ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Billboard s textom MIER UKRAJINE je poškodený

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Billboardová plocha umiestnená neďaleko mosta ponad rieku Váh je znovu poškodená.

O prvom zničení výlepu s textom  MY SME UKRAJINA sme informovali tu:

Billboardy so symbolickým nápisom “MY SME UKRAJINA” na podklade zástavy Ukrajiny, víkend nevydržali

Pod článkom na sociálnej sieti boli aj tieto príspevky:

Hana Štrbová Šimová Zrejme reklama neratala s tym,ze vacsina obyvatelov Slovenska nechape preneseny vyznam a lahko zabudaju….“sme Ukrajina“ je vyjadrenie solidarity – „Je suis…“ sa zacalo pouzivat v solidarnych pripadoch od roku 2015,kedy teroristi napadli redakciu Charlie Hebdo a ludia zo solidarity zacali pouzivat #jesuischarlie – „aj ja som Charlie“ a odvtedy sa v sucite tento vyraz pouziva….ale zjavne zadavatel trosku precenil zmyslanie obyvatelstva Slovenska….😌

Martin Ježo Behul Martin toto vyzera ako reklama ktorou chcu iba nasrat slovakov. Ukrainci nemozu za to ze u nich je vojna. V podstate sa prejavuje rovnaka dementnost naroda ako pri covide. Najprv doktorom tlieskali na balkonoch a potom na nich pluli. Toto iste bohuzial caka aj ukraincov, lebo antikampan sa pusta proti nim dost zurivo. Necudoval by som sa keby to platil Blaha alebo jemu podobni, len aby postvali slovakov proti ludom, ktori idu cez hranice s holou ritou. Zeny a deti. Ked im zavidite tu polievku a vlozky a hajzlak zadarmo, tym stastnejsim aj docasne ubytovanie, asi je niekde chyba. Ale niekde u nas.

Následne zadávateľ reklamy nechal reklamné plochy prelepiť nápisom  MIER UKRAJINE. Dve slová, proti ktorým by nik normálny námietky mať nemal.

Žiaľ, ani tento text v meste  Sereď dlhú trvanlivosť nemá.

Skutočne sa medzi nami nájdu ľudia, ktorí takýmto primitívnym a zároveň nezákonným spôsobom poškodzujú niečo, čo im nepatrí a hlavne svojim konaním dehonestujú aj pre normálneho človeka úplne pochopiteľnú túžbu ukončiť zabíjanie ľudí?

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Všade len vaša Ukrajina ja si počítam nákup a predavačka že prispejete to isto nie a že nechaj si to kde sme pozdravujem Kaufland 😡

  2. Aj most je poškodený ale o ňom sa nepíše tak často ako o bilboarde s ukrajinskou vlajkou. To naozaj už není o com písať, alebo došli statusy na fb o Putinovi?

  3. Bolo by dobre, keby všetky billboardy boli odstránené a to na celom slovensku. Všetko je na internete. Som za mier.

  4. Súhlasím s anonymom 18:43,už tej modro žltej stačilo.Pomáhame,ako len vieme,či nie? Takže žiadne ukrajinské vlajky a bilbordy si na území Slovenskej republiky neželáme.To čo tu chcú spraviť druhú Ukrajinu?

  5. Aj ja som za mier a samozrejme vojna je hnus! Len aj Slováci už sú flustrovaný a toto je ich konanie. Miesto tých peňazí čo vyhodili za tie bilbordy mohli prispieť aj Ukrajinským ako aj Slovenským rodinám.

  6. Možno to ten dotyčný iba chcel aktualizovať a reagoval na vývoj bezpecnosti v Európe. Nakoľko má Putin dobyvacne plány s viacerými krajinami, mier bude potrebovať nielen Ukrajina. Takže to aktualizoval na „Mier“. Či?

