ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Zamestanci KP SR zasadili spolu s prezidentkou 1400 stromov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Zamestnaci prezidentskej kancelárie zasadili v sobotu 23. apríla 2022 spolu s prezidentkou Zuzanou Čaputovou 1400 stromov pri Križovanoch nad Dudváhom. 

Ide o súčasť projektu Zelená kancelária. Podľa prezidentky by mali verejné inštitúcie prispieť k znižovaniu svojho dopadu na klímu a prezidentská kancelária sa snaží ísť príkladom. „Naším cieľom je stať sa prvou klimaticky neutrálnou inštitúciou do roku 2030 na Slovensku. Ročne máme vysadiť viac ako tisícku stromov, aby sme vykompenzovali letecké emisie, ktoré nevieme inak eliminovať.“

Prezidentka zároveň zdôraznila, že prvoradým je znižovanie emisií, ktoré spôsobujú klimatickú zmenu a pripomenula, že v rámci projektu Zelená kancelária sa realizujú rôzne opatrenia, ktoré k nemu vedú. Napríklad zmenou prevádzky budov či postupným prechodom vozového parku na hybridy a elektromobily sa len za minulý rok podarilo znížiť emisie z dopravy o polovicu.

Sadenie stromov pomohla zorganizovať obec Križovany nad Dudváhom a Lesy SR. „V tejto lokalite už na jeseň sadilo stromy miestne občianske združenie OZ Cez Kerestúr v spolupráci s pani starostkou. Veľmi ma teší, keď sa obce aktívne zapájajú do takýchto aktivít v prospech ochrany životného prostredia.“

 

zdroj: prezident.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Áno fandím jej.Je najlepšia prezidentka akú sme mali.A co opozícia vraví tak majú strach.Ze si pôjdu posedieť na par rokov.Za12 rokov určite niesu čistý…..Boja sa.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img