ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Nejde o zbraň, ktorá by ohrozila Rusko a jeho územie. Ide o obranný systém, ktorý pomôže Ukrajincom chrániť sa pred raketami a strelami, ktoré zabíjajú civilné obyvateľstvo – Zuzana Čaputová

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Darovaním obranného systému S-300 pomáhame znižiť počet civilných obetí tragického konfliktu na Ukrajine, o to predsa v tejto chvíli každému človeku musí ísť. Nejde o zbraň, ktorá by ohrozila Rusko a jeho územie. Ide o obranný systém, ktorý pomôže Ukrajincom chrániť sa pred raketami a strelami, ktoré zabíjajú civilné obyvateľstvo – ako sme videli v Mariupole, v Kyjeve, Charkove, či dnes v Kramatorsku. A nejde ani o oslabenie našej obrany, keďže tri batérie nového systému protivzdušnej obrany Patriot už máme niekoľko týždňov na svojom území a ďalšia batéria Patriot k nám dorazí v najbližších dňoch. Aj bez S-300 bude teda naše nebo chránené a navyše sme Ukrajine pomohli zachrániť životy mnohých civilistov.
Iné štáty dodávajú tanky, drony, bojové vozidlá a nestali sa ruským terčom. Dodaním obranného systému sa ním nestávame ani my. Ak je záujmom Ruska to, čo dnes vidíme v Buči, Boroďanke, v Krematorsku, tak je správne, že my sme pomohli obrane Ukrajiny.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ze sa nehanbis! Pomohli sme susedom v tazkych casoch a to je spravne! Turci dodavaju Bayraktary a nie su zatiahnuti do vojny preco sa toho bojime my? My sme sa nacistickemu nemecku v 1938 vzdali a bolo to dobre?

  2. Volili tá ľudia že si matka a žena že takýmto vojnovým aktom budeš obozretna Ale opak je pravda Tahas nás do tvojej americkej vojny Preto už sa Slovensko poučí že žena nepatrí do vrcholovej politiky A je veľká chýba že si sa stala prezidentkou Keby že sa racej staráš o to že ľudia sú pri tvojej vláde na pokraji chudoby Možná si dobrá riešenie odpadu v Pezinku ktorí sa presťahoval do Senca Čiže nebolo vyriešené nič Už sa prestaň starať o Ukrajinu a začni sa starať o slovenský národ a hlad do našej kapusty a nie do cudzej

  3. Ja sa pýtam,že ako je možné,že v‘ demokratickom‘ štáte si dovoli niekto darovať majetok štátu a to nie malý,bez parlamentu bez diskusie.To nemôže byť správne.

  4. pre Samo 9. apríla 2022, 4:59, keby sme sa nemecku nevzdali. mozno dnes by si tu tieto tvoje mudrosti nepisal, mudrosrac!

  5. Keď chcete mať väčší náhľad o tejto propagande Stiahnite si na Ulozto propaganda 2012 keď to nezmazaly ti naši demokrati

  6. To je tak, keď rozviedčik musí plniť úlohu a trol ešte spí po včerajšej opici, musí si robotu spraviť sám. Plán sa musí plniť.

  7. Nejde o zbraň, ktorá by ohrozila Rusko. Táto navonok obyčajná veta hovorí o tom, že sú z Ruska posratí. Len aby sme ich neohrozili.

    Mimochodom nebolo možné S300 predať? Prečo sa to darovalo?

    V najbližších dňoch príde k nám raketový systém Patriot aj s obslužným personálom. Mám otázku. Ako je v tejto chvíli zabezpečená protivzdušná obrana Slovenska, keď S300 už nemáme a Patriot ešte nemáme? Čo bezpečnosť občanov Slovenska, ktorí sú podľa Hegera na prvom mieste?

    A ešte niečo. Heger znova pripomenul, že Ukrajina patrí do EU. Nie, nepatrí. Nepatrila tam ani pred konfliktom a teraz už vôbec nie. Povie už tomu blbovi niekto, aby už konečne držal hubu keď treba?

  8. Nie, nemame vladu hlupakov. Darovanie S300 bolo spravne. Nam je ten system na nic, mame tu americke patrioty a Ukrajine aspon pomoze. Ta S300 bude mat o 2 roky po svojej zivotnosti, je to zastaraly system z 80 rokov, aspon ked zachrani 1 zivot na Ukrajine, bude to mat zmysel. A Vy vsetci patolyzaci Putlera, idite na chuj !!