  7. Nie, toto nie je konanie Slovakov. Toto je konanie tupych zakomplexovanych luzrov. A za taketo konanie a taketo reci vid vyssie si zasluzite byt zasratymi luzrami do konca vasich mizernych zivotov

  8. Som za Rusko nie za Ukrajinských banderovcov a ten kto verí médiám je iba obyčajná ovečka. Tkaze dobre urobil typek alebo typkyňa👍

  9. t.me/s/rezident_ua
    Ukrajinskí utečenci, ktorí skončili v Švajčiarsku sú nespokojní s ubytovaním,..sú ubytovaní v táboroch, ubytovnách,dokonca aj protileteckých krytoch, v niektorých kantonoch musia mať výpisy zo svojich účtov v ukrajinských bankách a keď tam majú finančné prostriedky, tak žiadne soc.davky nedostanú, doteraz o status dočasnej ochrany požiadalo okolo 30 000 ukrajinských utečencov

  10. 2.maja.Ty Kokot slušne.Ty vieš o co sa jedna.Ty komunistická sviňa.Rusi sú prasatá a zgerba. Tak to bolo za 2sv.Tak je to teraz .Sú to zvery…Rusi sú taky.Obsad niečo A Hneď to znasilni.Prasata komunistické….

  11. +Slovenskí nacionalisti a komunisti obhajujú Rusákov.
    +Rusáci v mienkotvorných ruských médiách prepisujú
    mapu Európy, v ktorej už Slovensko nie je. Zakarpatsko,
    Východné Slovensko vrátane Vysokých Tatier a Zakopaného
    budú patriť nejakej vymyslenej novej „Vengrijskej respublike“.
    +Nejaký kúsok západného Slovenska pripadne Čechom.

    Slovensko na mape Európy podľa Rusákov už neexistuje.
    Vedel by mi niekto z našich nacionalistov a komunistov
    vysvetliť o čo im ide?
    Žeby som ničomu nerozumel?

  12. Rusko nenapadlo ukrajinu len tak spasie. Špinavá hra usákov a unie má dôsledky, je vojna. Každý pracujúci človek v Európe na to doplatí. Únia má väčšie straty ako Rusko, to je len začiatok vojny, čím dlhšie bude vojna trvať tím horšie pre celú Európu. Ak niekto sníval že Ukrajina bude v NATO a na ukrajinskom území budú rozmiestnené strategické zbrane môže na to zabudnúť. Rus nieje chuj.

  13. Ano slovensko sa potápa…Para v base, Kočner, Kalinák,Kováčik, Hraško, Krajmer, Gašpar, Bodor, Výboha v pátraní, fašista odsúdený, kurňa nikto tu už nič negarantuje…veď oni si zaslúžili istoty…slovensko sa potápa.

    Kde vkročí rus prináša mier, blahobyt, spokojnosť s vládou, kultúru, buduje školy, nemocnice, cesty, domy, byty. Nekradne sa. Krajina pod ruským vedením len prosperuje a rozvíja sa. To len ten západ upadá, stačí sa ísť pozrieť za Jarovce úpadok jak hovado.

    Absolventi vysokej školy života ktorým chýbajú 2 dôležité vitamíny I a Q už prišli na to, že za to môže prezidentka.

  14. Ježišnamárja!!! To čo a tu zišla aká zakomplexovaná zberba proruských debilov?
    Ak by som mohol, tak okamžite miznem zo Slovenska. Možno aj inde by to nebolo bohviečo, ale by som sa aspoň nemusel cítiť blbo, skrátka hanbiť.

  15. Ty nado mnou : teba už riadne chytila za gule tá neoliberálna totalita… a vidím že takýchto debilov je tu viac

  16. pre docent Blaha 2. mája 2022, 23:57, halo naivna ovecka kto je v base? ked uz tak vo vazbe, inac nic im este nebolo dokazane , blbce!

  17. My sme Slovensko.Ukrajincom sa pomáha,ako sa len dá,ale ich modro žlté bilbordy a zástavy tu ozaj nechceme.

  18. @Jsd 3. mája 2022, 7:00
    Samozrejme ze povedie , rovnako ako v afganistane ked sovieti mali mokre sny. Bolsevika treba trocha demilitarizovat a bude znova pokoj na par rokov, tak ako po rozpade sovietskeho chlievu :D.
    Slovensko v pomere k HDP je v pomoci Ukrajine top 5. Ani vykrikujuci dezolati na uliciach tomu nezabrania 🙂

