ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Dvojica Ukrajincov napadla zákazníka čerpacej stanice

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Hliadky bratislavských PMJčkárov ako aj policajtov Obvodného oddelenia PZ Trnávka zasahovali v priebehu dnešných ranných hodín v priestoroch čerpacej stanice na ulici Cesta na Senec. Tam malo v zmysle oznámenia dôjsť krátko pred 08.00 h k výtržnosti medzi viacerými osobami.

Policajti po príchode na miesto zistili, že k 41-ročnému zákazníkovi, ktorý platil pri pokladni čerpacej stanice prišli dvaja muži – občania Ukrajiny a najprv verbálne, následne fyzicky ho napadli. V úderoch päsťami pokračovali aj keď poškodený muž ležal na zemi.

Svedkovia tohto incidentu, traja ďalší zákazníci čerpacej stanice sa situáciu snažili upokojiť, avšak dvaja agresívni muži, ktorí javili známky nadmerného požitia alkoholu fyzicky napádali aj ich.

Policajti po príchode na miesto 25-ročného a 21-ročného muža obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na príslušné policajné oddelenie za účelom vykonania ďalších potrebných úkonov. Muži boli následne umiestnení v cele policajného zaistenia. Vo vyvodení trestno právnej zodpovednosti sa zaoberajú policajti Obvodného oddelenia PZ Trnávka.

zdroj: Polícia SR

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Vyhostiť na Ukrajinu a nech si ich súdia ako vojnových zbehov. Zbehov obvykle čaká smrť zastrelením, keďže sú vo vojnovom stave.

  2. Možno to neboli “zbehovia”… navigácia v mobile ich viedla na front a na pumpe museli len dotankovať pričom tam stretli toho nešťastníka tak si precvičili formu útoku…

  3. Naď s Hegerom im ešte odovzdajú metál ako dobre ukrajinskí hrdinovia zbili slovenského občana len tak bezdôvodne.
    Ešte im Naď navrhne dať aj zbrane nech nemusia biť občanov holými rukami

  4. A podobných prípadov, len nezdokumentovaných je plná Bratislava..
    Ale keď som to nedávno písal, tak som bol za kkta..
    Bratislava je plná podobných odjebkov na Rangeroveroch, Landcruisroch a podobne chudobných autách, ktorí sa správajú maximálne suverénne a agresívne.
    Neustále majú niektorí obyvatelia, či majitelia obchodov a pohostinstiev s nimi problémy. Oni sa vyhovárajú, že majú štatút odídeca a majú ťažko v pi*i.. Toľko realita.
    Ale ako som písal.. Keď v BA len sedíš v kancelárii, pi*u o tom vieš. Keď robíš vonku, po celej BA a máš kolegov z BA, tak vieš urobiť obraz.
    A áno.. Aj ja sa pýtam, ako je možné, že napriek zákazu opustiť Ukrajinu ak si muž vo veku 18 – 60 rokov, tak prečo sú to všetci muži vo veku 20 – 30 rokov? A to fakt my dotujeme „chudáka“ na aute za 100 000,-??

  5. Anonym, hoaxy sú mi ukradnuté..
    Robím pre magistrát a to ti musí stačiť.
    A o to viac ma serie, že pre nás sa rozpočet kráti na polovicu, lebo zvyšok financií magistrátu ide na podporu aj takýchto kktov.
    Takže kým ty čítaš hoaxy, ja sa spolupodielam na budovaní projektov pre odídencov.

  6. A tá naša múdra vláda im dáva ešte aj zbrane ktoré musíme zaplatiť naši daňový poplatníci nestačilo že kradli plyn slovákom a peniaze za tranzit ropy čo sme posielali Stop zbraniam na Ukrajinu

  7. 12:33, 12:39 a 13:02 je jeden jediný trol vytvárajúci dojem nasranej masy ľudí. A Realita, vieš že aj tí čo pracujú vo verejnoprospešných prácach robia pre magistrát? Nestrápňuj sa, čo veta, to perla.

