ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Na verejných priestranstvách v meste burina dorastá do výšky metra

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Zodpovedným pracovníkom Mesta Sereď  pod vedením primátora Ing. Martina Tomčányiho nestačilo ani desať  dní na základné pokosenie buriny v meste. V tomto roku v podstate po prvý raz. Že k 1. máju od minuloročnej jesene samospráva neupravila verejné priestranstvá mimo úplné centrum mesta síce v poriadku nie je, no povedzme že by sme prižmúrili všetky oči. Ale že ani od  1. mája doteraz nepokosili aspoň hlavné ulice, je znovu nekonečnou hanbou pre vedenie mesta.

Už tradične je viac ako šesťdesiat centimetrová  (miestami viac ako metrová) burina pred mestskou nehnuteľnosťou  „Sociálne byty pre sociálne odkázaných spoluobčanov“ na Trnavskej ulici a vlastne na všetkých verejných priestranstvách tejto ulice, kde za mesto burinu nepokosili nespokojní obyvatelia súkromných nehnuteľností.

Je 9. mája a verejné priestranstvá majú pokosené najposlednejšie dediny, na čom sa smiali aj naše víkendové návštevy. To len primátora Tomčányiho a poslancov MsZ v Seredi hanba nefackuje.

Dokedy budú takto neakceptovateľný stav poslanci trpieť, sa ich postupne budeme pýtať. Ich odpovede samozrejme zverejníme.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Omlúvam sa ale rómovia bez práce by si to mohli pokosiť aj osobne. Doma sú chlapi, ktorí čakajú na návštevu kukláčov. Prečo neodfotíte detské ihriská? Pri činžiakoch. Tam si to ľudia platia.

  2. ty chruno, on sa nestazuje na mesto, on sa stazuje na richtara, ktory je za to aby sa staral plateny a nestara sa. vy prizivnici si neviete ani predstavit v tych tupych lebeniach, ze niekto si tie sluzby u mesta plati a chce za svoje prachy adekvatne sluzby.

  3. Každé ráno jazdím do práce okolo tých sociálnych bytov a vidím tie mercedesy a špinu pred nimi.Zelina vysoká že nevidieť pivničné okná.Vraciam sa s kolegyňou po cukrovarskej a tam grc.Sereď je jedno sku..ené smetisko a Tomčáni si hladká len svoj bachor.Už to tu niekto písal.A že vybavuje aby neskončili v base.Je toto normálny úrad pre ľudí???????

  4. XXX 9. mája 2022, 12:45 – tie fotografie su od Socialnych bytov Mesta Sered, teda mestskej budovy v blizkosti ktorych je viac nehnutelnosti vlastnenych nie Mestom Sered.

  5. Nech si to cigáni pokosia.Je to pri nich. Nech sa starajú. Brat je ľahké.A cigáni sú profíci v tom.Zarobit a nenarodil sa.Ciganska zgerba.Toto by mala riešiť vláda.Maju viac než človek co pracuje.Cely život sedia na lavičkách v Seredi,idú do obchodu tučný,smrdia. A to co je…Túto zgebu sa podporuje.Nech idú robiť.Mne nasly prácu za 2dni..a im…Iba brat a brat.. Cigánska zgerba na Slovensku.

  6. A stále iba útočiť na primátora ved on je veľmi dobrý človek choďte si vyskúšať kosenie a potom buďte všetci múdry

  7. Chodím tadiaľ dennodenne z práce domov a myslím že tunajší obyvatelia tzv. rómovia by si to mohli pokosiť aj sami. Nielen zase čakať kedy to niekto za nich zase urobí. Mnohý ľudia vrátane mňa si kosia trávnik pred svojím domom sami.

  8. Dokedy im budeme utierat zadky(rite)?Ved bieli su len gadzovia,preto robme na nich daleej.Kto si pestuje rad blchu v kozuchu?

  9. Na novomeskej sa kosi hned ako trava dosiahne 2 centimetre kazdy tyzden obcas mam pocit ze kosia hlinu uz ani trava neni a furt kosia dokola jakeby sa nudili..

  10. Pre primitívov burina, pre tých vzdelaných biodiverzita potrebná k životu na tejto planéte! Ku koseniu takéhoto druhu porastu sa pristupuje úplne inak ako k sterilnému trávniku na záhrade. Nebudem tu vypisovať litánie o tom ako a kedy sa kosí aký druh porastu. Autorovi článku len vrelo odporúčam, aby si najskôr potrápil hlavu odborným vzdelaním a až potom sa môže vyjadrovať k danej problematike! veľa šťastia

  11. Je zaujímavé občas si pripomenúť takýto článok, keď už teraz sa o tom nepíše. Ale chápem, to bolo ešte pod vedením Tomčányiho.

  12. Keby Slovenský vodohospodársky podnik (teda myslím že oni, opravte ma ak sa mýlim) nepokosil títeš, psíkov z panelákov by nebolo kde venčiť. Ročná daň za psa je tuším 30 eur, tí čo ju poctivo platia by chceli mať pokosené medzi panelákmi. Ako si chcú volení zástupcovia poradiť so závažnejšími vecami, ako je jedna pokazená kosačka z troch a s odchodom koscov na penziu? Obyvateľov zaujíma výsledok, nie cesta k nemu.

  13. pokial mam spravne info tak primator vybavil firmu na kosenie na vypomoc Maju vraj zmluvu s Trnavou na kosenie a kedže včera dokosili v Trnave dnes prišli sem

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img