  19. Vsetci tu nadavate na to, ze Slovensko ide dole…a vdaka komu? Aj vdaka vam volicom… Trepete tu vacsina nezmysly. Sami ste si tu volili zlodejov a blaznov, Matovica, Fica ci zachrancu Kotlebu, ktori neurobili pre vas ani figu borovu. A jasne, budte si frustrovani, ale za vase zivoty si mozete len vy sami… Sami si volite same nezmysly, tak sa potom nedivte, ze to tu tak vypada. Zacali ste Meciarom, pootom prisiel FIco a ten isty Fico tu bol XX rokov a co vam dal? Vam figu borovu, akurat kamosi sa napratali. Tak si nadavajte, poskodzujte bilboardy, ale sami si za vse mozete…

  20. Lacko 3. mája 2022, 11:12

    lebo na Slovensku su vsetko anjeli a je tu doslova raj na Zemi… To je logicke, ze z 10tich ludi sa vzdy najde 1-2 ktori problem budu robit. Takisto ako tu..

  21. možno keby tam niekto napísal !Mier a Sloboda Doneckej a Luhanskej ľudovej republike! V ktorých už osem rokov vraždili civilistov a nevinné deti, bezcitne upálili ľudí v dome odborov, tak by to tam nikto neničil
    Vojna je zlá ale krutá je aj doba keď v období mieru zabíjajú vlastných krajanov. Vykrikujú, že Putin je zlý, ale položil si niekto, otázku prečo Rusko obsadilo, práve východ UK. Možno keby sme obrátili aj druhú stranu mince, tak by sme sa dozvedeli, že práve tieto štáty požiadali o pomoc RF, aby ich ochránila pred neustálym napádaním a bombardovaným nevinných civilistov práve z Ukrajinskej strany

  22. To sa máme asi dobre a nemáme žiadne iné problémy, keď sa tu rieši medzigalaktický problém v podobe obliateho bilboardu.

  23. plán amikov bolo znemožniť dokončenie a spustenie nord stream 2. Dokončení bol, teraz v máji by už bol schválení, ale amíci to nechceli dopustit a nemci znarodnili všetko ruské. takže v podstate sa USA ten sen o zastavení nordstreamu 2 do europi podaril.

  24. Chodte uz do pice s vasou ukrajinou, vojna je tam dobrych par rokov, skoncil covid tak zacala vojna aby mali co jebat do telky a dochodcom gumovat mozgy. Preco sa o tom nepisalo 10 rokov ? Nam by kto pomohol? Keby sa u nas deje to co tam, ani kokot, ten billboard treba spilit dole aby ho neposkodzovali alebo tam dajte naň realitu slovenska taka aka je, nasich zastupcov statu co sa valaju v milionoch a onkologicky chore deti alebo ludi.

  25. no mal som pred vcerom tu cest zoznamit s par ukrajincami, bolo to vo vlaku 22:48 hodine trnava smer sered siel som z prace, nezelam to nikomu asi 7 na mol ozratych ukrajincov utekajucich pred vojnou chudatka sa tam predvadzalo skriekalo a obtazovalo cestujucich dokonca tam jeden rozrezal asi tri sedadla! tento odpad tu nema co robit!!!

  26. Anonym 14:52,mal si to nafotiť a predať polícii,aj zavolať sprievodcu,nech si s nimi spraví poriadok.Ja by som to len tak nenechala.

  27. V dnešných telev.novinách ukázali zase jedného utečenca z Ukrainy a čudujte sa na akom aute,najnovší Mercedes triedy G a ešte nezabudol zobrať so sebou aj spústu falošných dokladov.

  28. Ten,čo falšoval lekárske správy?Veď to bol Slovák, ktorý sa pokúšal prepašovať ukrajincov A ešte ho zbavili obvinenia.

  29. Ukrajinci majú na zbrane miliardy dolárov a tu ich máme zo svojich ťažko zarobených peňazí dotovať ? A to ešte 99% ukrajincov ktorí prídu na SVK majú požiadavky na jedlo a oblečenie veď hádam oni sú niečo viac….
    Slovák v dnešnej dobe má problém vyžiť a situácia sa stále zhoršuje a ukrajinec tu dostane zadarmo ubytovanie, jedlo, oblečenie v podstate all inclusive.
    A štát namiesto toho aby prerozdelil naše peniaze ktoré sme odovzdali v DPH pre nás v tejto ťažkej dobe tak oni zbroja ukrajinu aby ako sa povedalo bolo viac zabíjania na oboch stranách.
    Komu toto vyhovuje ? USA a zbrojárskemu priemyslu a Naď ako minister obrany robi presne to prečo tam bol dosadený. ˇUžitočného i….
    Tak sa nečudujme že slováci maju plné zuby tejto maškarády a empatie keď dnes slovák ma väčši problem ako ukrajinec. O slováka sa nikto nepostara, nikto mu nedá zadarmo ubytovanie a jedlo !

