ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

HOAXY: Janko ruský trolík má ďalšie konto

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Hoaxy a podvody – Polícia SR  |MM|  Ján Corona. Ján Popp. Ján Topoľ. Jedno a to isté konto, len s inými názvami. Hoaxer, ukážkový troll, šíriteľ množstva dezinformácií na akúkoľvek tému. Keď ho Facebook zablokuje, založí si nové a pokračuje.

Ide o nebezpečnú osobu, ktorá vytrvalým spôsobom sa snaží ovplyvňovať verejnú mienku klamstvami. Kadencia jeho príspevkov je na takej úrovni, že existuje dôvodné podozrenie, že za svoju aktivitu je platený.

Budeme sa mu venovať v ďalších statusoch: https://www.facebook.com/jan.topol.54

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. to potom nech policia preveruje vsetkych debilov, ktori ked sa vyjadria si ani nemusia uvedomovat, co povedali.
    Toto je demokracia slova, prejavu???
    To kam sme sa ako spolocnost dostali???
    Ved ked niekto nechce, nech to necita resp. nepocuva!!!
    Mna tiez uz nebavi pocuvat tie klamstva a debilne vyjadrenia nasich politikov, ktore povazujem ze dezinformacie – to co mam poziadat policiu , aby konala???
    …a tak si tu zijeme -)

  2. pre: Anonym 12. mája 2022, 10:46
    -ospravedlnujem sa – chcel som napisat sloboda
    -co s tym maju ucitelia, ked je niekto tupy od narodenia. To aj za zdedene geny mozu ucitelia?

    …a na podstatu textu nechces zareagovat???

  3. demokracia 12. mája 2022, 10:01 – „ked sa vyjadria si ani nemusia uvedomovat, co povedali“ – to akoze vazne ma byt na verejnosti tolerovane?

    To akoze fakt ma spolocnost akceptovat, desiatky tisic „Lolov“ verejne v mene demokracie a slobody slova huciacich do eteru bludy, klamstva a nezmysly?

  4. to je ako na seredonline, nieco napisete nesedi to majitelovi tak vas zmaze a je to! plna huba demokracie ale en to co sa nam hodi ved nasi ludia a lebo fico!!!

  5. …zakazte debilom, trolom, lolom a pod. vyjadrovat sa na SOL, FB a pod. – zakazte cely internet.
    Vela ludi si dnes mysli, ze moze pisat alebo hovorit, co sa mu za chce a pritom urazat, osocovat a zavadzat.
    Samozrejme, ze s tym nesuhlasim, ale taka je doba – verejne sa vyjadrovat je dovolene v podstate kazdemu, bez rozdielu – toto priniesla demokracia, tak nechapem, preco by mali byt tito ludia stihani?

  6. vidis, stale nechapes a napriek tomu do toho stale kecas.
    ale skusim napovedat, demokracia, anarchia, alebo len nesvojpravnost
    stale nic?

  7. možno by bolo na začiatok dobré si uvedomiť rozdiel medzi názorom a klamstvom či ohováraním…..ak niekto napríklad vyhlási že mu chutí konské odčervovadlo, okena či savo tak s tým názorom asi nikto problém mať nebude, ak niekto začne vyhlasovať že tie veci majú pre ludí liečivé účinky tak proste klame a može tým ohroziť dalších ludí…….ak poviem že považujem nacizmus/fašizmus/komunizmus/kapitalizmus atd za zlo tak tiež s tým asi niekto može súhlasiť či nesúhlasiť a to je tak všetko, ak o niekom ale budem tvrdiť že ja nacista a dokonca proti nemu podniknem útok tak je logické že sa má právo brániť….názor a vedomé klamstvo či ohováranie sú rozličné veci…

  8. co keby sa nasa primitivna vlada s primitivnym vedenim policie zacala venovat tomu, aby bolo viacej ludi, ktori by tymto „hoax-om“ neverili a ignorovali ich.
    Ako na to? …ze by podporou skolstva, vratenim autority ucitelom, zvysovanim inteligencie a moralky obyvatelstva???

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img