  9. pre … 9. apríla 2022, 10:05, o tvojej prezidentke? hm mas chutnu prezidentku teda … he he he ale ved tvojmu mentalnemu vybaveniu postacuje!

  10. Co takto sa vyjadrovat zmysluplne a k veci? S 300 je zastaraly ale ucinny system z 80-tych rokov ok beriem a co je potom patriot ked ste taki mudri? Kedy bol vyrobeny? Aky ma dosah? Kolko cielov naraz dokaze zneskodnit? Vie to tu niekto z vas napisat? Ze Turci davaju drony? PREDAVAJU nejakej inej firme a ta na Ukrajinu ale priamo vobec. Porovnajte tieto systemy. Aby ste neboli prekvapeni uz len z toho kedy bol patriot vyrobeny… A o dare od SR ktora je najbohatsim statom sveta, najrozvinutejsim statom sveta, kde je sveta zit a pracovat stastne az do smrti… Pomahajme utecencom, pomahajme humanitarne ale toto bolo cez ciaru. A hlavne sme v prvom rade Slovensko. Kedy sa budu kompetentni zaujimat o Slovenky Slovakov? Zatial to vyzera ze stale cuvame.

  11. nie je vsetko tak ako si myslime , raz bolo tak a potom naopak.
    A potom bolo naopak a zase tak , presne ako tak ,aj vselijak.

  12. anonym z 0:18, tvoj tatko, ak nejakeho poznas, mal pouzit kondom, aby sa nenarodil taky debil ako si ty a tvoja matka je presne to, co si napisal o prezidentke

  13. darovanie tohto systemu bolo a je spravne, je to obranny system, zastaraly, pre nas uplne nepouzitelny a nakladny, nemodernyzovany, je rozumne, ze ho ma krajina, ktora ho realne moze na obranu vlastnej krajiny pouzit

  14. Takisto kvitujem tento krok, na Ukrajine aspoň zachráni nejaké životy, u nás zmysel nemá keďže bol tesne pred koncom životnosti. A rusi by sa útokom na členský štát Nato už úplne pochovali takže veľmi nepravdepodobný takýto krok aj od poloblážna ako je súdruh Putin. Dúfam, že sa inšpiruje aj zvyšok aliancie a začnú dodávať sofistikovanejšie zbraňové systémy.

  15. Dakujem vlade a prezidentke Slovenska ze pomohla nasim susedom v tychto tazjych casoch co ocenuju mnohi Slovaci. Velmi zle sa mi tu citaju komentare niektorych Zlovakov co zatvaraju oci pred Zlom a tym mu sami pomahaju 🙁

  16. … 9. apríla 2022, 12:17
    Dezolátik uvoľni sa, sláva Ukrajine sa nevylučuje predsa so Sláva Slovensku, alebo áno? Napríklad sláva Slovensku zato, že darovali našim ukrajinským bratom S-300 🙂

  17. Joj to bude krasna udalost takto presne o mesiac. Cervene namestie sa zaplni a pred zvedavych ludi nastupia hrdinovia – bojari! Najnovsia ruska technika aku este nikto nevidel (a armada ani nikdy neuvidi), hrdinovia v plnej zbroji, ktori stihli denacifikovat bratsky narod a popri tom mysleli aj na svojich rodicov tak im tam zaobstarali aj pracky a iny nedostatkovy tovar. Chlapci z ktorych sa stali muzi (ukrajinky uz zabudli ze rusky bojar je snom kazdej zeny, nastastie 2 vystrely vedla postele a rana do sanky vratili zene rozum a tak dovolila aj zvysku druzstva). Celym namestim sa bude niest zborove Urrrrrraaaaa! To bude slava!

  18. Ukrajina tu vojna vyhra, to je iste. Aj s nasou podporou. Dobre sme urobili ze sme im dali tu tristovku. Nikdy nam to nezabudnu. Su to nasi susedia. Dostali sme sancu nemat stiahnuty chvost ako sme mali vzdy v dejinach. Smrt agresorom a vrahom deti a starcov.

  19. Vrahovia 9. apríla 2022, 15:04
    Desivé ale pravdivé. Tie ruské špiny posielajú domov nalúpené veci a znásilňujú ženy a deti.

