ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Tak ako, potopili krížnik MOSKVA neschopní Ukrajinci, alebo neschopná osádka lode?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Až po niekoľkých dňoch zverejnila Ruská federácia svoju verziu obetí potopenia krížnika  MOSKVA, ktorý bol vlajkovou loďou Čiernomorskej flotily. Uvádzajú jednu obeť a 27 nezvestných.

Je potrebné povedať, že práve RF zahmlievala od prvých dní a najskôr velenie armády tvrdilo že krížnik sa nepotopil a predtým dokonca že bol bezpečne odvlečený do prístavu.

Práve tieto formy dezinformácií a vlastne klamstvo za klamstvom vypúšťané do sveta Rusmi spôsobuje, že im už nik neverí.

Ešte počas Sovietskeho zväzu sme sa aj v súvislosti s kozmickým programom dozvedeli informácie až s výrazným spozdením. Aj to len tie pozitívne. Sovieti totiž nikdy neprezradili, kedy a aká raketa štartuje do vesmíru, akú misiu ide vykonávať a čo je jej cieľom, ale informácie (aj tie stručné) boli známe až po úspešnom návrate kozmonautov z misie späť.

Dodnes sú šírené dezinformácie aj o skutočnom tragickom konci prvého kozmonauta sveta Jurija Gagarina.

Budú z fotografií Rusi vymazávať generálov, politikov či celé udalosti aj dnes?

Aj vás desí takéto vyjadrovanie sfanatizovaného dedka v Ruskej televízii?

Potopenie Ruského krížnika MOSKVA zaujalo celý svet. Každý túto udalosť vidí rozdielnym pohľadom.

A na záver ešte výstižná tvár už na pohľad intelektuála a mysliteľa v uniforme Ruskej armády…

Zdroj: FB, internet

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ako môžme vedieť čo produkuje za správy Rusko keďže všetky prístupy ste zablokovali aby sme čerpali len jednostranne správy od tých “správnych” médií 🤔

  2. Nasi politici nas maju za debilov. A uz aj Česi sa na nas smeju.
    TOTO VÁM VAŠE PROLHANÁ VLÁDA NEŘEKNE!

    Minulý týden byl v zastoupení vlády SR váš ministr Naď na US základně v Německu, kde se dohadoval s amíky o „nákup“ Patriota – jedna baterie, která bude ve vlastnictví Slovenské republiky.
    Že jste to nikde nečetli? 😀 Nevadí.
    Jenomže to není všechno!

    Nyní se Slováci – podržte !!!

    Slovenská republika přes USA, ne na přímo, ale přes USA, nakoupí jeden patriot od Nizozemska za pouhých 1.3 mld. €. !!!
    Chápete to, za 1.3 mld. €. !!! A prodat ho nebo darovat bude moct jnom se souhlasem USA!!! Úplně stejné podmínky jako při nákupu Ruských S-300. Ale hold „emérika“ to je jiný level. 😀
    Jedno je ale jisté. A to, že od Ruska už v budoucnu nedostane Slovensko ani náboj. I kdyby se zase vrátili – staré zlaté časy. 😀

    Konstatovat se dá jenom jedno. A to, že za 2-x 1,3 milirady Eur jste mohli dokoupit ještě 4ks S-300 a mít pokryté území Slovenska na 200%. A to i s baterií S-300 co vláda SR darovala na Ukrajinu k – likvidaci.
    Slovensko by tak mělo jako jedna z mála zemí EU nadstandardně ochráněné celé území. To se ale už nikdy nestane.

