ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Zamyslenie na dnešný deň: PLUK AZOV

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
PLUK AZOV
a ďalší obrancovia Mariupolu majú byť zničení, teda zastrelení alebo roztrhaní explóziami. Pýtam sa, majú byť obetovaní ruskej agresii a vydieraniu Kremľa, že inak ten použije taktickú jadrovú hlavicu? A potom čím zasa Rusi budú vydierať, napr. nás alebo Čechov? Že vystrelila raketu Satan na Košice alebo Prahu? A čo bude ďalšia Putinova vydieračka? To je dosť hlboký morálny problém.
Ako keď Kajfáš povedal, že nech radšej jeden zomrie, ako by mal zahynúť celý národ. Alebo keď Daladier s Chamberlainom spôsobili Mníchov. Mali by vzlietnuť bombardéry NATO, napr. z Turecka a zaútočiť na ruské obkľúčenie Mariupola.
Rusi robia dvojité svinstvo. Zabíjajú ukrajinských ľudí a vojakov a vyhladovávajú civilov na smrť, aby sa humanitná pomoc nedostala aj k vojakom. Aziatské barbarské vedenie agresie. Nie vojny, na Ukrajine nie je vojna, ale agresia Ruskej novoboľševickej hordy, ktorá nerešpektuje žiadne konvencie. Ale čo s tými chalanmi v Azovstaľe??? Vzlietnu tie hrdé lietadlá demokratickej civilizačnej aliancie??? Alebo ich tam NECHÁME pokapať??? … Ako v 1995. pri Srebrenici vyše 8.000 Bosniakov, keď nevzlietli naše lietadlá proti Mladičovým hrdlorezom, páni z aj nášho NATO??!
Apropos Mariupoľ. Máriino mesto. Kremeľ nedáva jednému z fatimských proroctiev vážnosť. „Ak sa Rusko neobráti, bude šíriť svoje bludy, vojny, ničenie národov…“. Ruskí barbari zničili mesto, ktoré nesie meno Márie. Možno ho obnovia. Európa, Amerika… Možno pluk Azov neprežije. Možno budú zničení tí čo zničili Mária-polis. Uvidíme, kto alebo čo napokon zvíťazí. Či kremeľská červená hviezda alebo Jej srdce. Obetujeme tých chalanov? Dáme sa vydierať? Niet času na dodávky ťažkých zbraní, premeškali sme včasnú pomoc. Už od 2014. … VZLIETNEME?
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Len dve otázky:
    1. Prečo by vojská NATO mali zasahovať do konfliktu medzi Ruskom a Ukrajinou? Veď údajne nejde o konflikt Ruska a USA, takže v konflikte nie je žiadna krajina NATO.
    2. Prečo by sa mali zachraňovať chlapci z pluku Azov?

  2. Dobrá protiotázka. Teraz ja – ktoré krajiny sú v konflikte? USA? Krajiny NATO? Áno, chlapci z pluku Azov sú domáci. Rusi tam nemajú čo hľadať. NATO tam má čo hľadať?

  3. Anonym 18. apríla 2022, 12:33 – no ved prave…

    Keby bol bojachtivy Rusak zostal doma, chlapci pluku Azov by boli doma a ja som si buduci tyzden mohol dat dobre jedlo a kvalitne espresso v oblubenej restike oproti dnes zbombardovanemu divadlu.

    … a o tom to je …

  4. Den 54 z 3dnovej operacie

    Vcera sme pochovali uz 8meho generala. Ukrajinci nam zabijaju jedneho generala kazdy tyzden. Historici sa aj tak budu dohadovat ci som ich predsa len nezabil viac ja ako Ukrajinci.

    Stale som genialny strateg.

  5. Anonym 18. apríla 2022, 12:44 – Putin sa sprava ako vojnovy zlocinec.

    Na rozkaz Putina Ruska armada vojensky svojvolne napadla samostatny a zvrchovany stat Ukrajinu a ten uz takmer 2 mesiace systematicky bombarduje. Ruska armada na Ukrajine likviduje infrastrukturu, bombarduje civilne objekty, bytovky beznym obcanom a vrazdi Ukrajincov.

    Mariupol nechal Putin prakticky zrovnat so zemou.

    Putin vyvolal najvacsiu krizu v civilizovanom svete od 2. svetovej vojny a najvacsiu utecenecku krizu.