  20. Načo nám bol vlastne ten S-300 keď nedokázal zostreliť balistické rakety. Ozve sa odborník zo Slovenska a povie skutočne pravdu? Niekto perfektne klame.

  21. Som rad ze si ludia zacinaju uvedomovat do akeho stavu nam zanechali stat ludi ako Fico ci Danko. Vnutorni kolaboranti rozkladali celybstat roky a oslabovali ho ze sme teraz s najslabsou armadou v regione. Ta s300 bola jedina a nepokryla by aj tak cele slovensko.

  22. ako tu moze nejaky kripel este diskutovat o tom, ze to je zle rozhodnutie… europa musi byt jednotna proti agresorom, pozrite sa ako to dopadlo pri hitlerovi, ked ustupovali… keby rusi nemaju atomovky, tak by ich uz dvano hnali… len skutocny hlupak, ktory sa uz musel ako dement narodit moze este obhajovat Rusko… najvacsia skoda je ze ti proruski degesi u nas sa uz davno nezbalili a neemigrovali do Ruska, ale miesto toho si uzivali vyhody zivota v zapadnom style.. ak chcete podporit Rusko, tak si dajte na supu 2 litre vodky, ktorymi splachnete hrst praskov na spanie, lebo ste rovnako nechutni, ako nasi politici, co sa z toho vsetkeho snazia vytlc politicky kapital.

  23. „Slava Ukrajine“ je nacisticky pozdrav Benderovcov(histricke zdroje z dennikov dvostojnikov SS(divizia SS Halicina) ktory im velili na fronte a pri strazeni v koncentravnych taboroch vid zdroje z Americkej OSS a britskej MI6)
    to uz moze prezidentka a iny si dat dva prsty pod nos zvyhnut pravu ruku a zvolat „Na St…“ alebo nemecky pozdrav „Cau Adi“(teda po Nemecky)
    Studujte historiu a nedajte sa popliest propagandov(inac neodporucujem obrazky zverstiev Benderovcov na Poliakoch a Bielorusoch pre citlivejsi….pozri film“Choď a pozeraj sa“)

  24. lol a jeho súkmeňovci namiesto vypisovania sračiek, zoberte motyky a hor sa na PUTINA. Budete nám vzorom – od Bidena dostanete metál. Možno vás budeme aj nasledovať. Hodne ZDARU!!!!!!!!!!!!

  25. Motto Sláva Ukrajine se po prvý raz objavilo počas ukrajinskej vojny za nezávislosť v rokoch 1917 až 1921.[1] V knihe ho prvý raz popísal Volodymyr Viatrovič v roku 1920, z čoho bolo zjavné, že pozdrav začali využívať najprv záporožskí kozáci, pričom druhá časť, t. j. odpoveď na pozdrav, sa spočiatku líšila (Kozákom sláva!, Hajtmanovi sláva! Ukrajine sláva!, atď).

  26. Aké vznešené nicky, že Nezávislý, Apolitická pravda, Realita a podobne, proste ako vystrihnuté z učebnice o trolích farmách. Obhajujete neobhájiteľné a vyvraciate nevyvrátiteľné. Naša vláda urobila veľmi veľa zlých rozhodnutí, ale toto s tými hrdzavými S300 bol geniálny ťah, ani trolie farmy nemajú šancu niečo s tým urobiť, že to bol super nápad. Žiadne tanky, ale obranný systém na záchranu životov, pre nás už na nič a parádne sme sa zviditeľnili.

  27. Áno, máš pravdu. Zviditeľnili. Politici robia rozhodnutia v prvom rade tak, aby sa zviditeľnili. Našťastie toho zviditeľnenie bolo aj rozumné, ale aj tak ho Edko urobil, aby mu v prvom rade tlieskali v Bruseli. Aj minister obrany USA ho pochválil. Možno aj našu vlajku posunu na prvý stĺp pred sídlom NATO. Lebo primárnym politickým rozhodnutím je zviditeľniť sa.

