ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Obranný systém S-300 nebol zničený ruskou armádou

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Hoaxy a podvody-Polícia SR |MM|  Putinova propaganda a jej slovenskí užitoční babráci šírili nepotvrdené správy o tom, že ruská armáda údajne zničila slovenský systém S-300.

Najskôr písali, že slovenské S-300 vraj zničili na severovýchode pri Charkive, potom, že na juhozápade v Mikolajivskej oblasti.
Dôkazy neboli žiadne, teda ak nerátame dva týždne staré fotky z iného ruského útoku, ktoré šíria rôzne anonymné kanály tvrdiac, že je na nej slovenská S-300.
Tieto tvrdenia sme v týchto chvíľach intenzívne overovali, nakoľko informácie z ruského prostredia boli zmätočné a neoverené. Spôsob ich šírenia pripomína typický postup prokremeľskej propagandy. Budeme o tom písať neskôr.
To, že slovenský obranný systém nebol zničený potvrdil predseda vlády SR Eduard Heger na základe informácií ukrajinskej armády.

– – –

Eduard Heger – predseda vlády SR uviedol na sociálnej sieti:

„SLOVENSKÚ S-300 NEZNIČILI
Ruská propaganda šíri klamstvá, že obranný systém zo Slovenska S-300 je zničený. Chcem upozorniť, že ide o nepravdivé informácie a sprievodné videá či fotografie sú staršieho dáta. Ukrajinská strana nám už tiež oficiálne potvrdila, že ide o dezinformácie“.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. @Anonym 11. apríla 2022, 11:05
    Akurat ze jedna strana brani svoju existenciu a druha je skurveny fasisticky aggresor co zautocil na nich. A len totalny kokot dezolat moze davat tie 2 propagandy na 1 uroven 😉

  2. Sračky vypúšťajú obidve strany,to by som aj ja podčiarknul.A Vega a aj Ratafak,myslite si vy čo chcete.A buďte s tým šťastný,a prepáčte ľuďom,že si vedia utvorit SVOJ VLASTNY NAZOR.

  3. Anonym 11. apríla 2022, 14:16….ja ti názor neberem, naopak rád si ho prečítam…tak čo myslíš kolkokrát ten systém ešte rusi zničia? aký je tvoj vlastný názor – kolkokrát to ešte bude, kým kompletne denacifikujú Ukrajinu, alebo zničia laboratória pre bioagentov a oslobodia od ukrajinskej xenofobie a nacizmu ruský boršc, či čo to tam vlastne na tej ukrajine robia?

  4. Celý svet lifruje na Ukrajinu moderné zbrane, tak načo im bude naša stará S 300….? A páčia sa mi kecy tipu treba mier mier mier blablabla. Ale jedným pomaly atomovky pošleme a druhým len sankcie, izoláciu, atď. Mier nikdy nebude ak budeme do jedného iba kopať a druhému sa do riti pchať. Politici sa nikdy nepoučia.

  5. Akoby nebolo úplne jedno či bol alebo nebol zničený. Jeden systém S 300 zo Slovenska vojnu nerozhodne. V médiách sa nebojuje o nič menej ako na fronte. Trápne dohadovanie o nejakom obrannom systéme ako malé deti.

  6. Inak keby som chcel byť zlomyselný, na margo toho nadpisu by som sa opýtal, ktorou armádou bol teda zničený, ak nie ruskou.

  7. Zelenskyj má v Taliansku vilu a nechce tam ubytovať ukrajincov,vilu momentálne strážia policajti.Sa ukázal pán prezident,hlavne,že on všetkým hovorí,čo majú robiť.

  8. Pandora Papers..závery skúmania spisov-organizovaného Medzinárodným konzorciom investigatívných novinárov (ICIJ)..boli zverejnené 3.októbra. 2021.
    Ukrajinský prezident V.Zelenskyj a jeho blízky okruh,mali prospech zo siete offshore spolocnosti,ktoré vlastnili drahé nehnuteľnosti v Londýne. Ďalej dokumenty ukazujú, že tesne pred tým,ako bol v r.2019 zvolený za prezidenta,previedol svoj podiel v tajnej offshore spoločnosti na svojho obchodného partnera,ktorý sa neskôr stal jeho najvyšším prezidentským pobočníkom. Po čase vznikla dohoda,ktorá umožnila offshore spolocnosti naďalej vyplácať dividendy spolocnosti,ktorá teraz patrí Zelenskeho manželke. 4.10.2021..rferl.org.

  9. Tak nech Ukrajinci natocia video ze s 300 znicena nebola a hned vieme kto klamal a kto nie, dezinformacia vyvratena a bude pokoj. Takto je to len jedna babka povedala.

  10. teletrader.com..11.4.2022..Kanada vycvičila členov neonacistickej jednotky Azov.Informovala o tom verejnoprávna rozhlasová stanica Radio-Canada.Fotografie zhotovené počas vojenského výcviku kanadských ozbrojených síl v západnej Ukrajine v r.2020,že na cvičeniach sa zúčastnili aj príslušníci neonacistickej divízie Azov,ktorá je dnes už formálnej súčasťou jednotiek..ukrajinskej vlády. Jeden z ukrajinských vojakov na fotografiách má dokonca na sebe nášivku 14.divízie Waffen-SS,ktorá bola vytvorená nacistickým Nemeckom v r.1943 a bola zložená z etnických Ukrajincov

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img