    Putin NEPRESTAVA a nema dost. Moralne prehral davno a prehrava aj vojensky. Vlastni ludia mu vytunelovali armadu – oni samotni neverili, ze si ich tanky este niekedy vystrelia, ze okrem cvicenja na roli pri kasarnach este niekde pojdu a budu sa musiet dorozumievat vysielackami.

    Putin chcel pocut pozitivne spravy a tak ich dostaval. Dnes vie, ze je v prdeli. Medzinarodne na niekolko dekad, historicky naveky a doma dovtedy, pokym nebude zbytky armady musiet nasadzovat proti vlastnym demonstrujucim ludom.

    Putin nema vela moznosti – skor ci neskor sa odhodla ukazat, ze to mysli vazne a on to ukaze. Nechal sa zahnat do kuta, len netusi ze vlastnymi generalmi.

    A prave ti su asi jedini, kto moze v kritickej situacii povedat – dost!

    Nie je to iste a raz bude potrebne urobit vazne kroky aj zo strany NATO. Je otazka, kolko casu nam ostatnym este zostane…

  6. A ja som fakt NEchcel vidiet Mariupol, Odessu, Kyjev, Lvov a dalsie mesta zbombardovane. Ukrajina mala buducnost. Mozno aj Rusi – sice svojou cestou, ale buducnost.

    Po Putinovi im zostane len minulost.

    Ukrajinu Europa a svet dostane spat do civilizacie. Bude to drahe a zaplatime to vsetci, no dojde k tomu. Ale Rusko bude velka plocha obchadzana ekonomicky, politicky a odsudena moralne a eticky.

    To Rusi sa vratia „do stredoveku“, nie zbombardovani Ukrajinci.

  7. ale pozrime ,z majka je aj vestec,ani mi sme nechceli vidiet zbombardovany bagdad,jemen,srebrenicu,lybiju,vietnam,ani jadrovu bombu sme nechceli vidiet ako ju zhodia americky stvaci na hirosimu,nagasaky a co teraz kto odsudi najvacsich zabijakov v dejinach?
    ci to uz nepasuje do kramu?

  8. Milý Patrik, už je iba otázka času a svet sa dozvie kto a čo všetko sa skrýva v tuneloch pod azovskou fabrikou. Je tam asi 30 km tunelov a chemické laboratóriá, je tom veľa zahraničných „expertov“ a preto všetci štekajú proti Rusku ….. a možno sa zistí aj ako vznikal kovid ….. Vydržme a uvidíme …..

  9. Majko ty si velmi hlupy clovek. Dufam ze ta to neurazilo ale je to tak. Tento tvoj vyrok „Ukrajinu Europa a svet dostane spat do civilizacie. Bude to drahe a zaplatime to vsetci, no dojde k tomu. Ale Rusko bude velka plocha obchadzana ekonomicky, politicky a odsudena moralne a eticky. To Rusi sa vratia „do stredoveku“, nie zbombardovani Ukrajinci.“ tomuto co si napisal moze uverit len totalny hlupak, co nema prehlad o nicom. Nevyzna sa v politike, ekonomike, nicom. Tipicky hlupy liberalny aparatcik a ritolez, ktory veri ze vsetci rusov teraz izoluju. Preco tvoj velky vzor USA navysuju nakup ropy od rusov? Ved mali uplne prestat, nech Rusko trpi nie? Vidno ze nemas najmensi prehlad o globalnych veciach. Kde neni rozum, tam nie je cesta. Este doteraz som sem tam cital SOL ale tymto clankom a prispevkom s SOL koncim nadobro, uz je to platok onicom, same dristy, pomaly sa chce s toho cloveku uz grcat. Tak zelam citatelom SOL pekne sviatky a snad dakedy podiskutujeme na nejakej lepsej platforme. Tam kde su aj nejake zaujimave informacie nie len lacna propaganda.

  10. Politika Američanov a prisluhovačov z únie dostala svet do nešťastia. Američania spustia tlačiareň na doláre a Ukrajina bude obnovená zadĺžená na 1000 rokov. Sen o totálnej izolácii Ruska môže naozaj skončiť atomovov vojnov.

  11. Možno sa pod azovskou fabrikou nájde niečo, ale to bude vzápätí vyhlásené za hoax. A Ukrajinu nech si budujú oligarchovia, majú z čoho.

  12. Toto ako chlapci naozaj? Bud vam pekne jebe alebo si iba robite srandu:

    USA nenavysuju nakup ropy a plynu z Ruska. Nakupovali asi 6% a od napadnutia Ukrajiny vyhlasili uplny zakaz nakupu z Ruska.

