ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Skúste prosím hľadať na mape

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Čítajúc ďalší príspevok zo sociálnej siete rozmýšľam, čo tu ešte vlastne robíme? Kto je vlastne na správnej strane dverí oddeľujúcich nepríčetných jedincov od spoločnosti – sme to my, alebo tí chodiaci na vychádzky s doprovodom?

Možno si poviete, že je predsa sloboda slova, demokracia a právo verejne hlásať vlastné názory a dokonca aj zjavné nezmysly s úplnou vážnosťou vydávať za vlastnú alternatívnu pravdu.

Je potrebné uvedomiť si, že aj takéto názory ľudia presvedčení o sprisahaní úzkej elity sveta a Žitojašterov, sú ochotní zdieľať a veriť im. Nie, ešte ich nie je väčšina, no čo ak raz… ?

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Kto hľadá,nájde!!!!To si človek nájde nejakú hovadinu na internete,potom sa to snaží interpretovať,že to aký sú ľudia hlúpi,a preto je potrebná cenzúra.Prepana boha,kto vám káže takéto hovadiny čítať a ešte ich aj posúvať ďalej.Vy si myslíte ozaj,že ľudia sú takí hlúpi a vy im musíte pomahat sa orientovať,či ako?

  2. taky zbytocny clanok,co ked slecna bola opita,rozpolozena,alebo naozaj trpi dusevnou poruchou?
    budeme tu rozpitvavat ci ma mucha osem noh,alebo sest?
    ale poslanci serede spolu z bruchom su radi,ze ich nerozoberate,radi by sme vedeli,ako pokracujepredaj,prenajom kastiela,co s ihriskom kam isli peniaze,ked sa nic nedeje,mozno zo sukromia,ako pokracuje vysetrovanie vaseho podpaleneho auta.
    ci su znami kandidati na noveho primatora.
    viem,ze temy clankov urcujete vy,len tak rozmyslam nahlas,ze tu tieto veci absentuju.

  3. Anonym 17. apríla 2022, 22:40 – ci je slecna / dama / pan / troll pri zmysloch, alebo pracuje za peniaze, my nezistime a neovplyvnime. Vysledok je ale rovnaky. Uzivatelia socialnych sieti to siria zdielanim a – vzdy a kazda hlupost (a to za hlupost povazujeme my, ini to vyhodnocuju ako moznu realitu) si zial najde citatela a dalsieho siritela.

    Systematicky pracujeme aj na inych temach, no zverejnovanie niektorych z nich povazujeme za nevhodne, pretoze pani Slahuckova na nami spracovanych temach parazituje, co my ovplyvnit nevieme.

    Niektore temy su zlozite a narocne na cas a informacie, kedze my vychadzame z faktov a informacii ziskanych z relevantnych zdrojov.

    Myslim si, ze zo sukromia zverejnujeme informacii nadstatndardne mnozstvo a co sa tyka mne podpaleneho auta – ano, vysetrovanie prebieha.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img