ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

V objekte obývanom Rómami na Cukrovarskej ulici sa nachádza asi 30 nákupných vozíkov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Sústavné podnety ľudí idúcich po cyklotrase na násype smerom na Dolnú Stredu nás upozornili na väčšie množstvo nákupných vozíkov zhromaždené v objekte na Cukrovarskej ulici. Tento ohradený areál je obývaný Rómskymi rodinami.

Na zvláštny zvyk tejto skupiny obyvateľov nakúpiť a nákup si cez mesto domov odtlačiť vo vozíkoch upozorňujeme dlhodobo. Niekoľko článkov sa nachádza aj v archíve SOL.

V súčasnosti sa v tomto jedinom objekte nachádza asi tridsať nákupných vozíkov. Nechýbajú nikomu? Necíti sa vlastník obchodného reťazca byť poškodeným?

Dokedy bude spoločnosť tolerovať takéto konanie tejto časti obyvateľov? Neuvedomujú si kompetentné orgány ďalekosiahle a dlhodobé následky tolerovania takéhoto nie úplne normálneho a pravdepodobne aj protiprávneho konania hlavne na deti a mládež?

Pýtame sa otvorene – čo očakávame od detí vyrastajúcich v tejto komunite v budúcnosti?

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. odporucam skusit pracu sbskara v kauflande, alebo pracu akehokolvek sbskara a potom pisat primitivne otazky ako anonym nado mnou, primitiv.

  2. Toto je chránený druh, ktorému sa nesmie ani vlas na hlave skriviť. Keď dávajú zábery z ich osád, je tam detí ako mravcov. Kto ich má uživiť? A ich arogancia sa stále rozmáha. A či SBS spí? Nie je tam a keby tam aj bol, mal by utekať za nimi a riskovať aby ho dobili? Oni majú na vrch. My ťaháme za kratší koniec. No, uvidíme, či aj oni sú tá ohrozená skupina, ktorej chce p.Matovič prilepšiť? Malo by sa to tam pobúrať, lebo to je hanba pre mesto a oni majú dosť peňazí , aby sa vedeli o seba postarať.

  3. Nehovoriac o tom, ze si tam seru kade-tade a ked sa aj tie voziky vratia pred obchod, tak som zvedavy ci ich niekto ocisti. Tfuj tajbl.

  4. Nemôžu vozíky vrátiť naspäť prečo? No lebo by im tie tučné črevá schudli. Banda hanba Seredi!!! A SBS nič nezmôže lebo je to banda neadrtálcou.,Myslím rómov“

  5. Dávnejšie keď som ich videl a oslovil ich, že či aj tie vozíky vrátia kukali na mňa jak na vraha. Išli dvaja normálny ľudia a hlavy dali dole. Bohužiaľ musel som ísť aj ja inak by ma tam asi zbili. A toto je ten prístup občanov tu aj celého národa. Všetci sa bojíme a keď si aj niekto otvorí hubu napríklad ako ja vtedy tak sa vás nikto nezastane. Bohužiaľ je to háveď ale drží spolu. My občania nie a to je ten najväčší problém!

  6. nesranduj…to ja mám riešiť nejaké nákupné vozíky? ja mám prevychovávať morgošov a vysvetlovať im čo sa sluší a patrí?

  7. Je to smutné. Ľudom nevadí to,že sú romovia,ale to,že ako sa správajú.
    SBS-kár za to nemôže. Keby zakročil,tak veľmi riskuje. Nechať sa zbiť,či nebodaj aj horšie za pár stovák mesačne?Bol by blázon!
    Poznám veľa slušných romov,ale títo medzi nich rozhodne nepatria!
    Otras

  8. Raz som si chcel odviezť vozíkom tovar z BILLy domov s tým, že im v predajni nechám 50 eur ako zálohu. Že si to doma vyložím a vozík vrátim a oni mi vrátia zálohu. Povedali mi, že to sa nesmie. A toto sa môže?

  9. Čudné vidieť Róma pred bankomatom ako má v ruke najmenej 3 centimetrovú vrstvu 100 euroviek. Neviem či vyberal alebo vkladal, dnes 11:00 bankomat pri dráčiku. Bankomat tatra banka.

  10. SBS nemusí riskovať, stačí ak na odchádzajúcich s vozíkom zavolá mestskú políciu. Veď ide o krádež.

  11. Mestskú políciu? Tie modré trubky by ani z auta nevystúpili. To jediné keď zle parkujes dobehnu z majakmi. To sú iné ringle.

