ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Chce to odvahu, ale ked musis, tak musis.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Chce to odvahu, ale ked musis, tak musis.

Iba nevdáno v Nitre…

Cpavkove kachlicky za tie roky maju taku koncentraciu latok, ze ich pri rekonstrukcii mozno pouzit na hnojenie polnohospodarskej pody namiesto hnojiv NPK.

Za 20 centov mate moznost zhliadnut tento svetovy unikat, kde je zbytocne instalovat informacne znacky o umiestneni WC v ramci arealu stanice. Prirodzenym pachom zachytite spravnu stopu a privedie vas na miesto vykladky.

Papierik na dverach z vonkajsej strany s napisom Udrzujte cistotu a poriadok vyznieva vyslovene provokujuco. Aj preto sa niekto snazil zlikvidovat napis cistotu a poriadok, cize dominuje iba slovo Udrzujte.

Misy na druhej strane som umyselne nefotil, nakolko s pokojnym svedomim ich mozem nazvat „studene oblozene misy…., oblozene viete cim…. Teplota vo vnutri je tesne nad rosnym bodom a vyzrazany cpavok vam vtisne slzy do oci. Este prirodzenim posolenim vdaka slzam sa podlaha nesmyka. Pri pouziti cpavkovej steny doporucujem dodrzat minimalne vyhlaskovy odstup 5 m ako od stojacich drahovych vozidiel, nakolko hrozi prilepenie topanok o kachlicky a ich nasledne vytrhnutie z podlahy.

Prirodzene prehradenie ex-volebnou plentou pri vstupe do vykladkoveho priestoru oddeluje hajzeldeda od tohto prostredia. Uz viem preco je blondak. Cpavok totiz casom posobi na vlasy a odfarbuje ich.

Po exkurzii na WC som este pockal priatelku, ktora bola vedla na damskom. Podla jej vyrazu tvare a ostrych slovach na adresu dezinfekcie, dezinsekcie a deratizacie priestorov som nemal odvahu sa spytat na interier tohto skanzenu, pristupneho za ludovu cenu 20 centov, kazdy den od 8:00 do 18:00 hodiny.

Poznámka: Stav záchodov na ŽS v Nitre je z roku 2014, teda nie z čias socializmu, aj keď posledná úprava bola vykonaná s najväčšou pravdepodobnosťou ešte pred Novembrom ´89.

Zdroj: Duan Š.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. kvalitný príspevok…ak tu nie sú hovná zo seredskej stanice, tak šťanky z Nitry…poprosím ešte grcky z Dunajskej Stredy…kvalita niektorých článkov ako aj diskusií je tu stále biednejšia

  2. A u nás sú lepšie? Ani také nemáme. Okrem tých na námestí a v Kauflande, po celom meste ani jeden záchod nenájdete. Videli sme na železničnej stanici ako to vyzerá.

  3. Podľa záchoda poznáš kultúru národa. Že vraj štát únie hotová ostuda. Hlavná vec že sa niekto stará ako kakaju v Rusku.

  4. pre Anonym 29. apríla 2022, 7:11, presne tak ale doplnim, aj starostka sintavy starosta soporne a dolnej stredy co sa tu pravidelne osieraju!

  5. No nech sa paci chodte si fetnuť a uzit nieco podobne aj na panskom WC v SEREDSKOM KAUFLANDE…Tam nefunguju splachovace v pisoároch ….Roky na to upozorňujem managment KAUFLANDU…. Zistil som , ze po sluboch vedenia zbytočne plytvam energiou a časom…. A to su priestory Potravinovehohypermarketu !!!! Čo na to naša hygiena, robí tam vôbec kontroly ???!!!!

  6. @Anonym 28. apríla 2022, 22:21
    To sedi, preto rusky degenerati aj taketo beru z ukr len aby mali doma 😀

    @Dušan 29. apríla 2022, 8:43
    Sa vyšti doma, ci nemas na hajzel ze musis roky chodit do Kauflandu šťať?

  7. Autorom fotografii nie je Duan Š. ale Dušan Š. To za prvé.
    Za druhé – foto mali byť zverejnené vtedy, keď boli do redakcie zaslané. Teraz, po ôsmich rokoch (!), keď už sú WC zrekonštruované, je to úplne zbytočné.
    Miloš, k čomu je to dobré? Tentokrát musím súhlasiť s názormi, že si robíš z vlastných novín žumpu.

  8. pre 12,34 pán majko robí reportáže o seredi.asi to je seriál.u nás sú na dverách mreže aj teraz.každý deň cestujem do bratislavy a musím ísť na záchod vo vlaku.

  9. Brasko smutná realita je ze takéto hajzle nájdeš v každom druhom meste na Slovensku..a ver mi ze každé ti ponúknu zaujímavý príbeh:D

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img