  8. Nalejme si pohár pravdy. Väčšina slovákov trpí pri tejto vláde. Očkovacia lotéria nás totálne ožobracila. Trnavské firmičky sa za naše dane nabalili.
    A ako by nestačilo tak za naše dane ktoré sme roky odkladali na zdravotníctvo a dôchodky idú teraz na zbrane. Zelensky ktorý má počas vojny viac selfie ako Kardashianka a ešte si to doslova užíva za kamerou.
    A naša vláda veselo asistuje v tom chause. Asi jej už je málo koľko ľudí na SVK zomrelo na covid vďaka jej nariadeniam a parlamentným hádkam.

  9. Anonym 15. apríla 2022, 14:33 – ale pohar pravdy si nemozeme naliat klamstvom v kazdej vete, ako to robite Vy. Vy nalievate len a len Vase osobne domnienky skladajuce sa z nezmyslov.

  10. Anonym 13:48, áno dehonestovať človeka, aby si vyvrátil jeho informáciu je také súčasné..
    Dobre vieš, že pre ochranu údajov nemôžem uviesť pozíciu, ale je mi to jedno..
    Prípadov ako tento sa bude množiť a ľudia, hoc aj tí, čo súcitili s „obeťami vojny“ pomaly začínajú mať celého už plné zuby. A čas ukáže, že spolupatričnosť má svoje hranice.
    Na to nepotrebuješ ani trolov a hoaxy, aby si ľudia nenechali skákať po hlave v mene nejakej Ukrajiny..

  11. Realita.. 15. apríla 2022, 15:32 – v kazdej spolocnosti pri nahodnej vzorke sto ludi bude jeden genius, jeden uplny debil, niekolko vyslovene poctivych a cestnych ludi, zopad zlodejov, nasilnikov a degeneratov inym smerom.

    Tak to je. Dolezite je, aby bol ten standardny stred co najsirsi. A aby mudri dostali sancu a mali podmienky byt este mudrejsimi a viest spolocnost, blbci aby neskodili a zlodeji a kriminalne zivly sedeli v base. A v nej samozrejme makali, aby ich nezivili ti slusni a poctivi.

    Aj medzi Srbmi, Ukrajincami a vlastne vzdy a vsade sa najdu taki, ktori chcu viac, ako im patri. Aj nasilim. Ulohou nasich represivnych zloziek je, vysporiadat sa s nimi.
    Ak toto zanedbame v zaciatkoch, neskor ich nezvladneme.

  12. Včera som dvoch takých chudákov videl v obchode. Košík plný mäsa ,údenej krkovičky,drahých salámov a klobásiek…
    robil som s ukrajincami,takže poznám ich reč. Starší mal okolo 50 a mladší asi 30. Očividne otec a syn. Ten mladší bol teda dezertér,lebo inak mal byť v armáde,nééé ?
    Vraj chudáci ukrajinci… hnať to odtiaľto preč !

  13. Ale no dezolatikovia, nejedujte sa. Ved to je vasa krvna skupina, presne tak ako oni by ste vy zutekali zo Slovenska v pripade vojenskej agresie. A uplne rovnako by ste sa ozierali v zahranici s pocitom beznadeje a straty vsetkeho hmotneho. 😀

  14. Anonym 13:23 no keď je to tak,tak mi nezostáva nic iného, ako Ti zaželať aby aj Vegu a aj Teba napadli bezdôvodne Ukrajinci,a zbili ta tak ako toho chudaka.Zistil som,že máte obaja pochopenie pre také niečo.

  15. V tom pripade ja tebe prajem aby ta napadli ruski muzici, znasilnili dceru, zavrazdili rodinu a teba vyhnali s jednou igelitkou.

  16. V stredu som išiel po diaľnici do BA jediné auto ktoré ma predbehlo bolo ukrajinské ….. takže začnú vystrkovať rožky, keď ich tu bude viacej ….. ono tí Ukrajinci až také neviniatka nie sú ….

  17. Keby sa mali národy súdiť podľa dodržiavania dopravných predpisov, tak nemaj obavu, Slováci by boli v tomto elita Európy.

  18. Anonym 13 : 57,tvoj obzor je trošku obmedzený však?To podľa teba znamená že bagatelizuje dvoch ozratych hajzlov čo dobili na Slovensku človeka,lebo,ako podľa teba na to majú právo,lebo Rusi? Si primitiv!!!!A tým s tebou končím.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img