  30. Vazeny tak je dokonano, ukrajina uz oficialne padla. Zelensky je zalezeny, nikto nevie co s nim je . Brusel je v panike. Nasi prizdisraci sa klepu od strachu.

  31. 20:17 neboj sa, nejde to z tvojich, všetko nám platí EÚ. A keď potrebuješ nejaké šaty, kľudne sa tiež obráť na charitu, niečo sa nájde aj pre teba. A ty 20:23, čo tak skoro troluješ, ešte nie je polnoc, vyčkaj.

  32. Ukrajinci tahajte naspet domov,moc sa tu roztahujete, začínate nám liezt na nervy. Zvolili ste si židovského kokota za prezidenta,tak teraz trpte.

  33. Myslim, ze uz podla poslednych komentarov je jasne, ze tu vypisuje dost ludi, ktori su proste neschopni postarat sa sami o seba a tak samozrejme, ze svoje biedne zivoty zvaluju raz na mohamedanov, potom na ukrajincov, podla toho, na koho to vyjde. V dnesnej dobe sa moze kazdy mat tak, ako si to zariadi. Slovaci radi vyplakavaju, aki su chudacikovia, ale hlavne kazdy ma mobil, internet, vela z nich vlastne domy, pracu, a furt im je malo. Jasne, ze ma stve, ze vlada kasle na pracujucich Slovakov, ze sa stale dotuju bud dochodcovia, alebo deti, ale co s tym mam urobit? Mam furt fnukat? Ked to tu bude financne neznesitelne, tak proste idem smer zapad. A nebudem sa lutovat, ako anonym, ktory sa tu vecne lutuje, vie o geopolitike vsetko, ale mozno ukoncil ledva zakladnu skolu… 😀

  34. pre onanym 4. mája 2022, 9:46, pre takeho sebca sebeckeho ako si ty je to jedno, ale ja tu mam rodinu rodicov starych rodicov co im je treba pomahat atd, ved aj ty raz budes stary a budes potrebovat pomoc aj tebe povedia mlady ze serieme na teba ideme na zapad! pamataj na moje slova! vsetko len do casu!

  35. Zase poškodený.Su tam kamery Mestkej Polície.Rovno na križovatke pri Lidli.Treba potrestať hajzlom.co to robia sprejom,alebo trhanie.

  36. Treba však brať rovnaký meter na každého! Ukroši čo zbili típka na pumpe tým čo by si udelil purpurové srdce za odvahu? Vidno ze si mierne utiahnutý…

  37. Q cko,ty kde zijes? na lazoch v zemljanke,wifi mas len ked zides do dediny?to si ozaj myslis ,ze si niekto bude vystavovat ksicht do kamery,majkovi podpalili auto,pachatel je znamy pozname jeho tvar,aj toho kto ho nahovoril na trestny cin,doteraz nepadol rozsudok,to si ozaj tak naivny ,ze trhanie bilboardu nejakym faganom co ma kapucnu a rusko,ze niekto odhali?

  38. Q,ty si dobre vymletý.Máš dojem,že ukrajincom málo pomáhame? Ako im pomôžu tie bilbordy? Peniaze za ich prenájom mohli radšej darovať Ukrajine.Si uvedom,že niektorí ľudia si na území Slovenskej republiky iné vlajky neželajú.A ako píše anonym,Ukrajinci zbijú človeka, dostanú podmienku a ešte požiadajú o azyl? Svinským krokom ich treba hnať bojovať za svoju vlasť!

  39. Kto dostal do sračiek ukrajinu? Predsa USA a únia. Vieme o čo išlo Američanom dostať ukrajinu do únie a potom do nato. Ten kto chcel po politickej, ekonomickej, ci vojenskéj stránke vydierať Rusov prehral.

  40. V 1968 to boli hlavne Ukrajinci čo súhlasili v sovietskom parlamente za bratsku pomoc Československu. Kto výtal špinavé nemecké vojsko Ukrajinci. Vieme čo bola bender banda. Len chuj sa môže dať do partie s USA. Vojna v Európe je pre USA výborná vojna.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img