    A co dál?
    Váš ministr Naď a vláda SR , blábolí historky, že Nizozemsko vám v rámci NATO poskytne Patriota – zdarma.
    Ne neposkytne!!!
    Přijedou k vám holandští vojáci na 6 měsíců, zacvičit slovenské vojáky a pak odtáhnou – do prdele!!! A vláda SR Holandsku a USA zaplatí za tu „krásu“ 2-x tolik jako by dali za jednu S-300. Ta totiž stojí 600 mil. Eur. 😀
    Hezky s vámi Američané a Nizozemci i s Naďem a celou židokratickou vládou SR – vyjebali. Jen co je pravda.
    😀 😀 😀

    V diskusním pořadu ten váš mafiánský kuriér, co se hraje na předsedu Národní rady – Boris Kollár, co líbal papežovy ruce, ale co má 12 žen a s každou jedno dítě – tak tento mega-ocas prohlásil, že na Slovensku budou ne jedna, ale až dvě baterie „z Holandska“ i s vojáky. Ale že po určité době Slovensko na splátky koupí obě od USA.
    To znamená že zaplatíte i tu druhou baterii!
    Kšeft za dalších 1.3 mld. €. 😀

    Čili Kollár už o vládním podvodu, kšeftě, je jedno jako to nazvete -dávno před diskusním pořadem – věděl!
    Zjevně aby se tento skandál neprovalil, tak tyto finanční podvody nákupu dvou baterií patriotu za bezmála 3 miliardy Eur – překrývají kauzou stíhaní politika Fica, Kaliňáka a Kotlebu. A co média? Co na to žurnalisti? Ti jim v tom samozřejmně jako vérné presstitutky vehementne – pomáhají.
    Veřejnost je jako na kouzelnické šou. Dívají se co dělá pravá ruka kouzelníka, ale nevidí co dělá asistent a co se děje v zákulisí.

    Tak že. Slovenská kasa je prí prázdná, plyn má jít nahoru o 100% a elektŕina o 40%, inflace dosáhla 11,8 % za měsíc, pohonné látky stojí skoro 2 éćka, potraviny jdou o 5% na horu každý měsíc!!! Lidi mají strach ale generální štrajk nebude, protože celá opozice bude za katrem. Tomu se říká, že je ta prazvláštní doba, když hospodář udělal „kozla zahradníkem“ 😀 😀 😀
    A prolhaná vláda SR , proamerický kolaborant Naď, Kollár, Matovič a samozřejmně Sorošova svazačka, asistentka US ambasády a loutková prezidentka v jednom, co podepíše a udělá všechno, co jí US ambasadorka a prává prezidentka kolonie jménem Slovensko – nařídí. Tito experti na podvody a finanční machinace utrácejí v zbankrotované zemi jménem Slovensko – miliardové půjčky z EU ne na obnovu, ale na zbrojení! Zkrátka poslední prachy co Slovensko ještě má – nacpali do kapsy americkým zbrojním korporacím. Ať se mají dobře. 😀 😀 😀

    To je fakt komedie. 😀

    A lidé co mají ještě „vymyté hlavy“ z falešné pandemie, se těší, jak to vládě SR a všem těm podvodníkům v parlamentu „ukážou u volebních uren“ v roce 2024.
    😀 😀 😀 😀

    Jen aby bylo komu. 😀 A nebo vám ty volby na Slovensku nakonec – zruší! 😀 😀 😀

    A co tak na závěr – třešnička na dortu?

    Tady je. K tomu všemu ministerstvo vnitra SR jde „na přímo“ bez výběrového řízení nakupovat vrtulníky od USA za další stovky milionů Eur. Ať to vezme ďas, než to všechno na Slovensku – prdne. 😀
    A celý národ? Na lidech jim pramálo záleží.

  3. A na záver ešte výstižná tvár už na pohľad intelektuála a mysliteľa v ruskej uniformy.Presne toto si môžeme myslieť keď je na titulke Majko s fotoaparátom bez americkej uniformy.Na urážanie ľudí ktorých ani nepozná je majster.Pravý liberálny a kaviarenské povaľac.

  4. Tak ako? Vylezú hrdinskí náckovia z Azova spod Azovstalu? Alebo sa budú naďalej schovávať za civilmi? Aby potom mohol Zelensky pokračovať v hereckej role, chodiť vyplakávať po konferenciách a pýtať nové a nové sankcie pre Rusov. A pindať na každého kto neskáče ako tento pajác píska. Je srandovné, že každého vyzýva aby sa odpojil od ruského plynu a ropy a sami ho odoberajú. Nech ide príkladom a strihnú sa prví. Si myslí, že im dá niekto niečo zadarmo?

