ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Ľudské výkaly stekajúce po stene na peróne železničnej stanice ani po ďalšom písomnom upozornení nik nerieši

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Hneď po neúspešných pokusoch telefonicky sa spojiť s hovorkyňou ŽSR a uverejnení ďalšej reportáže, sme sa vo veci sústavne ľudskými výkalmi znečisteného perónu železničnej stanice v Seredi, rozhodli pani hovorkyňu osloviť e-mailom znovu.

Keďže problém na železničnej stanici nie je nový (trvá roky) a platiaci cestujúci sú neschopnosťou kompetentných zjednať nápravu nútení v neskutočnom smrade a neďaleko po stene stekajúcich ľudských výkalov  na vlak čakať denne, vyzvali sme vedenie spoločnosti k osobnej obhliadke predmetnej stanice.

Dobry den pani hovorkyna,
sucasny stav zeleznicnej stanice v Seredi je presne takyto:
Vzhladom na dlhodobe neriesenie, resp. nedostatocne opatrenia zo strany Vasej spolocnosti k zabezpeceniu poriadku, cistoty a BEZPECNOSTI priestorov stanice pre  PLATIACICH cestujucich, pozyvame VEDENIE Vasej spolocnosti na Vasou spolocnostou vlastnenu a (NE)udrziavanu stanicu do Serede za ucelom stretntutia s Vasimi zakaznikmi – platiacimi cestujucimi. Presne tymi, ktori su na dennej baze konfrontovani s ludskymi vykalmi, neskutocnym zapachom a – po dlhe roky zatvorenymi toaletami.
Pani hovorkyna, radi si spolu s cestujucimi sustavne nas upozornujucimi na stav priestorov na stanici od Vasho vedenia vypocujeme, ci povazuju zadokumentovane ludske vykaly od zaciatku mesiaca aplikovane na stenu budovy za stav normalny a hodny  datumu, ktory aktualne vidime v kalendari.
Pani hovorkyna, v datume ktory navrhnete, sa prisposobime a na naklady nasich novin pozveme Vasich zakaznikov – platiacich cestujucich do inkriminovaneho priestoru zeleznicnej stanice.
Ocakavame odpoved VEDENIA Vasej spolocnosti s terminom stretnutia na mieste do troch dni. Vasu odpoved samozrejme uverejnime v plnom zneni.
V mene Vasich platiacich cestujucich  k nastupu a vystupu na vlak nutenych vyuzivat priestory zeleznicnej stanice v Seredi, dakujeme za odpoved.
Za SeredOnLine.sk, Milos Majko
– – –
Hovorkyňa ŽSR sa žiaľ do konca týždňa neohlásila a my sme denne predmetný perón stanice fotograficky zdokumentovali. Nové žiaľ nič, snáď porozhadzované odpadky a papiere po peróne.
Vo štvrtok si nás na železničnej stanici všimli ďalší cestujúci a vyjadrili nespokojnosť a pohoršenie nad priestorom, kde sú nútení na vlaky čakať.
Ohlási sa vedenie spoločnosti, alebo zahrá „mŕtveho chrobáka“?

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Dobrý deň.
    Nezávidím vám. Na stanici Galanta je tiež stav alarmujúci co sa týka bezdomovcov.
    Smrad, krik a zobranie je na dennom poriadku.
    Po rozhovore so železničnou policiou som sa dozvedela, že mám volať mestskú políciu Galanta.
    Takže zas nič.
    Sťažovali sme sa aj u primátora mesta. Bezvýsledne.
    Údajne komunikuje… Len žiaľ nevieme s kým.

  2. a co minister dopravy od mafiana kollara?ups on ma luxusne bmw co mu ho vsetci platime,tato spinava vladna banda co ma hodnotu toho hovna na stanici je horsia ako ficozlodeji.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img