  28. Okrajina má vlivem neustálých útoků a ničení skladů a kapacit ke zpracování ropy už tak málo PHM, že je nemá ani pro voj.těžkou techniku, která proto má jen tolik v nádržích, že může manévrovat sotva na místě při organizování obrany s tím, že do toho shluku 95.000 vojáků na Donbase pašují PHM po jedné cisterně vždy připojené k osobnímu vlaku, plného rukojmích!!!
    Tím je armáda UA paralyzovaná ve své činnost a takřka bez možnosti zásobování a proto Rus ani moc nespěchá, jen udržuje stávající situaci a chystá se na finále…

    No a pokud nedojde k zasetí, tak žádný hladomor nebude a to nikoli zásluhou sionistické vlády toho komedianta, ale laskavosti Západu, který tam zajisté mimo nepoživatelného zbrojního materiálu nějakou tu chalu pošle, aby bylo s čím šmelit a když nepošle, aby zhoršil situaci co nejvíc, tak Rus jim ve své velkorysoti daruje něco málo ze svých přebytků pšenice pod podmínkou, že vezmou ti podvedení sedláci do rukou vídle a tu svojí vládu občanů s izraelskými pasy vyprovodí svinským krokem někam hodně daleko i s tou majdanutou městskou chátrou, neb hajlování a mávání těmi nevkusnými žluto-modrými hadry hlad nezaženou a z toho bychom si měli vzít poučení i my…

  29. Zelehad 20:14, tak zrazu je to vláda s izraelskými pasmi? Ja som myslel, že nacisti, veď to tam tí tvoji kamaráti išli denacifikovať. Zjavne sa vytešuješ, keď okupanti rovnajú so zemou cudziu krajinu. Ale veď nedávno si sa zaprisahával, že okupanti majú iba cvičenie na hraniciach, oni nikoho nenapadnú. Nejako priveľa protirečení. Si myslíš, že sme na hlavu padnutí, že nevieme čo si zač?

  30. bild.de
    Obchodníci s ľuďmi čakajú hneď za hranicou.
    Tam,kde je zúfalstvo,zlo cíti obchod.Poľský prechod Medyka,operujú tam gangy,zameriavajú sa na mlade Ukrajinky,aktuálna cena za 20 ročne ženy,je okolo 170 tisíc eur.Potvrdzujú to aj britskí veterani pomáhajúci humanitatnym organizaciam a snažia sa
    chrániť ženy aj dievčatá pred hroznym osudom.

  31. Pre Anonyma z 9 Apríla ty si Kokot.Postav sa predom mňa.Ty komunista.Co rozprávaš proti Prezidentke.Si iba komunistická kurva..

  32. Ruské ministerstvo obrany v pondělí oznámilo, že ruská protibunkrová raketa Kaliber zničila v hangáru v Dněpropetrovsku PVO komplex S-300, který Kyjevu dodala jedna z evropských zemí (Slovensko). Uvedl to mluvčí ruského ministerstva obrany Igor Konašenkov [1] během ranního briefingu o vojenské situaci na Ukrajině.
    Podle těchto informací byl slovenský komplex S-300 umístěn v hangáru, kde procházel nezbytnou technickou úpravou naváděcího systému odpovídače a sledovače (moduly Nina a Zarja), což jsou moduly, které se starají o rozeznávání cílů Friend/Foe (Přítel/Nepřítel). Slovensko dodalo systém S-300 v konfiguraci pro NATO a technici v hangáru v Dněpropetrovsku podle našich informací prováděli změny v nastavení systému pro ukrajinské letectvo a jejich programové odpovídače. Komplex rovněž podle těchto informací procházel změnou kamufláže potřebné pro podmínky ukrajinského terénu

  33. Podľa môjho názoru iba hlupák môže obhajovať dodanie S300 na Ukrajinu. V prvom rade je to poníženie Ruska ! V druhom rade sa Slovensko stalo nedôverihodným partnerom ktorý nedodržiava zmluvy – dohody !!! Ale keď vidíme čo za čudné indivíduá platené dolárom nám tu vládnu tak nám to aj panbenko odpustí ….

  34. Jano Frndzalica 12. apríla 2022, 8:09…ešte si zabudol doplniť zdroj: Velitel kolotoče napísal na Aeronet/infovojnu…

  35. Ratafak veď ten zdroj napísal.!!!A napíš ty zdroj,že to nie je pravda.Sami ste doteraz nič,ale nič nedokázali,nič nevybudovali,nič nedotiahli do konca,čoho sa chytíte,to skurvite,ale robiť si posmech ,na to by vás bolo.