  5. Zlatý komousi ktorí sa starali o ľudí a nie osobne kšefty kebyže idú do vlády tak ich volím len preto aby timto plagiatorom čo majú zaplatené tytuli klepli po prstoch

  6. Keby mal titul, nenapíše tytul. Aj keď pri absolventoch University of Scalica alebo University Sankt Elizabeth je aj to možné.

  7. Ale ked jeho zyvot naucil . A vobec naco by mu bol titul. Ani rodicia nemali a aha kam to dotiahli. Kazdy vecer mozu sediet v papuci.

  8. Teraz trošku z iného súdu,pozrite si Google maps,
    V ČÍNE hlavne východná časť, ekonomický najvyspelejšia, v karanténe je asi 350 miliónov ľudí, podniky,prístavy, továrne atď.nefungujú a na fotografiách je vidieť tankery,kontajnery,veľkoobchodné ĺode,ekonómovia predpokladajú veľké ekonomické straty v globálnej ekonomike..

  9. Miloško zobuď sa, nezavádzaj nás a prosím ťa začni písať pravdu: Mariupol je už 3 dni oslobodený od fašistov, ľudia vychádzajú z pivníc, neveria tomu tichu, ktoré tam je …. Začínajú fungovať školy, benzinky, obchody, pekárne ….. Akurát pod firmou Azovstal v bunkroch sú zalezený fašisti so zahraničnými zločincami ako rukojemníkov majú ženy s detmi, ktoré nechcú pustiť na slobodu. Putin dal rozkaz neútočiť a čakať, veď potkany povyliezajú od hladu a vší, alebo sa smi vystrieľajú. Uvidíme čo urobia s detmi a ženami ….

  10. Fašisti, ktorí sú zalezený v tuneloch pod Azovstalom: Z dier vylezú tí, ktorí na území Ukrajiny v zásade byť nemali. Tí, ktorých účasť na prebiehajúcich procesoch v tejto krajine je taká tajná, že ani ich príbuzní nevedia, kde sa nachádzajú. Tí, ktorých úžasné príbehy, ktoré určite budú rozprávať, snažiac sa zachrániť ich bezcenné životy, spochybnia ďalšiu politickú budúcnosť množstva vplyvných západných „manažérov“. A stane sa to. Určite sa to stane. Musíte len chvíľu počkať a uvedomiť si, že to stojí za to.

  11. Lacko: vymažeš ma? 24. apríla 2022, 10:43 – nie, toto nie. Napisem o Tebe clanok. Tolko cynizmu, primitivizmu a prisposobenia si reality k svojej „Oteverenej mysli“ sa len tak nevidi…

  12. Podľa môjho názoru: protiraketový systém S300 bol jediný, ktorý chránil Slovensko aj preto, lebo ho obshluhovali slovenskí vojaci. Teraz Slovensko „akože chránia“ Patrioti , ktoré obshluhujú zahraniční vojaci, ich úlohou je chrániť západné krajiny, nie Slovensko ….

  13. Tlačová služba Pentagonu oznámila,že od 24.februara USA,poskytla Ukrajine vojenskú pomoc v hodnote 3,4miliardy dolárov..1,4 tisíc Stinger, 5,5,5 tisíc Javelin, 14 tisíc rôznych iných proti tankových systémov, 90 155 mm húfníc, 183 tisíc granátov,200 obrnených transportér,121 Phoenix Ghost,7 tisíc ručných palných zbraní,50 miliónov munície,raketové systémy s laserovou navigáciou,drony Puma,radarov stanice a iné

  14. p.majko,takze lacko je primitivny cinicky,prisposobuje si realitu,potom mi vychdza z toho,ze vlastne putin prisiel strielat len nevinnych civilistov,ale to nejako nesedi,ci podla vas ano?
    alebo sa putin rano rozhodol,ze si privlastni ukrajinu?tiez to nejako nesedi,okolo seba ma omnoho mensie staty ktore by nemal problem cele, do tyzdna obsadit.
    myslim si,ze ukrajina bola vazna hrozba pre rusko,inak by putin takyto sialeny krok nikdy neurobil.nie som rusofil,ani amerikanofil.

