ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Polícia vyzýva Hlohovčanov, aby na presun nepoužívala koľaje

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Polícia v spolupráci s mestskou políciou pomáha zvládnuť situáciu v meste Hlohovec. Policajti sa pravidelne striedajú s hliadkami mestskej polície a doslova robia poriadky na lávke aj v jej okolí.

Najmä v ranných hodinách a poobede je lávka extrémne zaťažená. Žiadame ľudí, aby rešpektovali zásady používania na lávke, zbytočne nekomplikovali situáciu tým, že sa snažia napr. prejsť lávku na bicykli. Hoci to zákon neupravuje, cyklista na bicykli môže ohroziť zbytočne ostatných chodcov a spomaliť prechod cez lávku. Žiadame ľudí, aby boli voči sebe ohľaduplní a trpezliví.

POZOR NA VSTUP DO KOĽAJISKA

Dôrazne upozorňujeme ľudí, aby na presun nepoužívali železničnú trať. Vstup do koľajiska je zo zákona zakázaný. Okrem toho, bol z dôvodu riešenia a uľahčenia situácie obyvateľom, upravený grafikon osobnej vlakovej dopravy. Hoci si niektorí odsledovali časové presuny osobných vlakov, upozorňujeme, že pravidelné spoje sa nevzťahujú na nákladnú prepravu. Nákladné vlaky sa presúvajú cez daný úsek podľa potreby, bez vopred vymedzeného časového údaju. Vstupom do koľajiska ohrozujete nielen seba, ale aj vlakovú prepravu, čo môže mať za následok ďalšie komplikácie a meškanie vlakov.

SITUÁCIA V DOPRAVE

Polícia aj naďalej zostáva nápomocná vodičom. Najmä v pondelok ráno sme zaznamenali rozsiahle kolóny od obce Ratnovce smerom na mesto Piešťany. Policajné hliadky fyzicky riadili premávku a situácia sa zlepšila. Dopravní policajti zatiaľ neevidujú zvýšený počet nehôd ani škodových udalostí.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img