  36. Ratafak, nepreháňaj to s tým tvojim zdrojom, nakoľko jedného takého tu na SOL už máme. Prosím ťa poraď mi, ktorý ten tvoj zdroj je správny, pravdivý? Ktorý je to CIA, KGB, BIS, SIS, Rádio Jerevan, či nejaký iný. Vďaka.

  37. marko znova ti jebe na tu matovicovsku kotrbu,chod tej americkej prostitutke pekac vilizat,mozno ti da americku vlajocku,v tej hlave mas uz len americky kecup.

  38. aha…ten zdroj je Igor Konašenkov a doho si Velitel kolotoče doplnil čo sa mu zachcelo a pasovalo…, takže ten Igor ešte pred pár týždnami hovoril o ruskom vojenskom cvičeni a že Rusko nenapadne ukrajinu…verili ste….potom rozprával o tom ako sa bude útočiť len na vojenské ciele…verili ste….a teraz hovorí že zničili obranný systém S-300(nespomenul že to je ten slovenský) a zase mu veríte….vy proste chcete byť oklamaní, a aj keď vás niekto x krát o.ebe tak ak hovorí niečo čomu chcete veriť tak to zhltnete opať…a máte na to právo,…a ja mám právo sa na tom smiať….

  39. Ratafak,darmo tu zase plujes sem a tam,aj ty vieš presne veľké Hovno,ako to vo skutočnosti je.A už si mal raz napísané,ver si ty čomu chces.Jak Ukrajina,tak i Rusko a ešte čo je horšie aj naši klamú neustále Pravdy zostalo na tomto svete pramálo.Apropo,neklamal náhodou v telke aj Nad,keď tvrdil,že nič sa neposiela.Vo vojne zomiera vždy ako prvá pravda.A to je úplne jedno,ktorá strana to je.A potom,nikto nikdy sa už nedozvie,čo sa s tými zbraňami stalo.

  40. jedno vieme naisto…Rusko napadlo susedný štát, alebo aj o tom chceš pochybovať pretože si to nevidel na vlastné oči? pretože o tom informujú zapradané média…a predtým sa ti týždne snažilo dostať do palice že 200 000 vojakov na hraniciach je len vojenské cvičenie na území vlastného štátu…a teraz ti ten istý človek ide rozprávať zase svoje pravdy, tak prečo mu neveriť že……Naď klamal, to je pravda, aby nevyzradil presun techniky, ktorá má za účel chránit Ukrajinu a hned keď to bolo možné tak to priznal aj s ospravedlnením, Rusi klamú a pri tom zabíjajú ukrajincov…počul si od nich niekedy nejaké ospravedlnenie či uznanie viny?…či stále si myslíš že si svojích bombardujú a zabíjajú Ukrajinci, a popri tom ešte stíhajú bojovať s rusmi…

  41. Ratafak,stále trepeš to isté,ešte som tu skoro nikoho nečítal,že by neodsúdil Rusko,tak čo to každému podsuvas,a ospravedlniť sa,tak napíš Putinovi,nech sa ospravedlní.Kazdy jeden ti chce len vysvetliť,že propaganda sa valí zo všetkých strán,rozumieš ty troll.A ešte ,ty si ozaj prípad,a tu je vidieť tvoje ozaj vazalske myslenie.Ked Nad klame si mi tu vysvetlil že preco,nemyslíš si,že Rusi klamali z tých istých dôvodov?Je na čase,aby si ľudia uvedomili,že nie je cesta späť.Doplatime škaredo na túto vojnu.Cim dlhšie bude trvať,tým horšie pre nás.Potom sa ozvi,keď budeme písať namiesto na internet,nejaké listy pri sviecke.Vam blbym tupcom to zrejme nedochádza.