  15. Jedina hrozba pre rusko snáď bola iba tá, že ruská oligarchia príde o svoje korupčné príjmi a ľahké korupčné zisky. Jediné ekonomické straty oligarchie nič iné. Keď začala vojna v roku 2014 ukrajina nemali takmer ani armádu. Ukrajinská ropa, plyn a nerastné suroviny na donbase a v luhansku, úrodná pôda, nič viac. Preto zabíja deti raketami na sídliskách. Ukrajina je samostatný a zvrchovaný štát, ktorý bol silovo napadnutí diktatátorom susednej krajiny, nasleduje Moldava. Už len teoria o denacifikácií susednej krajiny je peklo, na ktoré civilizovaný svet musí reagovať všetkými prostriedkami ktoré má.

  16. Z ostatnych 220 rokov patrilo uzemie Krymu a Donbasu pod spravu Kyjeva len poslednych 30 rokov. Inak to 190 rokov bolo Rusko. Vybudovali to tam Rusi, ziju tam Rusi v milionoch, hovori sa tam po rusky, ludia pozeraju rusku televiziu. Je logicke, ze tamojsie obyvatelstvo ma vazby skor na Moskvu nez na Kyjev a ze ziadaju svoje pravo na narodne sebaurcenie.

    Ich volu po prislusnosti k Rusku vyjadrenu referendom z 11. maja 2014 Kyjev neuznal a namiesto racionalnych rokovani sa rozhodol pre vojenske potlacenie ich vole. Kam to tu krajinu priviedlo take to spravanie v zmysle Ukrajina ponad vsetko, vidime v sucasnosti.

    Byvala Ukrajina bola statnym utvarom s bezpecnostou garantovanou Ruskom, Velkou Britaniou a USA za predpokladu, ze to bude krajina nejadrova a neutralna. Tak to stoji v Budapestianskom memorande. Ukrajinci zmenou ustavy v roku 2019 charakter svojho statu zmenili. Museli ratat s reakciou svojho silnejsieho suseda. A aj s tym, ze ani Britania ani USA za nich svoju krv prelievat nebudu. Rusko je prilis silne. Vie vratit uder. Ukrajina je teraz v bezvychodiskovej situacii. Od Zelenskeho clovek pocuje len same nareky, sny, moralizovanie a aj lzi casto. Jeho ostatne vystupenie v kyjevskom metre bolo bolestivou ukazkou neschopnosti robit cokolvek ine nez plakat a zobrat o sucit. Rozumny plan na obmedzenie utrpenia ukrajinskeho ludu som od neho este nepocul. Len samy plac. Ukrajina mozno bude mat menej problemov sama so sebou, ked sa jej hranice zrealnia a zaktualizuju.

    Hra na sucit Zapadu velmi rychlo omrzi, ako to uz zaciname vidiet. A ked mensia 15 milionova Ukrajina, za dva roky seriozne vyhladovana a znicena a bez pristupu k moru prestane byt geograficky a hospodarsky zaujimava, tak ostane skor ten postoj, ze kto sa sprava ako debil, musi ocakavat debilne nasledky. A zaplatit za tie zbrane, samozrejme. Za kazdy naboj im nepriamo pride faktura… Ziadny uzitok pre ukrajinsky lud v tejto vojne nevidim. No war but class war!!!

  17. Anonym 24. apríla 2022, 18:31 – skusme postupne:

    – kto je na vine, ze je kriznik pod vodou?
    – kto sposobil, ze je Ukrajina rozbita?
    – Ruska federacia nakupuje zbrane v USA?
    – ake zbrane ziada (lietadla, tanky, obranne protivzdusne systemy a pod.) Ukrajina – chce zapadne, alebo vyrobene v ZSSR, aby to vedeli Ukrajinci okamzite obsluhovat?

