ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

ROMANA, AJ MÁŠA MOŽNO CHCELA BYŤ TENISTKOU

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
ROMANA, AJ MÁŠA MOŽNO CHCELA BYŤ TENISTKOU
Ale Putinova šialená agresia na Ukrajine jej definitívne zmenila život. Stovky detí boli zavraždené. Tisícky zranené. Milióny opustili svoje domovy.
Toto je vojna, Romana. Už 50 dní sa Ukrajinci bránia z celých síl. A vo vojne buď pomáhame brániť napadnutú krajinu a jej obyvateľov, alebo vopcháme hlavu do piesku a pozeráme sa, ako novodobý Hitler z Moskvy útočí na nevinných a vyvražďuje celé obce. Keď prejde Ukrajinou, sme na rade my. Keby v roku 1939 neboli dovolili Hitlerovi zaútočiť na Poľsko, nebola by 2. svetová vojna. To je realita Romana Tabak, akokoľvek je to pre Teba náročné pochopiť.
PS: Toto nie je útok na ženy a ani na úspešné slovenské predsedníctvo.
Foto: Simon Townsley/The Telegraph
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pán Naď nešírte hoaxy: citujem „vyvražďuje celé obce“. Zatiaľ to do tohto štádia chvalabohu nedospelo. No aj keď je pravda, že nemalo dôjsť vôbec k vojne.

  2. Anonym 14. apríla 2022, 18:16
    A systematicke buranie, rucanie, bombardovanie a spalovanie mesta Mariupol sa podla vas neda nazvat „vyvrazdovanim celej obce“? Ako to teda nazvat podla vas?

  3. Vyvražďovanie celej obce sú udalosti z 21.1.1945 v Ostrom grúňi a Kľaku. Tak isto systematické búranie, rúcanie, bombardovanie a spaľovanie mesta Stalingrad Nemcami nebolo „vyvraždenie celej obce“, ale krutý mestský boj so všetkými svinstvami, čo to obnáša.

  4. Pán Naď ale rozdáva ako zo svojho….pomáhať určite ano, ale darovať obranný systém za niekoľko miliárd? čo nasleduje? že by MIGy? veď my na to predsa máme…čo na tom že ceny rastú a čoskoro 15-20% národa bude žiť na hranici chudoby?

  5. Aha, takze 30 000 mrtvych v Mariupole je malo. Kedze to nie je cele mesto, tak sa vlastne o nic nejedna. Je zaujimave ako sa vy chuje chytate slovicok, aby ste dokazali svoje bludy.

  6. Pre Moniku
    Cize ked nam tie sovietske sroty zostanu, tak chudoba bude mat konecne co zrat? Boze, taka ista hydina ako Tabak.

  7. podľa môjho názoru dovoz zbraní na Ukrajinu podporuje ďalšia a ďalšie vyvraždovanie sa SLOVANOV, čo s radosťou podporuje západ …… a zároveň aj podporuje ekonomiku výrobcov zbraní na západe …

  8. Politici mali najprv počúvať svojich občanov a nie rozhodovať sa ako jednotlivec a mať hmotnú zodpovednosť za slovenský majetok daňových poplatnikou

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img