ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

PRÁVE TERAZ: Vážna havária na Bratislavskej ulici – VIDEO – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Na Bratislavskej ulici pri odbočke na ulicu Priemyselnú došlo k vážnej dopravnej nehode.

Kolízia osobného auta s motorkou si vyžiadala zásah všetkých zložiek IZS.

Na mieste zasahuje jednotka HaZZ zo Serede, dve vozidlá RZP (aj s lekárom), polícia a zvládnuť dopravu na mieste nehody pomáhajú aj dve hliadky Mestskej polície.

POZOR !! Na Bratislavskej ulici, teda výpadovke z mesta na Sládkovičovo (neďaleko bývalého MILEXu) je premávka obmedzená v jazdnom pruhu von z mesta.

POZOR !! Na mieste zasahujú záchranné zložky, jazdite preto mimoriadne opatrne !!

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa KR HaZZ Trnava

Dňa 5. mája 2022 po 14-tej hodine zasahovala 4-členná hasičská posádka zo Serede pri dopravnej nehode jedného osobného motorového vozidla a motocykla na štátnej ceste III/1338 v Seredi, okres Galanta. Pri zrážke utrpela jedna osoba zranenia, ktoré si vyžiadali poskytnutie predlekárskej prvej pomoci. Po príjazde záchrannej zdravotnej starostlivosti bola následne osoba odovzdaná do jej opatery. Príslušníci neskôr miesto udalosti vymedzili dopravnými kužeľmi. Na havarovanom motocykle boli vykonané protipožiarne opatrenia. Po zdokumentovaní dopravnej nehody bolo osobné motorové vozidlo a motocykel odstránené z cestnej komunikácie. Pre únik prevádzkovej kvapaliny bol na vozovke vykonaný posyp sorpčným materiálom.

 

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa KR PZ Trnava

Podľa prvotných informácií zavinil nehodu vodič osobného auta. Vodič motocyklu utrpel pri náraze viaceré zranenia a podľa zasahujúceho lekára už nebolo vhodné, aby ho policajti podrobili orientačnej dychovej skúške na alkohol. Muž bol prevezený do nemocnice.
Miera zavinenia je naďalej v štádiu policajného  vyšetrovania.
Pripomíname, že prioritou pre každého by mala byť hlavne bezpečnosť na cestách.
Aj napriek rýchlej dobe, nie je rozhodujúce ako rýchlo sa človek dostane do cieľa, ale hlavne, aby to bolo bez ujmy na životoch a zdraví.

 

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Už som len čakal kým ten dedo na tom žltom póle niekoho zrámuje.. veď chodil jak kkt, niekoľkokrát som bol svedkom toho ako skoro zrazil na prechode ľudí , nedal prednosť a pod

  2. Ten dedo je asi pasak kuriev na bratislavskej minule stal jak kkt v odbocovacom pruhu a keď som ho obiehal tak pridal skoro som to doňho napálil.. môže na bicykli pást kurvy

  3. statny policajt v seredi a vidiet nieco? jedine tak dat fukat z pol metra aby sa nenafukalo a podporit smradov,fetakov a grazlov? mimochodom minule mali v zlave hlasovy asistent od google

  4. Kurnik, jedno sa mu neda odopriet. Vzdy, aj po 20:00 nasiel na Garbiarskej parkovacie miesto, co tu byva velky problem. Lutujem motorkara, bolo len otazkou casu kym J.S.nieco vyvedie.

  5. Motorkár je cezpoľný, tak nevedel, že keď vidí v Seredi žlté Polo, tak má radšej vyliezť na chodník.

  6. Môj manžel je ten motorkár, vždy jazdil ukážkovo, mal to ako odreagovanie, pomaličky, aj na aute jazdil predpisovo, je v nemocnici na traumatológii, modlíme sa zaňho 👃

  7. Veľa síl, aby to zvládol a vám taktiež. Vždy mi mamka hovorí, keď odchádzam na cestu : dávaj si pozor….a ja vravím, ja si dávam a aj tak sa nájde bezohľadný šofér a nešťastie sa stane hneď .Modlím sa nech sa z toho dostane .

  8. O osude mnohych z nas v takychto situaciach spravidla rozhoduju sekundy.A bezne sa stava, ze na nezodpovednych jedincov doplacaju celozivotnymi nasledkami ci zivotom normalni, slusni ludia.

    Nebol som pri nehode a netusim, ake je miera zavinenia ucastnikmi. Verim vo vysetrenie nehody a potrestanie vinnika.

    Aj ked nie je vinnikom motorkar, pravdepodobne to bude on, kto bude vyrazne poskodenym ucastnikom, mozno dokonca na cely zivot. Ak to bude poskodenie vazne, viac menej akykolvek trest pre vinnika z jeho pohladu bude nedostatocny…

    Jedine ucinna prevencia moze aspon z vyraznej casti obmedzit stale castejsie havarie a co je horsie – stale castejsie ludia za volant aut sadaju nie s jednym pivom, ale uplne ozrati.

    Financne postihy za alkohol su evidentne nizke. Za alkohol nad jedno promile by uz mal byt vodicak zadrzany na desat rokov a povinne protialkoholicke liecenie ustavnou formou.

  9. Pre Zdenku, prosím Vás dajte vedieť ako je na tom manžel, držím palce aby to nebolo nič vážne.

  10. Peťko, slová nad sú moje…. nás motorkárov – ky ťaží bezohľadnosť vodičov a vieme kto a čo za človeka to bol… :(. Poznáme ho.

  11. Pre Pani Zdenku
    Prosím vás dajte nám vedieť ako je barom manžel a ako sa mu darí. Ja som tam bol pri ňom prví keď sa to stalo a videl som všetko. Hneď sme sa postarali ako sme najlepšie oneho vedeli až kým si ho nepreberali záchranári. Držím palce a prajem mu skóre uzdravenie

  12. Pani Zdenka, myslime na vas a verime, ze manzel bude v poriadku. Moj muz ho ozivoval kym prisli zachranari, za pomoci ostatnych pritomnych. Velmi dufame, ze to zvladne s co najmensimi nasledkami. Vela sil a hlavne zdravia.

  13. To som ja ten motorkár… som poriadne dotlčený…. ale živí…hádam sa dám do poriadku.Chcem sa poďakovať všetkým ktory mi pomahali za pomoc a podporu, Ďakujem aj za povzbudivé slová

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img