  42. Anonym 12. apríla 2022, 13:09…no je toho toľko že ani Rus sám nevie čo je tá aktuálna príčina…najprv to bol Krym pretože rus potreboval prístup k čiernemu moru, potom to bolo obklúčenie základnami NATO (až 3 pobaltske miništáty), potom to bola denacifikácia a demilitarizácia, potom potreba ochrániť rusko jazyčné obyvatelstvo (tým že im vybombarduješ celé mestá), potom to boli vojenské laboratoria a bioagenti, naposledy zacharovová spomínala že je v ohrození aj borčš….ja myslím že som nevymenoval všetko tak kludne doplň…

  43. Anonym 12. apríla 2022, 13:21….“Ked Nad klame si mi tu vysvetlil že preco,nemyslíš si,že Rusi klamali z tých istých dôvodov?“….akože rusi klamali aby ochránili svoje vojsko ktoré sa chystalo napadnúť ukrajinu?…to je to isté ako ked Naď klame pri presune obrannej vojenskej techniky?…to vážne ideš túto dlhoročnú propagandu zakrývajúcu zabíjanie a agresiu Ruska porovnávať s utajením prevozu obrannej techniky?..tak som zvedavý či sa po vojne ospravedlnia, rovnako ako to spravil Nad…škaredo doplatíme všetci, ale sťažnosti musíš smerovať nie sem ale do Moskvy, tam sedí ten človiečik ktorý ak dá príkaz tak to celé ukončí…nikto iný tú moc nemá ani ty, ani ja ani Čaputová, Naď, Heger, Fico….čo já možem spraviť aby skončila vojna, ked mne tu ideš nadávať do blbcov?….vy čo ste ešte pred mesiacom mali na stene fotky Putina a velebili Rusko a obhajovali jeho kroky tu zrazu idete rozdávať rozumy a tváriť sa akože šak propaganda je z každej strany..dneska sa už aj hanbíš podpísať pod prezívkou ktorú si pár týždnov používal….je mi z vás vážne zle…

  44. EXGOLVAC 12. apríla 2022, 13:34….geopolitikou vás naočkoval Blaha, nič viac k tomu ale napísať nedokážete…jakmile sa vás človek spýta na detaily tak už ste v koncoch, lebo ste do u Blahu nečítali….tak daj ty geopolitik, čo geopolické može ospravedlniť vpád ruskych vojsk a zabíjanie na Ukrajine….čo? bud konkrétny…díky

  45. Rp. sa ti cudujem. Si na nich slusny, snazis sa dovodit a naco? Do tych dutych hlav sa nedostane nic. Je to taka anomalia, do dutiny by sa mal zmestit nejaky obsah, ale tu nie. Asi to bude dutina vyplnena debilitou.

  46. ,Ja som prezývku pouzival naposledy pred viacero rokmi,lebo tam si musel niečo napísať,keď Majko zmenil formu,tak odvtedy sa nemusí do kolónky napísať nič,a dá to automaticky Anonym,to len tak na okraj.Tak a teraz s tým Putinom,strc si ho do riti!!!Asi toľko k tomu obrázku na stene.A on to neukončí,lebo už je neskoro.Na to mali všetci čas ešte pred vojnou.Zlyhali,naslubovali Ukrajine Boh vie čo,a tu máme výsledok.Ale to zrejme nestačí,treba vojnu predlžovať,treba zbrojit,treba bojovať do víťazstva.Blazni,žiadne víťazstvo nebude,len bieda a núdza.Nikto nerozpráva o Mieri,každý by chcel len trestať.Ja nechcem ešte v živote strácať,ani k vôli Rusom,ani k vôli USA,a už vôbec nie k vôli Ukrajincom.

  47. pre Ratafaka – mnohokrát v živote sa nám zdá, že veci sú nad slnko jasné.
    A predsa je to potom inak…
    Teraz je „demokratickému“ svetu všetko hneď jasné. Odsudzuje, sankcionuje.

    Ale:

    Kto z nás mal/ má dôveryhodné zdroje informácií?

    Kto z nás má dôveryhodné info o finančnom a mocenskom pozadí dejov po 2014? Kto, čo a cez koho financoval?

    Kto z nás má dôveryhodné info o súkromných armádach Azov, Aydar, Pravý blok? Ich vznik, financovanie, činnosť.

    Kto si je istý, že na Donbase a Luhansku nebola genocída?

    Veríme vojnovej propagande jednej strany s vierou v to, že „stojíme na tej správnej strane“? Alebo sa snažíme kriticky filtrovať fakty, informácie a indície?

    Vieme si niesť vecnú, argumentačnú a morálnu zodpovednosť za činy a podporu konanej na základe propagandistických info, ak sa v budúcnosti ukážu nepravdivé /Irak/?
    Rozlišujeme príčiny a dôsledky?