    Aby za tym boli Americania tak by museli ovladat Putina. Ovladaju americania Putina? Alebo ako sa mohlo stat ze Putin ako vrchny velitel armady zautocil na Ukrajinu a v utoku pokracuje???

    Vyzabijas a vybombardujes cele mesto velkosti Kosic aby si konspiroval ze pod fabrikou nieco najdu? Na Ukrajine bolo najviac ruskych spionov na meter stvrocovy na svete (viac ako u nas) a fakt by tam niekto robil laboratoria??? Preco na Ukrajine? Preco nie v Rumunsku? Alebo v Iraku? Alebo v Syrii? Alebo niekde na pusti? Preco by niekto prevadzkoval laboratorium na Ukrajine ked ho moze pohodlne prevadzkovat na nejakom ostrove pod svojou spravou a moze doviezt iba vysledok lodou?

  13. 17:19 darmo budeš inteligentne argumentovať tomu debilkovi nad tebou (áno, jednotné číslo, podľa slovosledu, vyjadrovania a pravopisu to bol jediný trol), keď má v tej svojej ruskej hlave nasrané. Také bludy, čo tam popísal, to sa len tak nevidí, to je asi nejaká novinka na tej seredanovej “nejakej lepšej platforme”. A lackových 30 km tunelov s laboratóriami, tak to si zaslúži špeciálny článok ako o tej sliepke, čo obvinila západ aj zo zlého počasia cez víkend.

  14. nytimes.com..obvinil ukrajinské ozbrojené sily z používania kazetových bômb v blízkosti Charkova,bolo to začiatkom marca,dedina Husarivka

  15. eu.usatoday.com
    Súčasťou Azov sú nacisti.Seržant,ktorý sa predstavil ako Alex,so smiechom priznal,že je nacista,ako väčšina jeho druhov a povedal,že po skončení bojov,budú pochodovať na Kyjev,aby zasadili vládu, ktorá je skorú podaná.

  16. Nejde mi do hlavy, že pluk Azov, kedysi zatracovaný, dnes je takmer hrdinsky opisovaný. To ako keby na Magiana niekto povedal, že kedysi bol fašista, ale dnes už nie. Čudná to doba.

  17. Pluk azov, že chlapci, počul som že sú to neobanderovci,robia presne to co robili banderovci zabijú aj svojich. Kto nie je s nima je proti, presne ako fašisti.

  18. seredan 18. apríla 2022, 14:39 – suhlasim s vetou: „Kde neni rozum, tam nie je cesta.“ a preto podrobnejsie nekomentujem.

    Ale Tvoj prispevok v kontexte na posledne udalosti vyuzijem v daslom clanku.

  19. Azov, Gallizien SS, stúpenci Banderovcov, všetko fašisti začlenení do Ukrajinskej armády. Symbol čierneho slnka. Úplne v pohode, pred kamerami CNN.

  20. Kotleba, Suja, Uhrík, Mazurek, atď, všetko fašisti začlenení do slovenského parlamentu a dokonca europarlamentu. Úplne v pohode, pred kamerami bársjakými 😉

  21. Treba podporiť obrancov.Ak sú v obkľúčení treba záchrana akcia.Namiesto obranných zraní.Pouzit útočné.Ide o ľudí.Rusi sú zmrdi.Ceeelu svoju históriu iba ojebaju.Vrazdy,genocída a podobne.A Putin sa pridal k nim.Neviem ci mu niečo chýbalo že je prezident a chcel sa zapísať do dejín…Ale spravil to kokotsky ako kokot.Pozrite sa iba na jeho tvár…Cisty ctiziadostivy kokot.Aby u Rusov bol n.1

  22. Takže kávičky sa ti zachcelo … typický kaviarenský povaľač… a čo takto zobrať hrable a lopatu a trochu poupratovať vo svojom meste? Porobiť fotečky a zvereniť + motivovať ľudí niečo robiť pre toto všivavé mesto

  23. Miloš a prečo si sem nehodil zopár fotiek skupiny AZOV aj s ich vlajkami ? Ukrajinský pásik si hore pohotovo umiestnil. Vlajka Azovu sa sem moc nehodí,že ?
    Si verná kopírka tej našej Izraelskej smetiarky. Tá z tej svojej skysnutej papule nevie vysloviť SLOVENSKO ale iba „táto krajina“ Tebe tiež názov Slovensko nič nehovorí. Radšej keby tu bol nosatý kalifát,že ?
    Tak šup sem s tými vlajkami Azovu !

