ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Úradník z tajnej služby sa môže naučiť remeslo. Ale byť majstrom, na to treba talent.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
To jadrové vyhrážanie sa Putinovho služobníka na ministerstve zahraničných vecí mi pripomenulo scénku z prvého dielu Winnetoua. Hlavný hrdina Mayovho románu tam šiel do súboja s indiánom, ktorý sa volal Metan-Akva, Bleskový Nôž. Ten sa mu farbisto a neustále vyhrážal, tak mu Old Shatterhand na to napokon otrávene odpovedal, že by mu viac sedelo meno Avat-Ya, teda Veľká Papuľa a vyzval ho, aby konečne začal bojovať. Vo chvíli útoku sa potom ukázalo, že vyhrážajúci sa indián naňho proste nemal. Putin má údajne vo svojej kancelárii portréty Lenina a Stalina. Sám sa vidí ako tretí z nich. Nuž, obaja to boli tiež zločinci a mali na svedomí životy obrovského množstva nevinných ľudí. Ale jedno je tým jeho dvom vzorom predsa len treba uznať: majstrovstvo politického vedenia vojny ovládali. Úradník z tajnej služby sa môže naučiť remeslo. Ale byť majstrom, na to treba talent. Tak sa len vyhráža, je zatrpknutý voči celému svetu a závidí, ako Salieri Mozartovi vo Formanovom skvelom filme. A aj tak dopadne.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Za prvé sa pýtam,kto je pán Šimko?Za druhé,to ako má dať ľudstvo na jeho hodnotenie Putina,že to je len veľká huba.Mam dať na takýchto idiotov a vystaviť sa smrteľnému nebezpečnou,lebo Putin je len veľká huba.?Ľudia,čo len náznak,čo len 1percento pravdepodobnosti,a je definitívne po všetkom!!!!!!Čítal som,že Čína,chce na Salamunskych ostrovoch vojenskú základňu,ako reagovalo USA? Nevylučuje okamžitý vojenský zásah!Zdržanlivosť,ozajstný dialóg,založený na obojstranom akceptovaní požiadaviek a kompromis.Inak to proste nejde.

  2. Dlhodobo tvrdim, ze okrem rodicov, aj skoly zanedbavaju vychovu a tak mame cim dalej, tym viac sice prehnane sebavedomych, drzych az arogantnych no na druhej strane obdivuhodne hlupych jedincov schopnych bez poznania faktov o konkretnom cloveku anonymne napisat cokolvek.

    Dokonca aj priznat neznalost zakladnych pojmov, no zaroven tvrdit o konkretnej osobe ze je idiotom…

    Priatelia, spamatajme sa ! Svet ide skutocne do sraciek len preto, lebo v srackach sme my – mentalne, vseobecnym rozhladom, vedomostami a skutocne co niektorym nechyba, je to sebavedomie a arogancia.

    Anonym 27. apríla 2022, 8:27 – takze odporucam „Zdržanlivosť,ozajstný dialóg“. Lebo „Inak to proste nejde.“

    P.S.: Uz Vam pan Google povedal, kto z Vas dvoch v skutocnosti je tym idiotom? 😉

  3. Ty si ozaj,ale teraz ozaj Majko myslíš,že ty môžeš jednoducho rozhodovať,kto má aký intelekt,a že si predurčený ( neviem kým,a akú kvalifikáciu na to máš),rozhodovať o pravde ,či nepravde,a ešte k tomu ťahať rodičov a ich vychovu?,Neprecenuje sa tu niekto a to strašne? No dobre,chcem len podotknúť,že som nikoho idiotom priamo nenazval,to za prvé a za druhé,mali by ste všetci si uvedomiť,že čo je v hre.To je všetko.Ja som dal aspoň nejaké argumenty,a odpoveď? Poviem to ešte raz a zrozumiteľne.Nemam ani chuť,ani vôľu sa dostat do 3.svetovej vojny,ani k vôli Ukrajine,ani k vôli Rusku,ani kvôli USA a už vôbec nie k vôli takýmto dobrodruhom,ktorí si vôbec neuvedomujú,v akom nebezpečenstve sa ľudstvo nachádza.

  4. Anonym 27. apríla 2022, 10:16 – takze pan Google odpovedal. Aspon nieco…

    Ked si teda uz tykame (sice neposzanm dovod, ale prisposobim sa), vazne si myslis, ze Simko si neuvedomuje, co je v hre a ze hrozi svetova vojna?

    Pochval sa tymi argumentami a – coho sa vlastne tykaju? Pozeram este raz…
    Aha, zapasu SVETOVYCH MOCNOSTI.

    No dobre teda.

    Skusim inak: bol si uz niekedy na rokovani zastupitelstva vo svojej dedine / meste a pokusil si sa argumentami pred poslancami a starostom / primatorom argumentami nieco ovplyvnit? Ak ano, co a s akym uspechom.

    Dakujem za zmysluplnu odpoved.

  5. k tomu idiotovi:
    „Mam dať na takýchto idiotov a vystaviť sa smrteľnému nebezpečnou“
    a teraz k tebe. ono to vyzera, ze o tom ci si tlk nerozhodol Majko, to bolo dane uz davno pred tym ako ta spoznal.
    a to pisem nepriamo…

  6. Anonym 10:30,Ty si tlk a ty si tento a ty si toto.no dobre,a teraz ani jeden argument,ani jeden názor,takže?Ty budeš nadávať mne a ja tebe,to si hľadaj niekoho iného.A Majko,ja mám teda aj určité schopnosti,či mi to uveris,alebo nie,ale čo si tam napísal,tomu ozaj nerozumiem.Miesas tu nejaké zastupiteľstvo,a že argumenty sa týkajú mocnosti atď.a vlastne želám pekný deň.

  7. pre Miloš Majko 27. apríla 2022, 9:42
    Miloš, svet nejde do sračiek, on v nich už je až po uši. A my s ním. Vieš prečo? Lebo miesto skutočných politických osobností, rozhodujú o osude ľudí a Európy liberálny idioti, ktorí majú od osobností tak ďaleko ako Sydney od Grónska. Je to banda kktov, nezrelých, neschopných vlastných rozhodnutí a najmä nedokážu používať logické myslenie. Miesto aby počúvali vlastných občanov, radšej počúvajú senilného kkta za oceánom. V Európe chýbajú silní lídry ako boli kedysi. Lenže, smola všetkých je, že ich už nemá kto vychovať a najmä akonáhle sa objaví človek, ktorí sa nebojí pomenovať správnym menom aj háklivé veci, liberálna sebranka a darmožráči z mimovládok a médií sa okamžite púšťajú do jeho diskreditácie.

  8. pre Vlado 27. apríla 2022, 17:56
    Iné vlády podporujú v prvom rade vlastných občanov. Tu iné nepočúvame, len ako pomôcť Ukrajine a Ukrajincom.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img