ISSN 1337-8481

utorok, 23. apríla, 2024

V bratislavskom hniezde záchrany našli bábätko bez známok života – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

V Národnom ústave detských chorôb v Bratislave na Kramároch našli dnes dopoludnia v hniezde záchrany mŕtve dieťatko – chlapčeka. Dieťatko tu malo byť do inkubátora položené pred niekoľkými dňami. Nakoľko nefungovala signalizácia chlapčeka si nevšimli a našli ho až dnes.

NÚDCH kontaktoval ihneď políciu a prípad riešia v súčinnosti s políciou. Funkčnosť hniezda záchrany má byť pravidelne kontrolovaný a dôvod prečo signalizácia nefungovala bude predmetom vyšetrovania.

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ – 20.04.2022 – tlačová správa Polície SR

TRAGÉDIA V HNIEZDE ZÁCHRANY: POLÍCIA KONÁ OD PRVÉHO MOMENTU

V súvislosti s medializovaným prípadom nálezu tela novorodenca bez známok života, ktoré bolo v priebehu včerajšieho dňa nájdené v inkubátore Hniezda záchrany, v budove nemocnice na Limbovej ulici bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

Prípadom sa od začiatku intenzívne zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ Bratislava III, ktorí vo veci vykonávajú všetky potrebné procesné úkony, ktorých cieľom je náležité objasnenie tejto udalosti.

S prihliadnutím na citlivosť prípadu, však akékoľvek bližšie informácie v tomto štádiu konania nie je možné poskytnúť.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Toto je neskutocne krute.Maly za toto nemohol ale neprezil.Spoliehat sa len na signalizaciu.Predstavte si ako tam a co musel zazit maly krpec.Hnus a svinstvo.

  2. Hnus a nespravodlivost.MAlinky tam lezal a mozno plakal.Nik absolutne nik sa on nepostaral.Predstavte si kazdy svoje dieta alebo vnuca ze by tam tak bolo a cakalo.A nik.
    Len zaspalo a bolo po jeho mozno krasnom zivote.
    Hlavne ze vsetci si uzivali velku noc.A co sa stane ked sa ozve matka a bude ho zrazu chciet,Strasne nieco co sa deje z ludma a nami vsetkyma.

  3. sama si predstav svoje dieta…..
    a prestan tu tliapat. Co ked ho matka bude chciet….. tak ju treba nakopat do brucha, aby uz nikdy nemohla deti mat. Ved ona ho tam zavrela.

  4. obcan, normálny človek si tam svoje dieťa alebo vnúča predstaviť nevie, lebo by ho tam nedal. Chudáčik malý mal dvojitú tragédiu, najprv ho odvrhla mater a potom ešte toto

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img