ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

V Seredi spôsobil nehodu. Nafúkal 1,25 ‰ a za obeť mu padla aj rozvodná skriňa

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Dopravní policajti z Galanty vyšetrujú polnočnú nehodu pri priemyselnej zóne v meste Sereď.

Dnes, pár minút po polnoci, nezvládol 47 ročný vodič na aute Mercedes Benz A prejazd cez kruhovú križovatku a skončil mimo cestu. Muž pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu vozovky a najmä svojim schopnostiam a prešiel priamo cez kruhový objazd. Potom sa s autom viackrát prevrátil. Pri tomto „kaskadérskom“ kúsku prerazil oplotenie a poškodil elektrické hodiny. Nakoniec skončil s autom opäť na kolesách. Pri nehode muž utrpel zranenia, s ktorými ho museli záchranári previesť do nemocnice.

Policajti s vodičom vykonali dychovú skúšku, pri ktorej mu namerali 1,25 promile alkoholu v dychu. Polícia nehodu rieši v súvislosti s prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Opätovne prišlo na naše slová, že OPITÍ ZA VOLANT NEPATRIA!

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pre Daniel..Spalicovanie ?:D myslis verejny linč?:D haha ,taky clovek kym bude mať ruky zdravé tak sadne za volant znova

  2. No vidím, že na Slovensku žije veľa ľudí s predsudkami.na to majú právo, klebetiť vie hocikto,ale ťažký život a osud toho človeka nikto nerieši.dobre vieme, aká je situácia v tejto úžasnej krajine,a nikto s tým nič nerobí.ja ho poznám,a viem, že má dosť problémov aj bez vašich pripomienok!!! samozrejme, že pochybil…za volant sa nesada pod vplyvom alkoholu, ale môžem potvrdiť, že sa to u neho stalo prvý krát, čo ma skutočne prekvapilo.netreba sa čudovať,a už vôbec nie odsudzovať človeka, keď o ňom nikto nič nevie.pochybit môže každý,nikto nemôže súdiť človeka, kým o ňom nemá žiadne poznatky.tymto by som chcel vyjadriť svoju nespokojnosť s určitým typom ľudí ktorí sú škodoradostny,a tešia sa z cudzieho nešťastia.!!!! hanba im!!!! nikto nevie kedy sa to môže stať aj tomu človeku,a bol by som veľmi zvedavý, ako by na to reagoval!!! takže tieto sprosté pripomienky,si nechajte pre seba a svoje deti,a nesudte človeka keď o ňom nič neviete.samozrejme alkohol za volant nepatrí.

  3. No vidím že sú ľudia ktorí sú škodoradostny a tešia sa z cudzieho nešťastia.ale môžem potvrdiť že sa to u neho stalo prvý krát čo ma skutočne šokovalo.klebetit vie hocikto ale nikto nevie aké problémy toho človeka sužujú!!! keby sa to niekedy stalo vám,aj vtedy by ste boli takí zhovorčivý? človek je tvor omylny,a určite to neurobil napriek.

  4. Vždy sa zvalí vína na alkohol.
    A keď niekto zráža aj ľudí za triezva, tak sorry? Len pokuta bez dolámaných rúk?

  5. Nechaj si tie reči o jeho problémoch a o tom čo ho sužuje. To má byť akože poľahčujúca okolnosť? Nafúkal vyše jedno promile, to je trestný čin, zdemoloval čo mu stálo v ceste, tak načo rečičky okolo toho? Toto akože ospravedlňuješ? Keď mám problém a potrebu sa nadrbať, nebudem jazdiť autom.

  6. Nepochopil si rozdiel ako v štatistike tak v závažnosti?
    Jasne že nad 1promile je U NÁS trestný čin, aj keď neurobí žiadnu škodu/len pri kontrole /.
    Aj opitý chodec, cyklista je účastníkom cestnej premávky.
    Aj dôchodcovia, ktorý nechodia k doktorovi ako vodiči.
    A všetci ostatní zamyslení s problémami abo so sluchátkami na ušiach.
    Alkohol neospravedlňuje, ale skús počúvať rev motorov hlavne cez víkend _to nie je 50 cez mesto
    A kopa vecí, čo spravia za triezva pri plnom vedomí.
    Opitý si neuvedomuje, triezvy je plne koncentrovaný, zodpovedný, kto je väčší vinník pri nehode ???

  7. Choď si z rodinkou do campingu, deti džúsik, ty pivko, dieťa padne z dreva abo sa pošmykne a zodpovedný si ty aj s 0, 2 promile.
    Zabijak detí?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img