ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Nešťastný začiatok motosezóny. Za víkend skončili 3 motorkári na zemi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| V rámci Trnavského kraja riešili policajti, počas víkendu, 3 udalosti v doprave súvisiace s motocyklistami.

V Trnave boli včera večer privolaní dopravní policajti, k nehode motocykla a osobného auta, na Clementisovu ulicu. Podľa prvotných informácií mal 65 ročný vodič Škody Octavia odbočovať vľavo z hlavnej cesty na parkovisko. Nevšimol si pri tom oproti idúceho motocyklistu, ktorý už nestihol zareagovať a nasledoval náraz. Pri nehode sa zranil 42 ročný motorkár a do nemocnice ho museli previesť privolaní záchranári. Policajti oboch mužov podrobili dychovým skúškam, ani jedna prítomnosť alkoholu nepotvrdila. Policajná hliadka na mieste zadržala vodičovi auta vodičský preukaz. Okolnosti nehody naďalej vyšetrujeme.

Na ceste III. triedy medzi obcami Buková a Plavecký Peter zas nezvládla jazdu 42 ročná žena na motocykli Victory. Pri prejazde ľavotočivej zákruty pravdepodobne neprispôsobila rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a vyšla vpravo mimo cestu. Pri páde si poranila ľavú nohu, ktorú jej na mieste ošetrila RZP. Senickí policajti vec riešia ako priestupok v doprave a žene na mieste uložili blokovú pokutu.

Pádom skončila aj jazda motorkára v obci Smolenice. Ten sa mal vyhýbať psovi a narazil pri tom do osobného auta. Pri zrážke sa nikto nezranil a nebol prítomný ani alkohol. Polícia vec vyriešila ako škodovú udalosť.

Apelujeme na všetkých milovníkov dvojkolesových strojov, aby nepreceňovali svoje schopnosti a pri jazde sa snažili predvídať. Vodičov áut zas upozorňujeme, aby zvýšili svoju pozornosť a akceptovali skutočnosť, že sezóna motocyklov sa už začala a preto sa ich počet na cestách bude zvyšovať. Buďte k sebe ohľaduplní a tolerantní.

 

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img