ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Ukrajina ďakuje Slovensku za obranný systém S-300

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Ukrajina ďakuje Slovensku za obranný systém S-300 🇺🇦🇸🇰
Zhoda náhodných okolností spôsobila, že v čase návštevy europoslancov a poslancov z 11 štátov EÚ, navštívil Kyjev aj slovenský premiér. Keď Eduard Heger oficiálne oznámil, že Slovensko poskytne obranný systém S-300 Ukrajine, naša delegácia práve odchádzala zo zničeného Irpinu. Už som sedel v autobuse, keď mi na okno zaklopal Olexiy Goncharenko, poslanec ukrajinského parlamentu. Poprosil ma, aby som sa v jeho mene poďakoval Slovensku za to, že budú môcť lepšie brániť svoju vlasť a životy svojich občanov.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. komunike vydané pred hodinou hlasi že S 300 bol zničeny pri Nikolajeve , možno to je ten z SK ? mne sa to nezdá , je to dosť na rýchlo to ho nemohli ani rozvinúť ale človek nikdy nevie .

  2. @Vidiečan 10. apríla 2022, 12:10
    Len sa prisposobujeme vasej mentalnej urovni 😉

    @OTLAK PRE VEGA 10. apríla 2022, 16:53
    Projekcia ako by si sa daroval ? 😀 😀

  3. Áno,spravili to fajn.Nech im to len dlho vydrží.Dnes som počúval premiéra Hegera.A mal vo všetkom pravdu.Frcko nech ide do piče a nech sa zakope aj s tými jeho nakradnutymi peniazmi co majú.Keby došlo na vojnu na SK,Tak by zdrhaly na Kanadské.Im je Fuk ľudia na SK.Hlavne že si môžu kúpiť byt za 500000E.Su to ojebavaci…

  4. Pozrite si firmu Willing od Ficovho kamosa Vyboha. Ma kontrakty na servis ruskych zbrani v armade hlavne migy a s300. Ked sa zbavime tych zbrani Fico uz nebude lietat po dovolenkach sukromnymi tryskacmi preto tak place. Jemu su slovaci ukradnuty

  5. Vy si všetci myslíte že ten Rus je taký somár že do tých s 300 nedal niečo aby ho videl kde je a nech ho môže zničiť Ukrajinci mali 200 Ks s300a boli im nanič Áno takých Tlkou máme vo vláde čo nevedia nič Nech ťa vojna skonci a budeme radi keď si nás ani nevšimnú rusakci

  6. marko,pocuval si hegera,fiha ty si teda uvedomely ovcan,dufam,ze aj matovica a marfusu pocuvas,ty ovca vygumovana,lepsie by si spravil,keby si lola pocuval,ty polodement.

  7. Anonym 12. apríla 2022, 11:01

    Jasné, ruská zaostalá armáda so svojimi vojakmi z drevených dedín, ktorý domov posielajú ukrajinské televízory a práčky tam namontovali čosi čo teraz bliká putlerovi na obrazovke na červeno.

    Čím skôr tam pošlú tie hrdzavé slovenské migy tým lepšie, keď by dokázali minúť len jednu ruskú raketu, ktorá by ich zostrelila bolo by to plus. Neviem na čo civilizovaný svet čaká.

  8. Nikdy nepodcenuj svojho nepriateľa Napoleon aj Adolf išli do kolien pri tých s drevených dedín A prestaňte už počúvať tych dezolatov vo vláde Nevedia sa postarať o svoj národ tak nech sa nestaraju do druhych narodouv

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img