ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

„Odkryl sa taký prípad monštróznej korupcie v našom štáte, ktorý nemá obdoby. Toto je megastroj obrovskej korupcie. Neskutočné. Niečo neuveriteľné ako to fungovalo, a to už od roku 2006.“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
„Odkryl sa taký prípad monštróznej korupcie v našom štáte, ktorý nemá obdoby. Toto je megastroj obrovskej korupcie. Neskutočné. Niečo neuveriteľné ako to fungovalo, a to už od roku 2006.“
Slová sudcu Najvyššieho súdu, JUDr.Martina Bargela, ktoré vyriekol v júli 2020.
Korupcií prospieva, keď nie je vystavená zraku verejnosti a má dlhý monotónny priebeh, na ktorý si voliči zvyknú. Charakteristický znak obsahu zneužitia moci Ficom a Pellegrínim v sieti ich nominantov a kamarátov. S označením – „Náš človek“.
Príkladom pre dlhé obdobie, kedy „korupcia na najvyšších poschodiach politiky nejestvovala“ (Kaliňák) je skutočnosť, že až pri vražde Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, monotónnosť bola prerušená. Násilne a zbytočne boli obetovaní dvaja mladí ľudia v mene korupcie.
November 2019, za vládnutia náhradníka Fica Pellegrínim, verejnosť číta :
„Kočnerov trezor vydal najhoršiu správu o Smere a Ficovi“ !
Ján Počiatek, minister Ficovej vlády, a Dobroslav Trnka generálny prokurátor SR sa
v januári 2009 zabávali na rozhovore o závažných trestných činoch, za ktoré podľa
ich komunikácie zodpovedala koalícia Smer, SNS a HZDS.
Vtedajší minister financií za Smer a generálny prokurátor komentovali, kto a o koľko
stámiliónov slovenských korún obral tento štát.
Verejnosti prezentovaná fyzická odvaha Fica nezodpovedala odvahe mravnej, ktorá by urobila prietrž slepému a sprostému rozsahu monštruóznej korupcie.
Dvanásť rokov podvodne prezentovaná ako „sociálne cítenie“ s občanmi Slovenska padla do prachu pod väzenskou pričňou.
Aby z neho začalo vyskakovať miliardové prospechárstvo a prázdnosť reči o právnom štáte zaklincované, vtedy ešte s úst nevystrašeného Pellegríniho, „padni komu padni“.
Pán generálny prokurátor, Maroš Žilinka, by si namiesto srdiečok posielaných pytliakom na chatu, mal prečítať niekoľko zásadných textov a príbehov.
Z Machiavelliho Vladára, kapitola VIII, ako sa dostať k moci zločinom. Viď nahrávka hlasu podobného Ficovi o hlave čo zohnala peniaze vlastnou hlavou. Príbeh o desiatkach miliónoch, o prideľovaní miest v moci sponzorovi i jeho záhadnej smrti.
Smrť na začiatku vládnutia, dvojnásobná smrť na jej konci.
Mal by si pozorne prečítať príbeh bývalého generálneho prokurátora, Dobroslava Trnku, ktorý nestál na strane ochrany verejných záujmov, ale začlenil sa po „velenie“ Mariána Kočnera.
No a nakoniec si osviežiť skriptá z ústavného práva :
O princípoch právneho štátu.
Ten vyžaduje, aby súd mal takú právomoc, že ako jediný môže pojednávať a rozhodovať o všetkých právnych, ako aj skutkových okolnostiach prípadu.
„Odkryl sa taký prípad monštróznej korupcie v našom štáte, ktorý nemá obdoby.
Povedal sudca Najvyššieho súdu, aby ju presne ohraničil časom a zodpovednosťou Fica, od roku 2006 do roku vraždy novinára a snúbenice 2018, a časom a zodpovednosťou Pellegríniho, od roku 2006 do roku 2020.
Ušľachtilosť je alibi používané v čase, kedy je nebezpečné skutočné motívy nazývať pravým menom aj s poznaním, že sa Slovensko stane smetiskom.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Nech skonci v base a moralne odsudeny kazdy, kto kradol, tuneloval ci zneuzival verejnu funkciu v minulosti, sucasnosti aj v buducnosti vo svoj prospech, alebo v prospech niekoho ineho, resp. nekonal vo verejnom zaujme.