    No a zakladna otazka: kto je agresor a kto je napadnuty?

    Skuste prosim zodpovedat tieto otazky TU v diskusii, aby to vsetci mali moznost vidiet.
    Dakujem.

  18. pre Anonym 24. apríla 2022, 18:15

    Napísal si to jasne a zrozumiteľne. Ale aj tak sa čudujem keď niekto položí otázky typu kto je agresor, kto koho napadol a podobne. V tvojom príspevku sú odpovede na tieto otázky a stačí si ich dať do súvislostí. Netvrdím, že s Ruskom súhlasím, je jasné, že agresor je Rusko, že napadol Ukrajinu, ale prečo sa tak stalo si jasne napísal. Nič totiž nie je čiernobiele.

  19. 18:15 tak skúsme: koľko rokov z ostatných 500 patrí juh Slovenska Slovensku. Žijú tam Maďari, hovorí sa tam po maďarsky, pozerajú maďarskú televíziu. A teraz akože čo by malo nastať podľa tvojej zvrátenej teórie? A taký jednoduchý Lacko ti ešte aj prikyvuje.

  20. Ohladom toho Madarska to v takej tej jednoduchej hodnotovej rovine sedi, ze by sa to dalo porovnat, ale v realite to je ina situacia. Madarsko nie je 5x silnejsie vojensky nez Slovensko a nema jadrove zbrane. Samostatne nas vojensky nedokazu porazit.

    To neznamena, ze nasa bezpecnostna politika to moze ignorovat. V minulosti tuto hrozbu pokryval mechanizmus Malej dohody. Musime mat na pamati, ze od vzniku slobodneho Ceskoslovenska a v jeho ramci aj Slovenska od roku 1918 vstupila noha madarskeho vojaka na slovensku zem nepozvana uz trikrat. A ak to medzinarodna situacia umozni, tak to urobia zasa. Musime byt na taku eventualitu pripraveni a aj z tohto hladiska je trestuhodne oslabovanie ozbrojenych sil SR o system protivzdusnej obrany, tazke delostrelectvo a tanky. Za to sa mozno bude pykat za tri roky. A opravnene.

  21. Opatrnosti nikdy nie je dosť, ale predsa len akí sprostí by museli byť predstavitelia Maďarska (krajina NATO), aby napadli krajinu NATO? Dosť nereálne.

  22. Cudujem sa vobec reagujete na toho s madarskou kartou. Nevie si uvedomiť ze sk neporusilo Postupimsku dohodu ako Ukrajina pod Zelenskym Budapestiansku dohodu a ktomu Sk nehlasalo a nerobilo kroky k vlastneniu jadrových zbraní co by bola hrozba nie len pre Rusko ale aj celu Európu.

  23. treba uviest na pravu mieru to že Budapeštiansku dohodu porušilo práve Rusko a to anexiou Krymu (ešte pred tým referendom, ktoré za účasti ruskej armády ani nemohlo dopadnúť inak)…..V memorande sa signatári zaviazali okrem iného rešpektovať ukrajinskú nezávislosť a suverenitu v medziach vtedy platných štátnych hraníc….

  24. Vraždenie v Iraku bol koho záujem predsa usákov. Špinavé hry USA na Ukrajine dávno pred majdanom. Približovanie sa paktu NATO na ruskú hranicu ma výsledok. Vedenie ukrajinského národa vedelo či nevedelo čo môže nastať. Hra o ukrajinu začala dávno pred majdanom.

  25. Presne tak, len tieto dementne hlavy si to stale nevedia uvedomit ze nebyť Ruska a Tisa ktory zvolil mensie zlo a pud sebazáchovy naroda sk ako takeho, tak by ich predkovia skapali v rôznych koncentracnych a pracovnych taboroch a defakto by teraz nežili. Lenze ratafak a dalsi vcetne blogera tejto stranky si nevedia uvedomiť ze stacilo malo a narod sk by nezil a neexistoval vcetne ich tupcov

  26. To, ze Slovensko aj Madarsko su spolu v NATO, to neznamena automaticky, ze medzi nami nemoze dojst opat k vojenskemu konfliktu. Prikladom moze byt desatrocia trvajuci konflikt medzi Tureckom a Greckom ohladom kontroly Egejskeho mora. Clenstvo v NATO nie je riesenim na vsetko.