  12. Anonym 7:34
    Ja síce žijem s cigánkou ale to neznamená že sa ich zastávam. Páve naopak. Ale aby si im nekrivdil ohľadom čistoty v dome,tak bol som a na vlastné oči som videl v asi 10.bytoch a aj na cukrovarskej (niečo som pre nich robil) a všade majú čisto ako zo škatuľky.
    To len po dvoroch majú svinčík.

  13. Nemôžme im ukázať, že sa bojíte potom oni si viacej dovoľujú. Stále len ustupuje a oni si viacej dovoľujú na vás kričať ,zažila som to v Kauflande v Seredi a všetci má varovali aby som si dala s nimi pokoj.Boja sa Sereď bola je bude cigánske geto.

  14. Ako už niekto písal ja mať na dvore kradnuté veci za 110€ x 30 vozíkov 3300€! Ako by na to zareagovala polícia?
    Aká je trestná sadzba?
    Mal by niekto spraviť taký chalenge. Zobrať za nejakú dobu 30 vozíkov a nahlásiť sa na polícii. A v prípade trestnej stihatelnosti sa odvolať na iných občanov ktorým je to tolerované…ps: pre obrovské zisky reťazcov sa nečudujem ze im vozíky nechýbajú…

  15. CIGÁN není žiadny róm , ani hadica , ani negger ! CIGÁN HLAVNE OLAŠSKÝ JE PARAZIT , PRASA , HNUS , ODPAD , CHLÍV , NÁKAZA , A PRETUČNELÝ ŽIVOČÍCH .

  16. Pre gadžo PAPALLO ,, dobre si to napísal tučné obludy spotené a zle osprchovane , a tie dlhé sukne a zle VYTRETE ANÁLNE OTVORY CHLUPATE FUJ HNUS !

  17. Marian, a za co ich chces stihat? Tie vrecia kotne sa budu branit, ze nekradli, len ich pouzili na to na co su. Nikde nie je mechanicka zabrana, aby nemohli opustit plac pred kaufom. A nic im to nezakazuje. A keby aj, nevedia citat. Treba sa opytat dezolatov ci tie ukrajinske netopiere nie su cvicene aj na hento.

  18. Pre CD-ROM. Neviem čo je to fuňa,ja som iba obyčajný gadžo,ale asi to je to oné dole. Je to tak ako sa hovorí,je to o stupeň teplejšie. Stačí ti také vysvetlenie ?

  19. za komunistov by mu policajt naložil pár pelendrekom a viac by sa už na košík ani nepozrel ale hold liberálna politika v praxi . ochranárov , mimovládok a ľudsko právnych organizácii plná prdel ale efekt žiadny .

  20. Raz som na to upozornil bývalého vedúceho a on mi tvrdil že radšej kúpia nové vozíky ako sa ísť hádať s vagabundami ,tak o čom to je??

  21. Toto mesto toleruje.Hm.Jedno slovo zgerba.Robia si co chcú,berú dávky,chodia na autách co obycaj človek môže pracovať ako…Ale oni majú.Isiel som v sobotu na prechádzku.A v nemenovanej café bar.tam sedeli ako supy…tučný,nechutný,mam ta v paži.Same Anglické značky.2Mercedesi…Jasne v Anglicku je fajn určite nepracujú s lopatou…Zgerba.

  22. Co čakáte od cigánov.. Iba zbierajú a zbierajú.Robia smeti a mesto sa postará.Nech sa starajú samy.co si naseru nech si odnesú.Ak nie pokuta.Clovek si platí všetko a oni nie.Mesto nech ich dá do poriadku.

  23. Berú co chcú. Čistá Sobranka.Ruska zgerba a vrahovia . Videl som ako 2 ruský vojaci zastrelili 2obcanov.neozbrojenych.Jeden prežil a zavolal ukrajn armádu …

  24. Qcko neskuc stale, ked budes volit podvodnikov ako matovica a hulika bude to stale takto,ked budes volit kotlebu, co mozno nie je tiez idealne je vacsia sanca,ze sa to zmeni.

  25. Dajte ich konečne do pozoru.Clovek si všetko platí a oni sú ako mňa sa to netýka..Berú,všade majú bordel.Obic zgerba co nepracuje.Iba žerie od nás..

  26. A ty kokoti čierny cigansky nech ich dajú naspäť.Iba berú a berú.Vy zmrdi.praca vám asi nič nevravel.V Anglicku socialka a prídavky.na deti..To je vaše.

  27. Jedna sa o tie vozíky.Beru a berú..Nech ich vrátia.Cista zgerba.Brat a žrať.Preto sú tlsty, tučný.Sk.im všetko prepáči.A my pracanti pracujme ako blbí na nich ..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img