetci a nie len tí istí a tí samí. Len naťahujú čas, tak ako aj s vyplácaním štrnásteho dôchodku. Prefrajmočil peniaze na lotérii, vyplácaní za očkovanie, tehotným ženám… a chce v rozdávaní i naďalej pokračovať, ale zase za vypožičané peniaze, ktoré sa budú musieť splatiť. Z toho ho hlava nebolí, lebo to bude musieť riešiť niekto iný. Alebo si myslí, že mu budú z neba padať?

  4. Myslím si, že po tých kanáloch nebude chodiť. Však vidíte, že sa ho nič netýka, nič sa ho nedotkne, len sa usmieva, ako slniečko na hnoji. Všetkých má v hrsti, málo kto mu oponuje. Zničí všetko, čo sa len dá. Ale konečne všetci sú rovnakí. Keď normálny človek počúva ich rozhodnutie, zastaví sa rozum a uvažuje, ako na takúto hlúposť môže niekto prísť?

  5. Riešenie ako pri komunálnych voľbách, koaličná rada sa dohodla, že budú 29.10.2022 a to je cez dušičkový víkend.
    Zbytočne schvaľovali zákon a predĺžili dobu konania volieb na 21 dní. Potom zrejme ide o niečo iné!!!

  6. anonym 8:39 , preferencie na nule tak treba niečo robiť keď sľuby došli . možno by im pomohlo ak by nechali zaklincovať volebmé miestnosti 🙂

  7. Je velmi smutne ze sa kazdy iba predbieha komu viac dat a dlhy iba rastu. Koalicia s opoziciou hraju cierneho petra smerom ku krachu. Lebo po nich bude musiet nastupit socialny netvor ktory bude musiet brat a bude velni nepopularny co zapricini ze sa opat k moci dostanu rozdavaci. Sulik ide na to spravne lebo do zakona nikto nemoze napisat ze biely dostane a cierny nedostane. Zasluhovost cez danovy bonus da peniaze iba pracujucim tak aby ich nedostali aj vselijaky narkomani, dileri a dlhodobo nezamestnany.

  8. Hrate sa na nezavisly dennik preto by som sa chcel opytat:

    Preco zdielate facebookovy status tohoto ekonomickeho diletanta a populistu a davate priestor iba jednej nazorovej strane ?

    Mimochodom Phillipsova krivka (krivka agregatnej ponuky a dopytu, suvislost minania verejnych financii a inflacie ) sa uci prvy rocnik na kazdej ekomickej vysokej skole. Nas minister zjavne o nej nikdy nepocul. Toto opatrenie ludom viac uskodi nez pomoze

  9. Nie jojco, tehlicka na hlavicku spadla tebe. Uz ti to predsa mama hovorila, ked si sa pytal preco si najsprostejsi v dedine.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img