ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Vychádza unikátna kniha policajných fotografov pod názvom „Vojna na Ukrajine – Príbehy z hranice“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezídium PZ SR |MM|  Naši fotografi Mário Bóna a David Púchovský pripravili knihu „Vojna na Ukrajine – Príbehy z hranice“, ktorá mapuje prvý mesiac vojny na slovenských hraničných priechodoch.

S ich fotografiami ste sa mohli stretnúť aj na našich sociálnych sieťach, niektoré sa dostali do celosvetovo známych médií. Viac ako 160 fotografií dopĺňa textová časť a najsilnejšie príbehy tých, ktorí museli opustiť svoje domovy.

Autori, vydavateľstvo, korektorky, grafické štúdio, tlačiari, distribútori a predajné siete pripravili túto knihu bez nároku na honorár. Cena knihy je 20,22 eur. Po odpočítaní DPH a nákladov na papier predstavuje zisk za jednu knihu 14,50 eur. Celý zisk bude venovaný projektu Kto pomôže Ukrajine. Pri vytlačených 3000 výtlačkoch zisk predstavuje 43 500 eur.

KNIHA VYCHÁDZA O PÁR DNÍ, PREDPREDAJ JE SPUSTENÝ

https://www.martinus.sk/?uItem=1535995
https://www.pantarhei.sk/354346-vojna-na-ukrajine-pribehy-z-hranic-mario-bona-david-puchovsky?fbclid=IwAR1FJ5NQgnroWMMYEGzvpQIwrtu9zbaOYpbe3aIMVLHyJhc532FiI8gC4CU

ANOTÁCIA
Vojna nebola nikdy tak blízko samostatnej Slovenskej republiky. Útok Ruskej federácie na Ukrajinu vyhnal z domovov milióny ľudí. Novorodeniatka, batoľatá, deti, tínedžerov, ženy, mužov, seniorov, ale aj zvieratá… Tých všetkých zasiahol bezprecedentný útok z 24. februára 2022. Autori knihy strávili na hraničných priechodoch s Ukrajinou prvé hodiny, ale aj ďalšie týždne, aby prostredníctvom viac ako 160 fotografií priblížili osudy tých, ktorí jedným rozhodnutím prišli o všetko. Smútok, tragédia, zúfalstvo, ale aj nádej, solidarita a podaná ruka. Také sú príbehy z hranice.

Všetci, ktorí sa na vzniku a predaji tejto knihy podieľali, pracovali bez nároku na honorár. Celý výťažok z predaja tak priamo poputuje na konto iniciatívy #KtoPomôžeUkrajine na podporu Ukrajiny.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. vojna je a zeleny velitel si veselo snupe koksik,dufam,ze to bude v tej mega unikatnej knihe zapracovane.aj tie luxusne mercedesy,lexusy,bavoraky tam treba vyfotit,zlatom ovesanych majitelov ako z usmevom prchaju za kludnym zapadnym zivotom,ved dolary potrebuju pokoj a dobru uschovu,naco by smejdi branili vlast.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img