    Dnes ani za tyzden k eskalacii na nasej juznej hranici nedojde. Ale co tak za 5 rokov, ked sa medzinarodna situacia zmeni a Madarsko si pre taky krok ziska podporu hegemona, ktory to tu bude za 5 rokov kontrolovat? Nemoze k tomu dojst?

    Vztahy medzi Slovenskom a Madarskom budu vzdy citlive. To, co je pre nas zaciatkom nasej statnosti, tym myslim zmluvu z Trianonu, to je pre Madarsko ich narodnou tragediou. Koncom sna o velkom Madarsku. Na tom sa nezhodneme nikdy.

    Najlepsou cestou k zaisteniu dobrych susedskych vztahov a kludu pre obycajnych ludi na oboch stranach hranice je vzajomna ucta a respekt. Konkretnejsie moznost vzdelavat sa vo svojom rodnom jazyku, moznost rozvijat svoju kulturu, mat vsetky obcianske a politicke prava ako prislusnici statotvorneho naroda. Slusny rozumny postoj v ramci hodnot Europskej unie. Ziadny hlupy nacionalizmus.

    Aj preto si myslim, ze podpora ukrajinskeho nacionalizmu je krokom proti samotnym zakladom slobodnej a demokratickej slovenskej statnosti. Ohrozuje to pokojny zivot nas vsetkych.

  27. „…podpora ukrajinskeho nacionalizmu je krokom proti samotnym zakladom slobodnej a demokratickej slovenskej statnosti.“
    Základy slovenskej štátnosti ohrozujú práve tvoje drísty o ukrajinskom nacionalizme. Materinský jazyk prezidenta Zelenského je ruština, rovnako ako zhruba polovice obyvateľov Ukrajiny. Pozerám dlhé roky ukrajinskú (aj ruskú) televíziu, každý tam rozpráva ako mu jazyk narástol – vo svojej materštine.- rusky alebo ukrajinsky. Je to podobné ako v bývalom ČSFR, aj jazyky sú zhruba rovnako podobné. Nevzdelaní trubirohovia ako si ty sú ohrozením štátnosti každého štátu, kde takéto trúby žijú.

  28. Anonym 22:49,no nie je to tak s tým jazykom,ako tvrdíš.Zakony z roku 2019,a zákon z tohoto roku o ruskom jazyku hovoria niečo úplne iného.

  29. Anonym 25. apríla 2022, 10:52 – pri tom Tvojom z casti zvratenom mysleni si akosi len tak trosku, akoby nahodou (??) zabudol na ZIDOV ktori boli poslani do koncentrakov a na ARIZATOROV ktori ziskali majetok aj po nich.

    Ale to je pravdepodobne to obetovanie niecoho, alebo dokonca niekoho cudzieho, aby u nas bolo celkom fajn…

  30. Bloger nezabudol som, len v jasnom a strucnom prispevku som sk narod nedelil na zidov a nezidov. Lebo do taborov brali kazdeho kto nespolupracoval s nacizmom. Je pravda ze v prvom rade brali zidov ale to bola taktika nacistickeho systemu ktoru tu nechcem rozvadzat. No a pokial ide o arizatorov a ich potomkov tak navrhni vlade aby to riesili. Svet sa v rit nieze obracia ale uz sa davno obratil a tak ako v eu parlamente sedia potomkovia nacistov tak aj na sk su vo funkciach potomkovia arizatorov. A je na obyvateloch ci ich tam chcu alebo nie. Ja nie, ale ked ludia ano a davaju im hlas tak bohuzial. Aj to je ta riť o ktorej som pisal.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img