ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

„Už dva roky tu mafoši zo Smeru a Hlasu robia nemožné, len aby zvrátili chod dejín a spravodlivosti sa vyhli.“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Fico s Kaliňákom podľa svedectiev mnohých členov ich mafie hrubým spôsobom zneužívali policajný zbor na kriminalizáciu svojich politických protivníkov … dnes je doba iná.
Poctiví vyšetrovatelia majú úplne rozviazané ruky … a my sa o ich obvinení dozvedáme z médií, presne tak, ako to v demokratickom štáte má byť. Už dva roky tu mafoši zo Smeru a Hlasu robia nemožné, len aby zvrátili chod dejín a spravodlivosti sa vyhli. Ľuďom síce hlavy pobláznili, ale statoční vyšetrovatelia, prokurátori a sudcovia si idú svoje bez ohľadu na dennodenné blúznenie skorumpovaných mafošov.
A ja im, držím palce … lebo len neuplatný vyšetrovateľ, prokurátor a sudca dokážu prinavrátiť dôveru ľudí v právny štát.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Súčasnú koalíciu drží pokope 7,5 miliardy eur z fondu obnovy. To len bude rabovačka!!! Tie zatýkania a obvinenia sú len divadielko pre voliča, aby akože ukázali, že oni robia niečo proti korupcii. Sú to zlodeji ako tí pred nimi.

  2. To boli časy, keď zúrivý reportér Miloš Kalimu ručičky nožičky boškával, lebo dostával štátne peniažky na svoj projekt Rescue online…

  3. Status od Matoviča, to je snáď vtip, či? Nebyť premlčania istých skutkov tak úraduje niekde inde, ale min. financií by to iste nebolo 😀 No ale sme na Slovensku kde je možné, úplne všetko.

  4. To boli časy… 20. apríla 2022, 21:11 – OMYL !!

    – Dotacia nebola za Kalinaka, ale pred nim.
    – Nebolo to na moj projekt ale na projekt pre deti, ktory som najskor financoval UPLNE SAM a nasledne projekt pre svoju KVALITU ziskal 2X podporu Uradu vlady SR, teda nie MV SR. Moja ucast vo financovani projektu bola oficialne 20% a realne 70%. Nasledne 100%.
    – Nejednalo sa o projekt na Rescue online, ale na Bezpecne mesto a je to projekt pre deti a ich bezpecnost, nie moju.
    – projekt sa mi nastastie podarilo ochranit pred parazitom, ktoremu podlahli ine projekty – podrobnejsie o nich budeme pisat a hovorit neskor
    – a na zaver – NIKDY SOM NIKOHO ani len neprosil. Ja robim veci kvalitne a davam MOZNOST podporit ich. Zasadne az vtedy, kedy maju preukazatelne vysledky a vsetko riesim transparentne. Napriek tomu, ze nie som verejne cinna osoba a nepodlieham tak zvysenej kontrole verejnosti.

    Fica, Kalinaka a ostatnych SMER-akov, ako aj kazdeho, u koho je na to dovod systematicky VEREJNE a pod svojim menom kritizujem.

  5. Ha.kazdy ma svoje páky a financie.Ani jeden není čistý.Urcite majú niečo za sebou a nie sú čistý.Frfko a spol…Za tie roky.

  6. Rad by som veril, ze Kali, Fiko, Vazny a ini hajzli pojdu do basy. Ale obavam sa, po teatralnom zatknuti Slava Hascaka z Gorily a naslednom prepusteni, ze to bude zasa len divadlo. Ucitel ojebavacov Velky Mufti bol pred 20 r. zatknuty v Elektre, dvere mu vyvalili a nic sa mu nestalo. Dochodcom v regione vraj skodi dodnes, obera ich o pozemk..z tohto vyplyva, ze ak si raz na vyslni slovenskej politiky, tak ostatni ti casom mozu akurat fukat praskovy cukor do riti a tebe sa nic nestane. A ujebane miliony ti zostanu. Alebo tvojim pribuznym, ak si to hodis sam.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img