  24. 0:14 o veľkom štáte okrem Rusov snívajú hlavne Maďari, a do Orbánových mokrých snov okrem časti Ukrajiny patríme aj my, tak dávaj si pozor na ktorej si strane

  25. Pozná niekto organizáciu, krajinu, ktorá od II. Svetovej vojny vyvraždila viac ľudí ako NATO ??? Už pred 50 rokmi ma v škole učili, že NATO je zločinecká organizácia a stále je to pravda ….

  26. Invázia na Ukrajine po 50 dňoch je mŕtvych cca 2000 civilov
    Invázia v Iraku po 5 dňoch bolo mŕtvych cca 40 000 civilov, prečo psi nešťekali, keď v Iraku denne zomierali ľudia v tisícoch a prečo psi štekajú keď na Ukrajine zomierajú ľudia v desiatkach ? Aha , štekajúci psi zrejme tak robiť musia, dolár je dolár ….. PS. je mi ľúto každého slušného človeka, ktorý zomrie ….

  27. naše médiá klamú, ak sa chcete dozvedieť troch pravdy skúste srbské médiá, stačí si ich iba preložiť: рат у мариупољу данас 20.4.2022

  28. Anonym 0:26. Slováci inú možnosť nemali,keď chceli prežiť. Či Češi pochodili lepšie? A zato nám zo závisti prašivá česka komunistická a židovská banda obesila prezidenta, ktorý na slovensku požíval úctu,ako žiadny prezident po ňom.A darmo si dnes nahovárame ,že to nieje pravda.Zostal z národom aj včasoch zlých nie ako napr. Gottwald aBeneš,ktorý utiekli ako potkani.Jede n pil Londýne čaj a druhý vMoskve vodku. Vďaka Vám mons. TISO!

  29. t.me/s/rezident_ua
    Prezident Zelenskyj bol cely bez seba,keď zistil,že Ukrajinské velenie predáva zbrane africkým krajinám,takisto na západnej Ukrajine sa vo veľkom kradne humanitárna pomoc..

  30. Dubovský sa snaží nam vymývať mozgy klamstvami, ale je už iba otázka času keď sa zistí, že Ukrajinci vyvraždili viac civilov sko Rusi…. Onedlho začnú za uši vyťahovať skutočných zločincov z podazovskÿch bunkrov a veľmi nás prekvapí štátne a odborné zloženie týchto zločincov ….

  31. áno Lacko „zločinci“ z Azovu v Mariupole zakopaní pod zemou vyvraždili civilistov v Buči, ty musíš byť veľmi jednoduchý človek😂

  32. Rusi zinscenovali potopenie Moskvy brilantne. Do čiernomorského prístavu vedie len jeden malý, úzky priechod, široký 135 metrov, a Rusi nejakým spôsobom potopili loď, ktorú nepotrebovali, aby vytvorili prekážku a uzavreli tento úzky priechod. Uzavreli tak vstup do prístavu a zajali 12 ponoriek NATO vrátane jadrovej ponorky a viac ako 80 lodí NATO. Táto skupina NATO nemá šancu dostať sa von, byť zničená alebo zajatá.

  33. Anonym 21. apríla 2022, 7:36 možno som jednoduchý, ale ty si zložitý ….. V Buči vraždili Ukrajinci vlastných a nielen v Buči …… a čas ukáže že mám pravdu …

  34. Obhajovať fašizmus je trestný čin. Pluk AZOV je zoskupenie tých najhorších fašistov,úchylakov a sadistov. Ak toto obhajuješ Patrik Dubovský a ty Miloš Majko, tak obaja ste buď nekonečne hlúpi, alebo nekoneční chrapúni a zločinci . To, že Rusko vedie špeciálnu operáciu na území faši-štátu Ukrajina je dôsledkom vraždenia rusky hovoriacich občanov žijúcich na území Donbasu a Luhanska a zámer Ukrofašistov napadnúť Krym. /Ktorý nikdy nebol ukrajinský/. Zaujímavé , Majko ,ako sa biješ za mŕtvych Albáncov ,ale mŕtvi Rusi civilisti ti nevadia . Ani neskúmam, akú máš národnosť, ale vidno, že si plný nenávisti voči Slovanom.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img