  48. Anonym 12. apríla 2022, 14:01,,,a kto čo sluboval Ukrajine? Nebola šanca dostať sa do NATO (podmienka uzemná celistvosť) a ani do EU zdaleka neboli kandidátskou krajinou…v posledných rokoch sa nedialo nič čo by približovalo Ukrajinu k NATO či k EU a aj tak Putin zaútočil…(mimochodom aj tak to kam Ukrajina vsúpi/nevstúpi je čisto záležitosť Ukrajiny, ale ako píšem – žiadny vstup nikam nehrozil)…

  49. EXGOLVAC 12. apríla 2022, 14:36….akože teda na Ukrajine bola genocída a Putin to išiel vyriešiť tak že najprv si ukrojil Krym a po 8 rokoch rozmýšlania si rozmyslel že teda ide denacifikovať a vybombarduje mestá ako Mariupol či Charkov s velkým % ruskych občanov…tým im akože dosť pomohol a cítia sa bezpečnejšie….alebo čo sa mi teda s tými x otázkami snažiť povedať?…čo je teda to jednoznačné „geopolické“ odovodnenie ruskej agresie?

  50. Golvacovi sa evidentne lubia blogeri z pravdy. Ale, nemal by to prehanat, aby zas nejaka vladkyna neposlala husarov prepisat genofond.

  51. Ratafak si naivný propagandou zmagoreny človek. Ukrajina bola od sameho zaciatku maidanu planovano rozobrata, rozkradnuta a lacno skupena zapadom. A otom ze to tak je dokazuje aj fakt ze ukrajinu chcu co najskor prijat do globalneho spolku eu aj v rozbombardovanom a ekonomicky zruinovanom stave. A to hlavne preto lebo ukrajina uz patri ukrajine ale korporaciam zapadu. Ale toto ty vsetko dobre vies len tvoj prevakcinovany mozog to takto realne uz nieje schopny prijať. A samozrejme tieto zapadne korporacne vlastnictva si treba ustrazit tak ako inak ako nasledne vstupom do nato. Ved toto je jasny postup podľa scenara ako prebiehal vsade.

  52. Anonym 12. apríla 2022, 17:24

    Kurňa zaujímave myšlienkové pochody. A preto sa tam teda zabíjajú ženy a deti, starci, preto tam rakety rozmetajú sídliská, školy, štadiony, namestia, nemocnice, starobince? Preto sa tam znásilňujú deti, ženy, zamínovávajú územia, preto sa tam striela do civilistov na ulici ako do psov, preto sa tam nevie dostať ani červený kríž? Preto blokujú Mariupoľ a nechávajú tam kapať ľudí smärom a hladom?

    Môže po tomto svete chodiť také teľa? Alebo si trol a berieš peniaze za takéto príspevky?

  53. Jedno s druhym sa nevylucuje. On je naozaj telaci troll. A bohuzial takychto mame este plno. Len ich nikto nechce od nas kupovat.

  54. Anonym 12. apríla 2022, 17:24…ach jaj to vyzerá na vysokú školu života kombinovanú s danning-krugerovým efektom….tak sa teda tie roky čaká? Jak to že Ukrajina už dávno nie je v NATO keď je treba ochraňovať západné investície a prečo ich neochraňuje aj teraz a necháva si to tam všetko rozbombardovať a ako bonus sa tisíce západných firiem dobrovoľne stiahlo aj z násobne vačšieho ruského trhu a nechali tam svoje investície? (ktorých je mimochodom x krát viac v Rusku ako na Ukrajine, znamená to že aj Rusko už je/bolo v rukách západu?)….rozmýšlal ty vobec predtým než niečo vypustíš?…že ty si obyvatel?

  55. Ratafak ty tomu nerozumies. To zly zapad sa dohodol s putlerom, ze ukrajinu znici, aby potom mohli predat ten svoj odpad co nikto nechce. Ved aj chmelar s blahom to vedia. A heč.

  56. Podľa môjho názoru iba farizej a hlupák môže tvrdiť, že dodávkami ďalších a ďalších zbraní bude na Ukrajine zomierať menej ľudí . …. Je to iba biznis a podpora vraždenia ….

  57. Anonym 13. apríla 2022, 10:38…a aj s týmto sa musíš obrátiť na Putina, ten ich tam dodáva najviac…ako píšem vyššie, stačí jeden príkaz…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img