  2. Kradne sa, aj keď to vyzerá, že nie toľko a nie tak okato. A tiež je síce rozdiel, ak sa krajina zadlžuje kvôli kradnutiu alebo kvôli nekompetentnosti vlády, ale konečný efekt je rovnaký v podobe väčšej sekery v štátnom rozpočte.

  3. A čo Gorila?,taktne zamlcana? Kto stojí dnes pred súdom za daňový podvod? Ktoreho boli daňové podvody premlčané?Kto už tri roky nakupuje a dáva zákazky bez verejného obstarávania?Tieto všeobecné frázy,aké sú v článku? Veď nech dá niečo konkrétneho.Ved Kaliňák a Fico sú teraz za čo obvinení? Viete,ľuďom ešte zostala akya taka zmysel pre spravedlnost.No dobre nejakým spôsobom sa zbavíte opozície,alternatívnych médií,vojna sa tiež niekedy skončí,a čo potom?

  4. Treba to prešetriť dokázať vynu zhabať nakradnute majetky a dať likvidačný pokutu ponaučenie pre ďalších politických zlodejov Lebo to budú robiť stále a ob ľuďom smiať sa do očí

  5. Rád by som sa dožil v rámci volebného cyklu, aby som už aspoň raz mohol voliť dobro, nie ako vždy doteraz iba menšie zlo!!! Ani raz nám na Slovensku neponúkli kandidátov, takéhoto kalibru, nakoľko tento politický parlamentarizmus je nefunkčný, nedemokratický a protiobčiansky závadný systém, vyhovujúci tradične obohacovaniu sa politických elít, na úkor štátnej kasy slovenských daňových poplatníkov!!!! Ak si k tomuto dovolíme priložiť arogantnosť terajšej liberálnej svorky, naslúchajúcej zapredanosti charakteru cudzej moci=čistej katastrofe zneužívania verejnej moci a porobe ľudu tejto osprostenej lokality, zvanej Slovensko!!!!

  6. Keby bol tento systém funkčný a vyhovujúci, tak by vlastne nebol. Preto je schválený v tejto podobe, pretože aj tak sú volení tí, ktorých chce naša oligarchia. Volič je hovno (to som si nevymyslel ja) a čo sa v zákulisí dohodne, tak to aj je. Iba občania si myslia, že to je demokratické. Trt.

  7. „Ráno som stretol suseda, inak správny chlap a východniar, a hovorí mi: A ja sebe myšľel, že zavrú Fica i Kaliňáka za to, že nakradli miľióny a že še to vraci štátu. A oni ich zavrú za to, že sledovali Kisku i Matoviča, či nekradnú. A štátu še nevraci nič. Ta ja še na to možem vy…,“

  8. Tak že Matovič patrí do basy. Okradol štát o dane že vraj to je premlčané, terazky je minister. To isté Lipšic je právoplatné odsúdený a pracuje ako prokurátor. Pan Majko ako to teda je stou spravodlivosťou?

  9. Anonym 15: 58,Áno TO
    JE FAKT!!!!!Podmienečný trest,za nedbanlivosť a zabitie človeka na prechode.Kazdeho iného človeka by s takým trestom nezobrali ani za vrátnika.

  10. Ak sa vyslovilo, že sa odsúdený v skúšobnej dobe osvedčil, alebo ak sa má za to, že sa osvedčil, hľadí sa na neho, ako keby nebol odsúdený.

  11. Nie si jediny, ktory nechape zmysel podmienecneho odkladu trestu. A ani to, ze zakon na neho hladi ako na netrestaneho. Takze kludne moze robit vratnika.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img